HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25. do 31. marta

it  | 

Ovan
Prepun je energije i s lakoćom se suočava sa svim izazovima koji se javljaju pred njim. Iako još ima osećaj da je na nekoj trci s preponama, neke stvari rešava daleko brže nego prošle nedelje. A sve to mu je udahnulo novi optimizam i veru da je rođeni pobednik (naravno, onda kad odluči).
Oni koji su izbegavali raščišćavanje nesporazuma s voljenom osobom sada shvataju kako izgleda kad problemi kulminiraju. Međutim, ovo je prilika i da veza dobije novi zamah.
Slobodni neka se pripaze osobe koja ulazi u njihov život jer bi sve mogla da okrene naglavačke. A sve će se odvijati neplanirano, baš onako kako oni vole.

Bik
Zna se da voli stabilnost i da čvrsto stoji na zemlji, al ove sedmice ništa od toga. Mnogo toga se događa iznenada, tako da više uopšte nije siguran sa čim sve može da se suoči. No, ruku na srce, sve to podnosi iznenađujuće dobro (zapravo, niko ne vidi koliko se nervira) i zahvaljujući hitrom umu reaguje pravilno.
Oni zaljubljeni pripadnici znaka imaju osećaj da se nalaze u ringu i zato pažljivo prate ponašanje i govor tela druge strane, što je daleko od ljubavi rekli bi mnogi. E, al ovde nije tako. Naprosto će ove sedmice proći ceo opseg emocija: od nežnosti, romantike i lepog raspoloženja do ljutnje, svađe i uvređenosti. No, bitno je to što shvataju kako jedno bez drugog ne mogu. Slobodnima se pak jedna osoba otvoreno nabacuje, i ne može se reći da nije zanimljiva. Ali oni bi da ih neko obori s nogu.

Blizanci
Ovih dana sve im funkcioniše po principu pokušaj ponovo, što će reći da iz cuga ništa ne mogu da završe. Iako ih to strašno nervira, navuklu se veliki kez na lice pa to niko ne može ni da nasluti. Ali neka se opuste, uskoro će biti bolje.
S voljenom osobom nalaze se u nekom začaranom krugu iz kojeg ne nalaze izlaz, pa se onda stalno vraćaju na ista pitanja i probleme. Ako iskoriste lepe dane, odlazak u dužu šetnju u prirodi mogao bi da im smiri energiju i približi ih više.
Slobodni pripadnici znaka žele da sasvim okrenu novi list, ali ih ovih dana jure samo osobe koje neodoljivo liče na neke stare simpatije.

Rak
Pred njim su velike promene, ali nema razloga za strah, jer kao što se zna promene ne moraju uvek biti neprijatne. Neki stari problemi isplivavaju na površinu, i eto prilike da se jednom zauvek reše. Roditelji i profesori jasno mu stavljaju do znanja šta sve od njega očekuju u narednom periodu.
Lepa vest za one u vezi. Najzad su uspeli da se s drugom stranom slože oko nekih stvari i izbora zbog kojih su se često sukobljavali. I sada im je napokon jasno da će samo udruženi uspevati da otklone sve prepreke koje im iskrsnu na putu.
Slobodne pripadnike znaka čekaju lepe prilike za novu ljubav, ali oni su ovih dana okrenuti prošlosti pa i ne vide šta im je pod nosom.

Lav
I dalje se ne oseća kao ranije, što će reći ne sedi na prestolu i trijumfuje u svakoj situaciji ubeđen da se svet vrti oko njega. To mu je malčice srozalo samopouzdanje, al je ipak uspeo da razreši nešto što ga je baš žuljalo. A kako mu se polako vraćaju stabilnost i mir, imaće dovoljno snage da sve što je sporno rešava bez greške.
Slična situacija je i na polju emocija. Ponekad mu se čak učini da problem s voljenom osobom nikako ne može da reši, čak ni da ga sasvim definiše pa samim tim i ne zna koji bi pristup bio najefikasniji. A oni slobodni svojim stavom naprosto odbijaju zainteresovane.

Devica
Pred njom stalno iskrsavaju nekakve prepreke i preprekice, što je totalno zbunjuje jer ona savršeno funkcioniše samo onda kad sve uzde drži u svojim rukama. U ovom trenutku je važno da bude strpljiva i da se drži puta kojim je krenula.
Pred Devicama u vezi i dalje je otvorena mogućnost da se upuste u ljubavni trougao, pogotovo ako im je emotivni odnos narušen. Jer onda takav potez pravdaju potrebom da imaju nekoga na koga će se osloniti.
Slobodne pripadnike znaka dobro će prodrmati susret s jednom osobom. Al je velika mogućnost da se na tome sve i završi.

