HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 21. do 27. januara

it  | 

Ovan
Treba da ide strpljivo i polako, korak po korak. Jer što više bude žurio i jurio, stvari će se sve više zapetljavati, javljaće se neočekivane prepreke, a, bogami, mogao bi i da napravi korak unazad. S profesorima i roditeljima nikako da nađe zajednički jezik, a to je u ovom trenutku jako bitno kako bi dobro isplanirao raspust. Slobodni Ovnovi mogu da očekuju čuda na emotivnom planu: zanimljiva, duhovita i aktivna osoba, za koju su verovali da kod nje nemaju nikakve šanse, zainteresovaće se za njih. Zato ovu priliku ne treba da propuste.

Bik
Ima mogućnost da razne situacije razrešava sistematično a i da u više segmenata bude veoma organizovan i maksimalno posvećen. U prevodu: da redovno uči i redovno se javlja na času. Nagrada neće izostati.
U emotivnim sferama stanje nije definisano jer je jednog dana sve divno i bajno, a već sledećeg prava katastrofa. Jedan od razlog takvih osećanja mogu biti prevelika očekivanja, ali i dvosmisleno ponašanje druge strane.
Oni slobodni jure svoju zamisao idealne ljubavi, ali je njihova simpatija u više pogleda veoma daleko od njih i teško im je da dopru do nje.

Blizanci
Jeste da se u svakodnevnom životu (pa i u školi) javljaju razne prepreke i preprekice, ali Blizanci imaju dovoljno snage da ih s lakoćom reše, preskoče ili zaobiđu. Za njih je to čista mentalna gimnastika, izazov.
Oni u vezi dele lepa dešavanja s voljenom osobom uprkos povremenoj napetosti. Oni slobodni na ispitu su: u njihovom životu ponovo se pojavljuje neka osoba iz prošlosti na koju su i dalje slabi, pa sad vagaju da li da s njom nastave dalje ili da zauvek stave tačku na to poglavlje. Dok odlučuju o tome, bilo bi dobro da imaju na umu kako oko njih postoje neke divne osobe koje čekaju druženje s njima.

Rak
Pomalo je nervozan jer se fokusirao da izvuče maksimalno dobre ocene, pa čim se javi neka nepredviđena situacija, on se povlači, a kad obnovi samopouzdanje, ponovo nastavlja napred. Ne treba da klone duhom, pred njim su izvesne pozitivne promene.
Razdražljivost i nervoza uzimaju danak i u emotivnom životu. Bilo bi dobro da se potrudi i neke važne odluke odloži za kasnije, inače se može desiti da prenagli, zbog čega će se posle gorko kajati.
U misli slobodnih uselila se bivša ljubav, a bilo bi dobro da tamo i ostane, daleko od srca i očiju.

Lav
Mora da se pripremi na izvesne zastoje u onome što želi i što je do tančina isplanirao. I nipošto ne sme da izgubi živce bez obzira na to kako se situacija bude razvijala i koliko god bio nezadovoljan onim što mu se događa, već da stalno na umu ima dobre stvari koje ga tek čekaju.
Lavovi u vezi ponovo prolaze težak test pa će nakon njega neke veze da se učvrste i prodube, a neke će se definitivno okončati i otplivati u prošlost.
Usamljenim pripadnicima znaka otvaraju se divne mogućnosti za novo poznanstvo ili započinjanje emotivne priče s nekim koga već poznaju.

Devica
Baš je posvećena svojim obavezama u školi, porodici i hobijima. Iako je toga mnogo, ona lako izlazi na kraj s njima, čak i kada je reč o naizgled nerešivim situacijama.
Opterećene nekim stvarima koje ne mogu da definišu ali ih i te kako osećaju, Device prolaze kroz lepe i nežne trenutke iza kojih slede sumnje, nepoverenje, povlačenje. Da bi se to prevazišlo, treba da se druže na kreativan način, da se upišu u školu plesa, recimo! Pred slobodnima je sjajna prilika da započnu priču sa stabilnom, odmerenom i šarmantnom osobom o kakvoj dugo maštaju. Zato nikako ne bi smele da je ispuste iz ruku.

