HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 23. do 29. aprila

it  | 

Ovan
Rođeni u martu imaju bogat društven život, a oni aprilski više su koncetrisani na ispunjavanje unutrašnjih potreba i zadataka koje postavljaju sebi. Odličan period za uklapanje neke nove aktivnosti u svakodnevicu, od fizičke preko školske do kreativne. Potencijal za vezu ili zabavu. Međutim, sportska aktivnost ne treba da bude neka adrenalinska i opasna već umerenija.

Bik
Jako prijatna nedelja na svim poljima samo zato što samopouzdanje kojim isijava kao magnet privlači ljude. Mogući su verbalni nesporazumi,  ali neka samo sluša govor tela i intuiciju. Skoro pa neograničene mogućnosti za Bika ove nedelje! Uživajte!

Blizanci
Prepuni su energije i, iako to nije čudno za njih, sad znaju kako lepo da je kanališu za pozitivna iskustva, zanimljive događaje i uspehe u školi. Treba samo da budu svesni da život nije uvek ovako prijatan i ne očajavaju kad sve ovo prestane ili bude slabijeg intenziteta.

Rak
Nejasno je kako će mu tačno proći sedmica, sve zavisi od drugih elemenata. Neki produbljuju vezu i upoznaju partnera na dubljem nivou, a nekima je ljubav baš problematična. Neki su kreativni, neki ne. No, svi su odsutni i malo pogubljeni, ali je sreća na njihovoj strani.

Lav
Sedmica donosi misli o životu,  ljubavi i porodici što unosi dozu nemira i nesigurnosti. Odgovor i lek za ovo osećanje i stanje jeste druženje s prijateljima, šala, humor i stimulativni razgovori. Takođe, primaju pozitivne i neočekivane vesti. Drži se, Lave!

Devica
Singl Device treba da zgrabe ovaj period ako žele da budu u romansi! Naime, planete koje su trenutno na nebu daju im samopouzdanje i snagu da pokažu umeće i šarm koji će mnogi smatrati neodoljivim. Odličan period za započinjanje treniranja, leto se opasno brzo približava.

Vaga
Veoma je nervozna i razdražljiva, pogotovo što joj se planovi urušavaju neposredno pred ostvarenje. A najteže su joj promene raspoloženja na energetskom nivou jer okolina to primećuje i izvlači deblji kraj. Zato treba da objasni okolini kroz šta prolazi.

Škorpija
Tokom ove nedelje, bolje rečeno perioda, nije baš fit i teško joj je da se pokrene. Veoma je hedonistički nastrojena, samo razmišlja kako da udovolji svojim čulima. Međutim, ima neku kočnicu kad su ekstremi u pitanju. Ljubavna veza bi mogla da joj bude ili savršena ili pak užasna.

Strelac
Glavni je organizator Zodijaka! Što se tiče društvenih aktivnosti, poput odlaska na proslavu Prvog maja, Strelac za dobrobit svih treba da bude glavni. Neki od njih možda  nemaju dovoljno samoinicijative, ali ako ih prijatelji podrže, svima im se smeši avantura!

Jarac
Može i maglu da proda, tj. da laže tako ubedljivo i uspešno da ga ni detektor laži ne bi otkrio. No, savest mu ne dozvoljava da preteruje a i nema potrebe jer je sreća na njegovoj strani. Ovo pogotovo važi za one koji su vredni i nesebično pomažu drugima.

Vodolija
Susreće se sa okretanjem leđa i zatvaranjem vrata pred nosom, ali to ne treba da je obeshrabri jer su joj mentalna snaga i um jako izoštreni pa nezavisna Vodolija sve može sama da reši, u svakom pogledu. Mogući problemi u predelu leđa, sa kičmom ili ramenima.

Ribe
Odličan period jer su ubole kosmičku lutriju! Imaju dosta sreće i skoro sve im polazi za rukom, školske obaveze obavljaju lakše nego inače, organizuju vreme tako da više ostane za uživanje itd. Zaista bi bila ludost da se malo ne potrude i zgrabe sve ove prilike!

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.