HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila

it  | 

Ovan
Zaslepljen je željom da učini nešto veliko, unese neku promenu. Zbog toga ovo nije povoljan period za važne odluke jer će ih donositi impulsivno, a ne promišljeno i uz prave savete.
Mnogi Ovnovi u vezi ovih dana stavljaju tačku na taj odnos jer im se čini da se veza sasvim istrošila i da je ovo sada samo puko otaljavanje. A oni takvu vezu ne žele ni za živu glavu. Ipak, ako im je imalo stalo do druge strane, neka počnu da traže lepe i pozitivne stvari u njihovom odnosu a ne da samo naglašavaju ono što ih žulja.
Slobodne pripadnike znaka čeka uzbudljiv period, nova ljubav, nov početak. A da li će se završiti s ovim prolećem, ostaje da se vidi.

Bik
Često je nervozan i zabrinut, a pogotovo mu nije jasno zbog čega s drugarima lako ulazi u sukobe i to oko stvari koje mu na kraju krajeva i nisu toliko važne. Da bi smanjio tenzije, mora da uravnoteži ponašanje i ne bude toliko zahtevan ni prema sebi ni prema drugima.
I u ljubavi se ponašaju čudno, kao da to više nisu oni stabilni i odmereni Bikovi. Emocije im pokrivaju širok spektar, od nežnosti, pažnje i romantičnosti do teške drame, preuveličavanja i uopšte uzev preterivanja u svemu.
Sad, jeste da je druga strana to inicirala svojim ponašanjem, sadašnjim ili nedavnim svejedno, i da je to nesvesni odgovor povređenog, al što je dosta, dosta je. Proleće je jednom godišnje i treba ga iskoristiti što bolje, zar ne?
Oni slobodni bezglavo uleću u novu vezu uprkos intuiciji koja im govori drugačije.

Blizanci
Uznemireni su jer im se čini da se u ovom trenutku neke važne stvari odvijaju mimo njihove kontrole. No to je rezultat preterane osetljivosti zbog koje sve preuveličavaju, pa će na kraju shvatiti da je sve baš onako kako su i želeli. Posebno neka ne propuste da iskoriste period izuzetne kreativnosti i postignu što više poena po osnovu toga.
Nailazi povoljan period za Blizance u vezi, posebno za one koji imaju osećaj da su se udaljili od voljene osobe i da im je veza krenula u lošem pravcu. Sada će končano odahnuti jer su pomaci nabolje sasvim očigledni.
Slobodni pripadnici naći će se pred velikim iskušenjem zbog jedne zanimljive osobe.

Rak
Započeo je neke važne promene, a sada sve to još više dobija na zamahu. Sve to, naravno, donosi breme obaveza, ali ipak ne sme da ispusti iz vida i važnost odmora. Zato neka za vikend obavezno ode u prirodu i dobro obnovi energiju, trebaće mu.
Rakovi u vezi nisu zadovoljni ponašanjem druge strane jer im se čini da ne dobijaju dovoljno pažnje i da je voljena osoba ovih dana sebična, posvećena svojim planovima i ambicijama. Ali takvo stanje neće dugo potrajati, uskoro će sve da se razreši na najbolji način.
Slobodni pripadnici znaka mogu da očekuju novo poznanstvo koje će se vratolomnom brzinom pretvoriti u vezu.

Lav
Neke stvari na koje već izvesno vreme čeka počinju veoma brzo da se razvijaju, a sve to što se događa pojačava mu optimizam i samopouzdanje koje ovih dana može da uzleti do neba. Neka pazi da u tom hodu po oblacima ne zaboravi na neke drugare. To je greška koja se posle teško ispravlja.
Lavovi u vezi trenutno prolaze kroz neobično razdoblje jer su i on a i druga strana na sto izvukli neka dešavanja ili priče iz prošlosti po kojima je već pala prašina, a sada su jednostavno postale razlog za prebacivanja i svađe. U tom duelu nema pobednika, a gube obe strane.
Slobodni pripadnici ovog znaka zatečeni su situacijom u kojoj su se našli jer im nije jasno da li je to nova emotivna priča ili samo kratka avantura.

Devica
Puna je poleta i entuzijazma pa je neće baciti u bedak ni opomena nekih autoriteta da ne zanemaruje svoje obaveze, kao ni to što joj se nisu ispunila očekivaja od nekih bliskih osoba. No, već krajem nedelje biće joj jasno da je po pitanju očekivanja mnogo preterala.
Device u vezi sada plaćaju za greške koje su ranije počinile. Naime, druga strana od toga pravi problem, ma pravu dramu i traži da se „krivac“ pokaje i obeća da više to neće ponoviti. Ipak, na kraju krajeva, sve će se srediti na najbolji mogući način.