Vaga
Sreća je prati u stopu i to će je sačuvati od pogrešnih odluka, izbora i poteza. Ipak, ne treba da je previše testira, jer se sve očas posla može okrenuti. Dakle, neka mudro koristi dobre prilike koje iskrasavaju pred njom i još opreznije zaobilazi one koje joj deluju sumnjivo i rizično.
Uzbudljiva dešavanja su i u emotivnom životu, bilo da je reč o onima u vezi ili onima koje tragaju za srodnom dušom. Vaga ima velika očekivanja od druge strane, bilo da je to osoba s kojom je ili ona koju je tek upoznala. Kad je reč o ovoj drugoj, treba da se strpi i dozvoli da joj vreme pokaže da li je dotična zaista vredna njene ljubavi, ili je sve samo puka iluzija.

Škorpija
Naišla je na zid koji joj ne dozvoljava da tek tako projuri već je prisiljava da se studioznije posveti onome što radi, a najviše učenju. Naravno, njoj se to nimalo ne dopada, ali nema joj druge. Uostalom, ovo je nagoni da uhvati dah i sačeka neke bolje prilike.
I slobodne i zauzete Škorpije nalaze se u istom loncu kada je reč o emitovnim odnosima. Planetarni aspekti prosto ih teraju u ljubavno ludilo, tajne avanture, prevare, osvajanja, ali s druge strane konstantno im se javlja glas razuma i opominje ih da se ne zaleću i da je mnogo toga što žele sasvim pogrešno i nepotrebno. Koji glas će biti jači, teško je reći.

Strelac
Sreća je raširila krila nad njim, pa naprosto privlači svaku vrstu povoljnosti, dobre okolnosti, prave poteze i izbore. Njegovo je samo da se pokazuje u najboljem svetlu, što mu uopšte ne pada teško.
No kada je reč o emocijama, one kao da su se izmigoljile ispod zaštitničkih krila pa Strelac do daske uživa s dragom osobom, a onda bez ikakvog prelaza upada u žestoku svađu čak i zbog najbezazlenije razlike u mišljenju. Srećom, i to prolazi.
Slobodni su okruženi gomilom zainteresovanih osoba, a oni su izabrali pasivan stav pa sad poput posmatrača s uživanjem gledaju šta se dešava oko njih (i s njima).

Jarac
Baš nema nikakvog razloga za brigu i nespokojstvo jer ga krase mnoge lepe odlike: sposobnost, odmerenost, istrajnost, odanost. Osim toga, čini prave stvari u pravom trenutku. A sve to je sasvim dovoljno da razreši sve što mu se ispreči na putu i požnje bogate plodove toga.
U ljubavi bi da sve drži pod kontrolom, pri čemu nije bitno da li je u vezi ili slobodan, kako se ne bi kasnije kajao. Ali ne uspeva. Ako mu je za utehu, te stvari teško i mogu da se kontrolišu. Uostalom, sad je i vreme da se omirišu neke tajne i okusi zabranjeno voće.

Vodolija
Da ma planova, ima ih! Ali u nju se uvukao neki čudan nespokoj, strah da neće uspeti da ih ostvari pa sad cupka u mestu i ne preduzima ništa. Lepa vest je da će te blokade nestati i da će u poslednjem trentku iskoristiti svoje šanse.
Vodolije u vezi nalaze se na važnoj raskrsnici. Događaji i dešavanja koja slede nagnaće ih da svedu emotivne račune nakon čega im veza može procvetati ili se pak sasvim i nepovratno ugasiti. A to zavisi isključivo od njih.
A šta se dešava s onima koje još nisu pronašle srodnu dušu? Pa one se i dalje na meti zainteresovanih, ali još nikako da se odluče.

Ribe
Stvari se odvijaju veoma brzo i poslednjih dana pred raspust mogu da učine mnogo toga što će im poboljšati uspeh, pogotovo jer uživaju podršku profesora a i roditelja. Ako ne budu pravile neke dramatične i nesuvisle poteze, odlično će iskoristiti ove nebeske prilike.
Zauzeti pripadnici ovog znaka treba da iskoriste povoljne vibracije planeta i broje samo lepe trenutke s voljenom osobom te u njima uživaju do daske. Jer ako stalnu budu nezadovoljni i gunđavi, ne piše im se dobro.
A slobodni i dalje beže od ljubavi, sam bog zna zbog čega. Oni koji se usude da je prihvate, neće se pokajati. Naprotiv!

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.