HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna

it  | 

Ovan
Posebno treba da povede računa o tome kako se odnosi prema profesorima i roditeljima jer u besu može da izgovori veoma neprikladne i teške reči ili da napravi po sebe štetan izbor samo zbog sopstvene tvrdoglavosti.
Ovih dana Ovna prate veoma nestabilne i promenjive emocije, pa mu se toplo preporučuje da ne pravi oštre rezove ili povlači poteze koji bi drugu stranu mogli da povrede, naljute ili udalje od njega.
Slobodnim pripadnicima ovog znaka neko otvoreno pokazuje simpatije a oni nisu sigurni šta žele pa čas uživaju, a čas se povlače.

Bik
Da bi sredio odnose sa okruženjem, mora malo da popusti i nauči koliko je kompromis važna stvar za bolje funkcionisanje s drugima te harmoničan i srećan život.
A sva ona nerviranja zbog tuđeg ponašanja prevazići će tako što će ih gurnuti daleko van svog vidokruga.
Stabilnost i spremnost na kompromis mnogo će mu pomoći i kada su emotivne stvari u pitanju pa više neće žestoko reagovati na greške i propuste druge strane već će imati razumevanja za njeno ponašanje.
Slobodni pripadnici znaka pojačali su kontakte sa osobama suprotonog pola. I ne samo to, preuzeli su sve u svoje ruke pa sada oni vode igru.

Blizanci
Bilo bi dobro da ove sedmice ne jure i ne žure onako kako to oni znaju već da prvo provere sve činjenice pa tek onda donose odluke, jer će biti zasuti nepouzdanim informacijama. Ipak, iako naizgled neorganizivani, uspevaju da ispune sve važne obaveze koje su pred njima.
Odnos s voljenom osobom ukratko bi se mogao opisati kao naporan. Nije im jasno ponašanje druge strane niti zbog čega pravi problema oko svake sitnice i unosi pometnju u vezu.
Slobodni Blizanci ovih dana često razmišljaju o bivšim vezama, ali tome treba stati na kraj tako što će se okružiti drugarima i zajedno potražiti dobru zabavu.

Rak
Sve odluke koje ovih dana donosi treba da su mu zasnovane na sopstvenoj proceni ili savetu proverenih prijatelja. Nepoželjni su impulsivni potezi, bilo da ih pokreće ljutnja ili pak razneženost.
Oni koji su u emotivnoj vezi lako pronalaze zajednički jezik s drugom stranom, iako će i dalje biti raznih trvenja i okrivljavanja za neprijatna dešavanja koja ih prate.
To je ujedno i najbolji način da uspešno razreše sve prepreke koje im se nađu na putu.
Slobodnim pripadnicima znaka prijatelji su posebno važni jer čine sve da se oni osećaju dobro, veselo i razigrano.

Lav
Iza njega je naporan period, ali gle čuda! I dalje je pun neke sjajne energije i optimizma pa će i sve obaveze koje su pred njim uspešno završiti, a najveća nagrada mu je otkriće da ga podržavaju osobe do kojih mu je mnogo stalo i čije mišljenje uvažava.
Ta nova energija sjajno će se odraziti i na emotivne odnose, pa će se tamo gde je došlo do svađa i udaljavanja stanje normalizovati, komunikacija poboljšati a razumevanje dostići sasvim nov nivo.
Slobodne pripadnike ovog znaka čeka uzbudljiv period, prepun zabavnih i zanimljivih dešavanja. Ipak, oni ne žele ništa ozbiljnije, dovoljno im je da opušteno uživaju u trenutku.

Devica
Oseća se rasterećenije jer je uspela da razreši neke probleme koji su je baš mučili i sada treba da se fokusira samo i samo na učenje i odgovaranje, dakle na ono što je vezano za školu.
Zaljubljene Device uživaju u mirnoj i harmoničnoj vezi, a sve zahvaljujući spontanoj odluci da previše ne stavljaju zamerke na neke mane dragog bića, jer na kraju krajeva ni one same nisu pelcovane od mana. Pa se tako ovih dana prave da ne vide ono što im se ne dopada.
Slobodni pripadnici ovog znaka neka se pripreme za neka slatka iznenađenja. Da li će to biti divna druženja s prijateljama ili osobom koju su tek upoznali, videće uskoro.