Vaga
Previše je osetljiva pa je teško pogađaju promene koje su ovih dana zaređale, čak i kada je reč o onima koje je u dubini duše priželjkivala. E sad joj nema druge nego da se na njih privikne.
Zbog preterane osetljivosti javljaju se i problemi u vezi. Neke Vage će jednostavno učiniti nešto što druga strana ne odobrava, a neke će se povući u osamu ophrvane crnim mislima i ljutnjom na partnera zbog nekog njegovog ponašanja, što je najčešće sasvim subjektivna ocena.
Slobodne Vage ulaze u predivnu bajkovitu priču koja se, nažalost, neće bajkovito i odvijati.

Škorpija
Često se nervira zbog odnosa s drugarima, a neke stvari je dovode na ivicu strpljenja i teško se obuzdava da ne reaguje oštro. Da stvari budu još gore, poremetili su joj se odnosi s roditeljima i starijim osobama iz familije. E, tu ne sme da prenagljuje, najbolje je da sedne i sa njima otvoreno porazgovara o onome što joj smeta.
Zauzete Škorpije lako mogle da skliznu u avanturu sa osobom koja ih ovih dana opseda i obasipa očaravajućim pričama. Iako joj to deluje privlačno i osvežavajuće, treba dobro da odvaga da li je vredno da zbog toga stavlja na kocku vezu sa osobom koju ceni i voli. A i da li je sad spremna na  probleme te vrste…
Slobodni pripadnici znaka konačno će započeti emotivnu priču sa osobom prema kojoj već duže vreme gaje simpatije.

Strelac
Hteo bi da razreši mnogo toga što ga muči, al to ne ide sve odjednom. Zato bi bilo najbolje da utvrdi listu prioriteta i da onda svu svoju energiju usmeri na ono što mu je najvažnije. I, dabome, mora se naoružati strpljenjem jer ne ide sve tako brzo koliko bi on hteo.
I ljubavna trvenja su sada na dnevnom redu. I to ni oko čega ili još bolje oko svega i svačega, počev od dnevnih planova pa do odnosa sa bliskim društvom. Naprosto Strelac i njemu draga osoba u ovom trenutku imaju potpuno različita mišljenja o mnogim stvarima. Ali i to polako počinje da se smiruje.
Slobodni Strelčevi neka se spreme za izlaske, zabave i razna druženja.

Jarac
Ono što mu se ovih dana događa liči mu na pravu pravcatu zbrku, kao da se sve obrušilo na njega. Ali objektivno nije tako, pa će ambiciozni Jarac ovih dana uspeti da završi sve što je naumio pa će zračiti zadovoljstvom.
Jarčevi u vezi imaju problema jer je druga strana iskopala ratnu sekiru pa stalno sevaju munje i lete otrovne reči. Iako je ubeđen da za sve što se deševa ne snosi nikakvu krivicu, ipak pokušava da mirno i slatkim rečima ugasi gnev voljene osobe.
Slobodni pripadnici znaka koji gaje nežna osećanja prema jednoj osobi doživeće mali šok: pojaviće se treća osoba zainteresovana za jedno od njih.

Vodolija
Sedmicu karakteriše neujednačen ritam, pa je Vodolija na momente veoma aktivna i stiže na sto strana, a na momente se dosađuje i ne zna šta bi sa sobom. A zapravo sada je pravo vreme da se pokrene i počne da radi na nečemu što već duže planira.
I odnos s voljenom osobom je na velikom ispitu jer se Vodoliji čini da je druga strana ne podržava u njenim namerama i nastojanjima, a pogotovo kada je reč o emotivnom odnosu. Naime, uverena je da samo ona ulaže u vezu a druga strana njen trud uzima zdravo za gotovo. Pa sad, i nije baš tako, Vodolija bi što pre trebalo da uvidi u čemu greši ili pak preteruje. Jer to je jedini način na koji može da spase vezu.

Ribe
Trude se da što više uče, a istovremeno oštrim tempom nastavljaju i sa aktivnostim u kojima uživaju, raznim hobijima, sekcijama, druženjima. Ovakav tempo isrcpljuje, ali gledajući dugoročno, koristi od njega su ogromne.
Iako u žurbi i jurnjavi, ipak primećuju da im je voljena osoba u bedaku, zatvorena u sebe. To doduše nema direktne veze sa Ribama i njihovim aktivnostima, pa to i ne treba da primaju lično niti da reaguju ljutnjom i povlačenjem. Umesto toga trebalo bi da joj pruži punu podršku i pomogne da prevaziđe to stanje.
Slobodni pripadnici znaka idu u susret novoj ljubavnoj priči.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.