HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 21. do 27. maja

it  | 

Ovan
Dve stvari treba da mu budu u fokusu čitave nedelje. Prva je sportska aktivnost, pogotovo timska, preko koje će se zbližiti sa prijateljima, izbaciti negativnu energiju i zategnuti telo. Druga je društvo: treba što više da izlazi i preko širih krugova nalazi potencijelnu srodnu dušu.

Bik
Nebo mu je upaljeno brojnim sjajnim planetama koje mu daju odlične prilike da nešto započne ili promeni. Problem možda  leži u tome što neke situacije nastaju jako brzo, pa mu je u početku malo teže da se privikne na te promene. Moguć pad imuniteta.

Blizanci
Oni u vezama cvetaju i inspirišu druge da se zaljube ili bar malo više flertuju. Oni singl treba da se zaljube u sebe, na zdravi način, ne egoistično, i shvate kako zaslužuju da budu voljeni i srećni. Ovo pomaže i u školi i u ljubavi, dakle, generalno u životu.

Rak
Vreme je za promene! Zdravlje je dobro, energija pozitivna i osetna, ali je želja za uspehom u nečemu skrivenija, u podsvesti. Rakovima koji dugo razmišljaju da krenu u nešto novo, npr. prave blog ili vlog, sad je pravo vreme za to! Polako i stabilno su ključne reči, ne treba očekivati previše.

Lav
Možda neće biti miljenik škole, ali će ga svakako cela škola primetiti i znati o kome se radi. Naime, prijatelji nisu uvek ono što očekujemo, nekad se naši karakteri ne poklapaju i dođe do nesuglasica. Može da bude i nekih tračeva. Neka se paze struje i tokom fizičkih vežbi koje mogu da mu olakšaju stres.

Devica
Pružaju joj se odlične prilike da se usavršava i bere plodove svog rada, a da za to ne ulaže previše napora. Odličan je period za angažman na časovima, jer to što profesori vide i čuju jako može da se odrazi na završnu ocenu. Međutim, u ljubavi ima nekih poteškoća, pogotovo u definiciji romantike.

Vaga
Polako se stvari sležu i Vaga dobija nebeske olakšice za sve kroz šta je prolazila tokom ranijeg perioda. Ima dosta hrabrosti iako možda ne veruje u nju, a želja za uspehom je postojana. Vage u vezi žive u raju a one u singl nalaze svog anđela.

Škorpija
Pažnja joj je na nuli, pogotovo na času. Teško joj je da se koncentriše na nešto konkretno, stalno je u mislima, unutrašnji život joj je veoma bogat. Za sve u školi mora više da se trudi, što joj stvara nervozu i frustraciju. Ipak, na kraju će sve biti kako I treba da bude.

Strelac
Sreća mu se smanjuje što je loše jer ona je vezana za uspeh. Treba više da radi, da se trudi, vežba organizaciju i raspodelu poslova. U ljubavnim vezama mora da bude diplomatičan, inače će se veza možda i završiti. Vreme je za usporavanje i učenje odgovornosti, i to na nekoliko nivoa.

Jarac
Veoma je  stimulisan i spreman za sve što mu se nađe na putu. Ima dosta prilika da proširi svoje društvo i uticaj ako to želi. Ne treba da se ograničava kategorijama ljudi ili hobijima već da krene da radi nešto, ikao ne zna kakav će biti u tom hobiju ili društvu koje nije u njegovom stilu.

Vodolija
Počinje da od ideja stvara projekte, da materijalizuje ono o čemu već dugo mašta i što već dugo želi. Impulsi su jaki i ne treba da im se opire jer je čeka samoupoznavanje i razumevanje sebe, što će joj olakšati funkcionisanje sa drugima.

Ribe
Istovremeno plivaju na dve strane:ka želji da završe, pokažu i dokažu ali i da se povuku u sebe i uživaju u emocijama koje osećaju ili žele da osećaju. Jako je bitno da se napravi balans i ne preteruje ni u jednom od ova dva ekstrema. Treba da izbegavaju kompulsivnu kupovinu.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.