HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 22. do 28. oktobra

it  | 

Ovan
Pred njim su brojne mogućnosti da napravi neke promene, ali on se ukopao u mestu i ne zna kuda bi da krene. Malo neobično za Ovna, zar ne? A ovaj izbor je izuzetno važan jer mu otvara put da popravi greške koje je počinio i ponovo uspostavi ravnotežu. I to će mu se ubrzo i te kako isplatiti. Oni koji su vezi treba da budu pažljiviji prema partneru i ne škrtare na ljubavi. Naravno, ako žele da očuvaju tu vezu!

Bik
Opet neke nove okolnosti i nova događanja! Period je naročito povoljan za slobodne pripadnike znaka jer će uskoro biti u prilici da nađu svoju srodnu dušu. Ostali moraju da se potrude i poneguju svoju vezu kako bi kasnije bez ikakvog opterećenja uživali u ljubavi.
A škola? E, pa i tu slede neki novi izazovi, a Bik će se tvrdoglavo uhvatiti ukoštac s njima. Ne bi bilo loše da proveri krvnu sliku.

Blizanci
Moguće da će mnogo toga započeti i na više polja se oprobati, a ništa neće završiti. Uz to prati ih jak utisak da je u školi situacija konfuzna jer pojma nemaju na čemu su u predmetima koji ih tište. Najbolje bi bilo da utvrde svoje prioritete i da se fokusiraju na njih. Ljubavne probleme neka rešavaju u neka bolja vremena. Uslov za dobro zdravlje jeste redovna ishrana.

Rak
Bilo bi najbolje za njega da se debelo primiri i ni sa kim ne ulazi ni u kakve sukobe i sučeljavanja. Nebeske prilike nikako nisu povoljne za to, jer će posledice biti dugotrajne i nimalo lake. I emocije su zategnute do pucanja. Ako mu je stalo do veze, najbolje je da mirno sagleda sve aspekte odnosa, ali da se pod obavezno uzdrži od bilo kakve reakcije. Kasnije će shvatiti zbog čega je to bilo dobro.

Lav
Konačno svetlo na kraju dugog tunela! Nakon turbulentnog perioda u školi javlja se mogućnost za iznalaženje rešenja, ma koji predmet da mu ne dozvoljava da mirno spava. No, u ljubavi je i dalje burno. Bilo bi dobro (i mudro) da izbegava ishitrene reakcije i da uvek krivca traži u onom drugom. Treba da zaviri i u sebe, to je znak sazrevanja!

Devica
Muči je nedostatak koncentracije pa ne može stopostotno da se pozabavi problemima koji su se svalili na nju. I u ljubavi joj ne cvetaju ruže. Sve vreme pravi pogrešne poteze i pokušava da drugoj strani nametne svoje stavove i ideje ili pak da diktira ritam događanja. Ako tako nastavi, na vidiku je izvestan raskid.
Najbolji lek za stres jesu dobro društvo, lepa muzika, šala i smeh. I što je najvažnije, ne košta ništa.

Vaga
Sve polako počinje da dolazi na svoje mesto. I s paricama imaju sreće, ako ih nisu dobili baš za rođendan, onda se pojavila neka tetka koju dugo nije videla, i eto… Uglavnom, novčanik je pun a izlozi mame sjajnim jesenjim komadima. I kako da im uvek elegnatna Vaga odoli?
U ljubavi su moguće nesuglasice koje mogu da eskaliraju i dovedu do ozbijnih problema. Neka se čuva od povreda ruku i nogu.

Škorpija
Menjaju joj se prioriteti a samim tim i planovi. Sada je preokupirana razmišljanjem kuda za Novu godinu ili pak na zimovanje. Nije to tako daleko kako se možda mnogima čini. Ta opsednutost planovima dovodi do problema u vezi. Moguće da joj ceo taj segment bude konfuzan, a ona će se svojski truditi da zadrži postojeće stanje. Slobodnim Škorpijama smeši se nezaboravna avantura.

Strelac
Malo čudna situacija: sve ono što čuva u strogoj tajosti može mu doneti uspeh, a ono pak što bez razmišljanja deli s drugima može mu se obiti o glavu. Zato neka bude oprezan! Na vidiku su i nova ljubavna dešavanja, no, to nipošto ne znači divan emotivni život. Treba imati na umu da je druga strana baš nepredvidiva.
Zdrav život zahteva posvećenost i organizaciju.

Jarac
Stalno vidi neke prepreke za ostvarenje svojih ciljeva. A sve je to zapravo do njega, on može biti najveća prepreka samom sebi. N bi bilo loše da savlada neku lekciju za podizanje optimizma, onda bi umeo i u mraku da nazre svetlost. Iz nekog razloga roditelji ga pritiskaju, iako nema stvarne potrebe za tim.
I ljubavni život je na velikom ispitu, pogotovo ako mu veza i ranije nije bila harmonična.

Vodolija
Nebo joj otvara lepe mogućnosti za uspeh, ali ona mora se aktivira kako bi ih iskoristila na najbolji način. Ipak, neka bude oprezna i dobro razmotri sve okolnosti kao i moguća rešenja. U ljubavi su mogući problemi uglavnom zbog njene okrenutosti sebi i netaktičnog ponašanja. Umesto što nameće svoje ideje, treba da razmotri stavove i želje partnera.
Biljni čajevi mogu da pomognu kod nesanice.

Ribe
Pruža im se mogućnost da nauče ili savladaju nešto novo iako se njima čini da stvari stoje sasvim drugačije. Tu priliku nikako ne treba da ispuste iz ruku, jer će im se u budućnosti višestruko isplatiti.
U ljubavi je nestabilno. Na vidiku su velike krize i promene koje oduzimaju silnu energiju. Zato neka se više oslanjaju na mozak a manje na srce.

Foto: Pixabay

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.