HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 26. marta do 1. aprila

it  | 

Ovan
Neka pazi da ne kasni, jer neko kašnjenje može mnogo da ga košta. Takođe, bitno je da osobe oko sebe, posebno ukućane, sasluša s punom pažnjom jer će mu neke informacije promicati lakše nego obično, što može da dovede do konflikata.

Bik
Potrebno je da mu neko pomogne da verbalizuje svoja osećanja ili želje, jer mu je teško da sam nađe prave reči. Iso tako ne treba ishitreno da donosi odluke jer će se kasnije sigurno pitati „kako to nisam uzeo u obzir?“ Dobro vreme da se vodi dnevnik i čitaju stare poruke, postovi na FB i sl.

Blizanci
Treba da budu svesni da njihovi prijatelji nisu kao oni i da ne razmišljaju kao oni, tačnije, da ne mogu da im čitaju misli. Zato neka budu što koncizniji i ništa ne stavljaju u kategoriju „podrazumeva se“ već da to jasno kažu. Neki Blizanci misle da su zaljubljeni u prijatelja.

Rak
Neka bude jako pažljiv pred nastavnicima dok odgovora ili popunjava test. Treba da govori ako se od njega to traži, ali i da nekoliko puta proveri šta je napisao u testu, jer a koje liči na o može da mu oduzme poen i sl. Nije preporučljivo da se postavlja autoratitivno prema okolini.

Lav
Zaljubljuje se ili je bar zagrejan za osobu s kojom komunicira preko društvenih mreža a živi daleko od njega, pa gaji neku ludu nadu koja ga tera da u mašti planira budućnost. Za to vreme se odlična prilika šeta ispred njega. Neka više bude ovde i sada kada je reč o njegovoj okolini. Moguća prehlada od srede.

Devica
Izluđuje je to što joj ništa ne ide po planu. Čak i ako ide po planu, dolazi do odlaganja, pomeranja i sl., što joj jako smeta. Treba da prihvati da ovu nedelju najbolje opisuje reč „neizvesno“ te tako sebe poštedi stresa. Neke Device naglo stupaju u vezu ili izlaze iz nje.

Vaga
Neka posebno povede računa o dokumentima, poput školske ili zdravstvene knjižice, jer može da ih izgubi ili zagubi, a ponovo vađenje biće otežano. Ako joj neka dokumenta fale i treba da ih izvadi, ovo je nedelja za to. Jako je bitno da bude iskrena prema partneru i da se ne prikazuje lažno potencijalnom.

Škorpija
Bilo bi dobro da pripazi na kašnjenje i da ove nedelje uvek ranije kreće, pogotovo u školu jer će nepredviđene situacije da je ometaju. Takođe, ako joj fale neke beleške sa časa, najviše će profitirati ako ih ove nedelje bude uzela od nekog školskog druga.

Strelac
Strelac u vezi ima problema u komunikaciji s partnerom, mnoge stvari ostaju nedorečene ili su pogrešno shvaćene, ali ako se obe strane smire i ne inate, sve će biti u redu. Slobodni Strelčevi nisu shvaćeni tokom muvanja jer se, na primer, njihov humor shvata kao ozbiljna konstatacija.

Jarac
Imaće dosta problema ako ne bude provodio dovoljno vremena kod kuće ili se bude drsko ophodio prema ukućanima. Tokom ove nedelje ukućani su mu nervozniji nego inače, zato neka bez svađe uradi ono što se od njega očekuje. Moguć džeparac krajem nedelje.

Vodolija
Treba da poradi na odnosu s braćom i sestrama, jer s njima može da se posvađa oko gluposti ispod koje leži dublji problem. One koje su jedinice neka ne očekuju da im prijatelji imaju iste kućne manire. Treba da vode više računa o tehnici jer može da se pokvari ili izgubi.

Ribe
Preporuka je da budu pažljivije kad im vraćaju kusur u prodavnici, da paze da ne izgube novac i ne kupuju stvari koje im ne trebaju. Međutim, ako postoji nešto što već duže vreme žele a sad imaju novca da to uzmu, neka samo pažljivo provere da to nešto nije pokvareno, pogrešne veličine i sl.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.