HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 28. maja do 3. juna

it  | 

Ovan
Energičan je, ubrzan, neustrašiv i nepokolebljiv po mnogim pitanjima i upravo mu je to glavni atribut kojim privlači druge ljude. Međutim, stanje na emotivnom planu može vrlo lako da se pokvari zbog optužbi obe strane da im fali razumevanja i nežnosti.

Bik
Jako lepa nedelja, a najviše bi mu prijalo kratko putovanje ili neka promena sredine. Treba praktično da iskoristi ideje koje ima, mada mu prija i ako nešto radi samo da bi oslobodio svoju  kreativnost. Veliki oprez na časovima fizičkog i tokom treninga.

Blizanci

Odlična nedelja za Blizance, čak im je čitav period povoljan! Naime, ako imaju neki predmet u školi koji ih baš smara i gde zaostaju, sad je vreme da mu se posvete. Napor će biti nagrađen. Može da dođe do preterane stimulacije, pa može da im se javi nesanica, glavobolja i pad imuniteta ako ne povedu računa o sebi.

Rak
S porodicom i prijateljima oseća se smireno i kao svoj na svome. Jako ceni harmoniju i nežnost, pa to i daje drugima, ali i nesvesno traži šta bi to moglo da je naruši. Džeparac mu skače, a mir u porodici odražava se i na partnerske odnose.

Lav
Ttreba da se drži utabane staze. Bitno je da ostane organizovan i spreman na rad, a ne da se prepušta lenjosti. Sve može da mu odvlači pažnju, zato neka gasi telefon dok uči. Iako ga rad malo nervira, gradivo mu lako ulazi u glavu, pa umesto da gleda koliko je ostalo, neka gleda koliko je prešao.

Devica
Lako se umara tokom čitave nedelje, a prva tri dana su joj posebno naporna, pogotovo ako se dobro ne organizuje i energiju troši na nebitne detalje. Na ljubavnom polju se otvaraju nove prilike, a Device u vezi najbolje pune baterije u društvu partnera.

Vaga
Nema mnogo sreće u ljubavi tokom ovih sedam dana, tj.  ne ide joj sve kao podmazano. S druge strane, individualnost lakše izlazi iz nje i lakše otvoreno govori šta želi da uradi, pokazujući jasno da može i sama kad drugi ne veruju u nju. Neka uzima kalijum ili jede banane.

Škorpija
Definitivno ima nebeski blagoslov što se tiče veza i upoznavanja sa jako zanimljivim i senzualnim osobama, ali neka pazi da ne bude netolerantna prema drugima te šta i kako govor. Jer neke njene rečenice mogu delovati poput otrovne strele iako joj to nije namera.

Strelac
Odličan period za početak bavljenjem sportom jer sport nije samo fizička aktivnost već i motivacija, osećaj slobode, želja da se obore dosadašnji rekordi. S druge strane, škola postaje jako zamorno zatočeništvo, ali drugovi su tu da se Strelac zabavi. Neka izbegava da priča na času ili da se svađa s nastavnikom.

Jarac
Uživa u društvu i treba što više da meša krugove ljudi koje poznaje. U školi se lakše motiviše i održava zavidan nivo pažnje. Što se partnerskih odnosa tiče, bilo da je singl ili u vezi, samo treba da pita za pojašnjenje i upusti se u razgovor jer će tako sve rešiti.

Vodolija
Puna je energije i može da postigne skoro sve što zamisli i isplanira. Međutim, „skoro sve“ njoj nije dovoljno, tako da će se preforsirati i na kraju umoriti. Nikako nije spremna na neplanirane promene koje život nosi. Treba da se koncentriše na ono što ima a ne šta joj fali.

Ribe
Vrlo prijatna i mirna nedelja. Da bi to ostalo tako, neka ne preuzimaju previše obaveza niti dozvole sebi da se premore i padnu od umora. Bitno je da se posvete estetskom aspektu sebe, pa bi mogle da se časte novom frizurom ili nekom kozmetikom zbog koje će se osećati sjajno.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.