HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 25. juna do 1. jula

it  | 

Ovan
Pred njim je teška i naporna nedelja puna izazova i sitnih neprijatnosti. Najbolje je da smireno i racionalno prilazi jednom po jednom problemu i rešava ih. Iako savet može da potraži od okoline, samo on može da reši taj problem. No, od pomoći je ako se nekome požali.

Bik
Dinamična svakodnevica! Nema dešavanja koja ga mnogo uzdižu ili spuštaju u smislu važnosti za budućnost. Ipak, svakodnevne situacije, problemi i uspesi kod njega izazivaju jako burne reakcije, što mu nije najjasnije. Pogotovo je okolini čudno zašto je odjednom tako melodramatičan.

Blizanci
Ove nedelje su miljenici planeta i treba to da iskoriste. Naime, u vezama i tokom muvanja ima mnogo žara i senzualnosti, a društvo nikad bolje. Štaviše, sa društvom su toliko dobro da neki neće znati da razluče prijateljstvo od romantične zainteresovanosti.

Rak
Odlična nedelja za mentalnu aktivnost, brainstorming, planiranje letnjih aktivnosti i upoznavanje sopstvenih sposobnosti koje možda nekome i odrede buduću profesiju (srednju školu ili fakultet). U planiranju letovanja ili nekog putovanja obavezno konsultovati Raka.

Lav
Stiže mu mnogo prijatnih vibracija sa neba, tako da je veoma popularan u društvu, nalazi odličnog partnera ili se uklapa u društvo koje deli ista interesovanja. Zato nikako ne sme da bude lenj, jer će sve ovo ispustiti. Neka pazi da ne preteruje s trošenjem.

Devica
Čini joj se da ju je sreća zaboravila i da mora mnogo više da se trudi od drugih. Ovo je samo pokušaj neba da je nauči šta znači istinsko strpljenje i izdržljivost. Ako bude strpljiva, dobiće ono što želi, ma šta to bilo. Ovo pogotovo važi za bitne, životne stvari.

Vaga
Ima sirovu snagu koja joj pomaže da se uspešno suprotstavi problemima, posebno onima vezanim za hobije i obaveze. Polje ljubavi, veza i zabave prepuno joj je lepih momenata u kojima uživa, pod uslovom da ume mentalno da se ogradi od problema i ne brine previše.

Škorpija
Iako svaki atom njenog bića vapi za promenom, narušavanjem svakodnevice i očekivanog, to nikako ne treba da radi jer aspekti nisu najpogodniji za to. Neka se drži svoje dnevne rutine, a sve skrivene nagone izrazi kreativno. Đuskanje i pevanje mogu mnogo da pomognu.

Strelac
Treba da zaobiđe tačke „obaviti danas“ i koncetriše se na rešavanje problema koji ga muči duboko unutra, onoga koji pokušava da gurne pod tepih. Jedini način da problem reši je da se pun optimizma nađe oči u oči sa njim. Na ljubavnom polju potencijal za sreću je veliki ako ga prepozna.

Jarac
Pun je straha po pitanju mnogih životnih stvari, ali nema  razloga za to: ima podršku planeta koje mu daju trezvenost i sreću čak i kad izgleda da je najteže. Međutim, nepredviđeni troškovi i problemi mogu da se stvore lako. Neka se što više odmara i opušta.

Vodolija
Uključen joj se X faktor tako da je njena reč bitna u društvu, a samim tim se i njen status menja. Neki ovo vide kao aroganciju i verovatno su u pravu. Zato Vodolija treba da povlači pametne poteze, a posebno da bira reči kad nešto predlaže.

Ribe
Intuicija im je veoma izražena i nikako ne bi smele da je ignorišu jer tokom ovih sedam dana mnoge stvari neće biti logične ni njima a kamoli okolini. Ipak, one tačno znaju šta treba da urade kako bi se to završilo sjajno po njih. Ako ima problema sa organizacijom, drugačiji pristup može da pomogne.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.