HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25. februara do 3. marta

it  | 

Ovan
Konačno je uplovio u mirnije vode, naročito kada je reč o njegovom temperamentu. I sad na svoje i čuđenje okoline funkcioniše bez velikih oscilacija. Neke pripadnike znaka obradovaće povećani džeparac ili parice dobijene od rođaka u prolazu. Bilo bi dobro i da poradi na svom imunitetu jer su moguće prehlade, problemi s grlom i ušima.
Iako je dosta mirniji, mora biti veoma pažljiv i dosledan u ophođenju prema svojoj simpatiji, jer je velika mogućnost da ona posumnja u njegovu iskrenost.

Bik
Bikovski gura napred po svim pitanjima koja su mu važna. Uz to, ne juri naslepo, već savršeno uravnoteženo koristi svoj racio i smisao za praktično, a ne dozvoljava ni da išta ostane nejasno ili polovično rešeno.
Što se ljubavi tiče, druga strana se trudi da ispuni sva njegova očekivanja i otkloni razloge nekim zamerkama. Ali, gle čuda! Bika to ne čini nimalo srećnijim. Jer takvo ponašanje u njemu budi sumnje i stalno se pita šta li se iza njega krije. A slobodni pripadnici znaka mogu da izgube glavu za nekim ko se iznenada pojavio u njihovom životu. Nije baš izvesno da će to potrajati, ali dok traje, treba uživati, zar ne?

Blizanci
Iako hitrog uma i sve rešavaju brzo i efikasno, ove nedelje sami će zakomplikovati neke vrlo jednostavne stvari. I mada vide da tu nešto ne štima, ni pod razno ne žele da prihvate pomoć ili savet starijih i iskusnijih. Ali tu se ništa ne može…
Oni koji su u vezi žive u ubeđenju da su po svakom pitanju u pravu. A to je gotovo nemoguće. Pre će biti da ne žele da vide neke očigledne stvari i od muve prave slona. Nije to sve baš do njih, takve impulse dobijaju od planete. Oni samo mogu da povedu računa da nešto opasno ne zabrljaju.
A oni slobodni jednog jutra mogu da se probude zaljubljeni preko ušiju, i, nećete verovati, u romantičnom zanosu!

Rak
Škola počinje i morao bi dobro da se organizuje kako ne bi rasipao pažnju na više strana. Nije poželjno ni da sad pravi neke velike planove, ali treba da se potrudi, bude strpljiviji i uvek sasluša drugo mišljenje. To će mu se i te kako isplatiti.
Taj osećaj da je uvek u pravu Rakovima u vezi može doneti burne trenutke, žestoke rasprave i udaljavanje druge strane. A mogu pasti i teške reči iza kojih ostaje duboka povređenost. Zato neka pripaze na svoj jezik. Oni slobodni na pragu su nekih zanimljivih emotivnih dešavanja.

Lav
Sad je pravo vreme za neke važne odluke. Ali stvari mora posmatrati realno i ne sme previše da očekuje kako se posle ne bi razočarao i sve batalio. Ako mu je potrebno, tu je i velikodušna pomoć prijatelja.
S voljenom osobom relativno lako nalazi zajednički jezik, pa je čak, kad je to potrebno, spreman i da popusti i sagleda poziciju druge strane, što je od Lava neočekivani dar. Zbog toga su i moguće neke pozitivne promene u emotivnom smislu.
Za slobodne pripadnike znaka ovo je veoma zanimljiv period. Smeši im se lepa ljubavna priča, ali pod jednim uslovom: moraju da budu jasni u izražavanju i da što bolje shvate šta im druga strana govori. Inače, sve može biti kratkog veka.

Devica
Jeste da je praktična, da ima sjajno logičko rasuđivanje i puna je energije, ali ovog puta ne može baš sve sama da rešava. Nebo je gura da nauči da traži pomoć od drugara, roditelja, rođaka, profesora. To je dobro i za neka buduća dešavanja.
Device u vezi baš se trude da obraduju drugu stranu. Iako se pri tome ponašaju krajnje širokogrudo, ponekad čak i na račun svojih želja i potreba, ne uspevaju uvek da oduševe voljenu osobu niti da podstaknu njeno razumevanje. Al svejedno, dobro je to zarad nekih lepih trenutaka koji tek dolaze.