Vaga
Jedva čeka raspust i uživanje u raznim aktivnostima za kojima već dugo žudi, ali je ipak našla snage da se koncentriše i fokusira na školu. To će joj se višestruko isplatiti već uskoro, samo još da nauči da iskulira ponašanje nekih drugara koji je konstantno iritiraju.
Udubljena u svoje planove i očekivanja ne primećuje da druga strana ima neke svoje probleme koji joj ne dozvoljavaju da bude opuštena i vesela. A ko joj može pomoći da što lakše prebrodi taj period? Vaga, naravno, samo treba da spusti pogled sa svojih visina, te bude strpljiva i uporna.
Slobodni pripadnici znaka i nisu nešto zainteresovani da prihvate neko od silnih udvaranja jer im svako od njih brzo dosadi.

Škorpija
Veliko preispitivanje želja i planova, tako bi se mogla okarakterisati ova sedmica. Pošto joj trenutno nije jasno kojim putem da krene, najbolje bi bilo da dopusti da se stvari odvijaju same od sebe.
Zbog mnogih pitanja na koja nema odgovore postala je preosetljiva pa je svaka sitnica pogađa u živac kad su emotivne stvari u pitanju. Nije da se ona ne trudi da sve to drži pod kontrolom kako niko ne bi video koliko je ranjiva, ali uzalud. Kad se toga nakupi, eksplodiraće kao pretis lonac.
Slobodni pripadnici ovog znaka neka budu spremni: uskoro u njihov život ulazi osoba koja će ih oboriti s nogu.

Strelac
Stalno se preispituje šta i kako dalje i nikako da se odluči za jednu od mogućih varijanti. I dok on tako razmišlja i okleva, nezavršene obaveze se gomilaju i gomilaju. A u ovom trenutku je najvažnije da se usmeri na školu, za sve ostalo ima vremena.
Emotivni odnosi Srelčeva prilično su nestabilni ovih dana. I nije to samo zbog toga što rade samo ono što njima odgovara, ne hajući za želje i potrebe dragog bića. Nego i druga strana ima nekih problema pa svaku njegovu greškicu pretvara u problem veličine Himalaja.
Slobodni Strelčevi će imati sjajne prilike da uđu u novu ljubavnu priču. Neki će to iskoristiti a neki neće biti motivisani da nešto preduzmu po tom pitanju jer im je u mislima i srcu jedna zauzeta osoba.

Jarac
Dobar deo posla je već završio, ali ga muči što rezultati još nisu vidljivi pa mu se čini da se ništa nije mrdnulo s mesta. Ali to je samo privid. U suštini svaki njegov trud adekvatno je nagrađen što će uskoro i videti.
Pošto je opterećen razvojem nekih stvari u porodici ili široj familiji povremeno je nervozan što direktno utiče na njegovo ponašanje kada je reč o emotivnoj vezi. Zaista bi bilo lepo kad bi se potrudio da nervozu ne prenosi na drugu stranu, što ne znači kako treba da se povuče iza svog zida. Postoji nešto što se zove sredina.
Slobodnim Jarčevima javljaju se lepe prilike za ljubav i vezu. Ako ne iskoriste ove darove planeta, razlog će biti njihovo dugo promišljanje o izboru ili strah od nepoznatog.

Vodolija
Nagazila je na gas do daske ne samo kada je reč o školi, htela bi ona i da se što više druži, posećuje kulturne događaje, trenira ili se posveti svom hobiju. A planete joj poručuju da je vreme da uspori…
Vodolije u emotivnim vezama su ovih dana gotovo nepodnošljive, stlano nešto zameraju drugoj strani i provociraju razmimoilaženja i rasprave. E sad, njima se čini da je uzrok takvom stanju onaj drugi, a one su u celoj toj priči slatki, mali anđeli. A druga strana bi se na to samo grohotom nasmejala. Dakle, poželjno je odmereno i korektno ponašanje.

Ribe
Treba strogo da vode računa o komunikaciji s ljudima, posebno s profesorima, roditeljima i starijm članovima familije. Planete pokazuju da su ovih dana sklone ispadima, nekorektnim potezima i nepoštovanju. A to im baš i nije potrebno pred čarobni raspust koji im se već smeši.
Ribe u emotivnim vezama bez prestanka preispituju svoj odnos, ponašanje, reči pa i mimiku druge strane i u svemu traže razlog za sumnju u odanost i vernost. A za to baš i nemaju realne osnove, naravno, ukoliko druga strana nije baš jedan od znakova sklonih muljanju.
Slobodni pripadnici ovog znaka su posle dužeg vremena naišli na osobu koja može da ih nasmeje, opusti i zabavi. Pa ako ništa i ne bude što se ljubavi tiče, bar će se roditi jedno lepo drugarstvo.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.