Vaga
Da ima mnogo obaveza, ima ih. No, ona je uspela da se organizuje i sad već s lakoćom pliva u tim vodama. Dobro, ajd, pomalo se i nervira, al to niko ne može ni da nasluti.  A ovih dana desiće joj se nešto što će dati vetar u leđa njenim planovima i očekivanjima.
U vezi je odjednom postalo napeto. Delimično i zbog toga što Vaga neke stvari preuveličava, a druga strana ne može da je uveri u suprotno jer je čvrsto ubeđena da dobro procenjuje situaciju i da je u pravu. Ali se zbog toga ne oseća nimalo bolje.
A oni slobodni? E pa oni mogu da sretnu osobu koja će ih ostaviti bez daha i u koju će da se zaljube do daske.

Škorpija
Umesto u razne velike i male planove, Škorpija već neko vreme silnu energiju ulaže u to da sakrije svoj bes, tačnije da niko ne primeti koliko je neke stvari ljute i izbacuju iz koloseka. Pa sve vreme izgleda kao da je kod nje sve u savršenom redu, a u stvari…
U vezi je zavladala teška napetost jer su se planete postavile tako da destabilizuju sve emotivne aspekte, a stvar otežava i njen latentni bes. A i druga strana je u veoma sličnoj poziciji. Srećom, to je samo mali potres, nakon njega se sve nastavlja po starom.
Slobodni pripadnici znaka imaju veliku satisfakciju: bivše simpatije ih bukvalno opsedaju, ali uzalud im trud, Škorpije to uopšte ne dotiče.

Strelac
Kad je reč o školi, pritisak polako počinje da se smanjuje jer je redovan rad počeo da daje prve plodove. Iako sada lakše diše i ima punu podršku bližnjih, ne znači kako treba da se ukopa. Najbolje je da istim ritmom nastavi dalje.
Oni u vezi opuštenije razgovaraju s dragom osobom i sve su bliže tome da pronađu rešenje za probleme koji ih muče. Što opet ne znači da će sve biti idealno: i dalje će biti tenzija, nerazumevanja…
Slobodni Strelčevi će uskoro shvatiti da su ludo zaljubljeni u jednu osobu za koju su verovali da ih povezuje samo drugarstvo. Pa, srećno!

Jarac
Kockice polako dolaze na svoje mesto i sad mu je sasvim jasno da su mu se strpljivost i istrajnost isplatili. Ohrabren time, spremno će zakoračiti u novu životnu etapu. Konačno mu se zatvara težak, problemima ispunjen period.
I u ljubavi stvari polako počinju da se raščišćavaju, tim više jer su i Jarac a i druga strana sasvim spremni da se otvore jedno prema drugom i pokažu svu dubinu svojih emocija. Ako se neke tenzijice i jave, rešiće ih brzo i lako.
Slobodni pripadnici znaka ne bi da se vraćaju u prošlost, ali ne mogu ni da odluče koju od novih prilika da izaberu. No neka se ne uzbuđuju, uskoro se javlja ona prava…

Vodolija
Čudna neka sedmice. Vodolija nekako uvek uspeva da se u poslednjem trenutku izvuče iz teške situacije, kao ono kad je profesor pita a ona nije spremna ili pak zaboravi da se pripremi za kontrolni. E sad, jeste da sve ima srećan kraj, ali cena je veliki stres i nemir. Pa, vredi li?
A u ljubavi sve nesporazumi, tenzije… Mnogo toga indukovano je odnosom drugih iz okoline, pa taj talas drma i njihov brod. Kako isplivati iz toga? Najpre treba sačuvati hladnu glavu i iskoristiti ono čime je Vodolija obdarena, a to je sposobnost komunikacije.
Pred slobodnima su dva puta: da obnove komunikaciju s nekom otpisanom simpatijom ili da odgovore na signale osobe koju poznaje iz šireg društva.

Ribe
Kad je o školi reč, muče je razni strahovi i brige, kroz glavu joj jure razne misli, sklona je preuveličavanju događaja i u svemu nalazi razlog za povređenost i dramu. Da bi to zaustavila, bilo bi dobro da porazgovara s nekom starijom osobom od poverenja.
Ribe u emotivnoj vezi nikako ne mogu da uspostave normalnu komunikaciju s voljenom osobom iako takvih problema nemaju kada je reč o prijateljima i drugarima. Jer kada je reč o njima, pokazuju težnju da sve odmah razjasne, smire situaciju i očuvaju dobar odnos. Dakle, umesto ćutanja i zatvorenosti neophodan je otvoren razgovor i s voljenim bićem.
Slobodne Ribe mogu da obnove kontakt sa osobom o kojoj mnogo razmišljaju.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.