Vaga
Ozbiljno se sprema da se u novom polugodištu uhvati ukoštac s obavezama i učenjem, a i da obezbedi potpunu kontrolu nad dešavanjima. Svesna je da ona sama mora da rešava neke stvari, pa zato i ne očekuje ničiju pomoć po mnogim pitanjima. No, bez brige, njoj to ne pada teško jer u njoj čuči velika snaga. A da bi je sačuvala, treba više fizički da se aktivira.
Što se ljubavi tiče, ne bi se moglo reći da je zadovoljna iako su se nesporazumi ublažili. Nad njima se ipak nadvija senka svega onog što se dešavalo u proteklom periodu. Lepa vest je da takve emocije uskoro nestaju s njenog horizonta.
Slobodne Vage mogu da očekuju akciju neke osobe iz prošlosti. Da li će pokleknuti pod njenim naletima, zavisi od toga u kakvom su im sećanju ostale.

Škorpija
Kad je škola u pitanju, izračunala je da joj je sada najbolje vreme za oštar start, a neće se ustručavati ni da potraži pomoć od onih s kojima vreme provodi samo ako mora. Koristi od ove akcije videće već sredinom marta, , pod uslovom da ne posustane.
Škorpije u vezi nisu tokom raspusta baš mnogo vremena provodile s voljenom osobom, a sad kao da se sve to promenilo pa se više trude oko nje.
Slobodne Škorpije okružene su osobama suprotnog pola i velika je verovatnoća da se među njima nađe i neko ko će im privuću pažnju. I jedna lepa priča može da počne.

Strelac
Sumnjičavo gleda na obaveze koje su pred njim i stalno mrači kako on to neće moći, pa ako i bude mogao, dogodiće se nešto i on neće uspeti da pokaže svoje znanje ili će se neko zaveriti da ga ukopa… i sve tako. A sve je mnogo jednostavno, samo treba da nagazi i neka ne brine za rezultate.
Nestabilan je i kad je reč o emotivnoj vezi: jedno misli, drugo govori  a treće radi. I nakon svega toga ne dozvoljava da mu iko kaže kako je krivica do njega.  Sve u svemu, velika konfuzija, ali i ona uskoro prolazi. Usamljeni pripadnici ovog znaka skloni su da ispredaju  filmske priče o osobi prema kojoj gaje simpatije iako nemaju valjanu podlogu za to.

Jarac
Ako već prvih dana novog polugodišta u pogon stavi ono najbolje čime raspolaže, a to su razum, racionalnost i praktičnost, postiće će mnogo toga s minumom uloženog truda. Naravno, rezultati se ne mogu videti odmah, ali već krajem marta biće mu jasno koliko je dobro postupio.
Što se veze tiče, emocionalno zatvorenom Jarcu veoma je teško da javno progovori o svojim osećanjima ma koliko jaka bila. A druga strana očekuje lepe reči, nežnost, romantične gestove, smeh i opuštenost. Zato je sada pravo vreme da Jarac manje mudruje a više uvežbava otvorenost kada je reč o emocijama. Ne, nije to nikakv blam, da se razumemo!

Vodolija
Veoma je osetljiva i laka meta za razne prehlade i viruse, ali se ona ne obazire na to već juri za brojnim obavezama koje je preuzela. Škola će joj biti samo dodatak više na to. Ali upotrebiće ona svu svoju pamet da to što lakše i jednostavnije podnese.
Zaljubljene Vodolije moraju da budu sasvim otvorene i iskrene prema drugoj strani, jer samo tako veza može da izdrži test pred kojim se nalazi. Muljanje i skrivanje mogu je progutati poput živog blata.
Oko slobodnih Vodolija neko se krišom muva i nikako da izađe na svetlost dana sa svojim osećanjima i
željama. A i da istupi jasno, nije sigurno šta bi Vodolija uradila. Nekako ne veruje toj osobi.

Ribe
Odjednom kao da su svi navalili na njih jer im treba neka pomoć, razumevanje, rame za plakanje, iskren drugarski savet. One se trude da odgovore svakome, ali ponekad to nije moguće, a i mnogo ih iscrpljuje. Sad treba da nauče da kažu ne i da se malo pobrinu za svoje interese. Niko im ne može prebaciti da su sebične.
Ako imaju ikakvih problema u vezi, sad nije pravo vreme da ih rešavaju, pokreću rasprave ili pokušavaju da razmrse neki čvor. Jer u ovom trenutku one nisu sposobne da sagledaju sve apekte koji su doveli do toga.
U život slobodnih pripadnika ovog znaka ušetaće neko ko će ih prodrmati iz korena i otvoriti vrata za slatka dešavanja.

Foto: Bigstock

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.