HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 29. aprila do 5. maja

it  | 

Ovan
Koliko god mu se činilo da sve drži pod svojom kontrolom, poželjno je da bude maksimalno oprezan i da dobro proverava ono što radi a i ono što mu drugi govore. Posebno treba da obrati pažnju na sitne detalje i da donosi promišljene odluke, a ne onako kako ga strast povuče.
A što se ljubavi tiče, nebo mu olakšava situaciju. Oni u vezi imaju sve veću podršku drage osobe a i one sitne razmirice kao da su rukom odnete. Oni koji bi da sede na dve stolice, neka dobro razmisle, planete su se postavile tako da će sve tajne da isplivaju na površinu.
Šarmu slobodnih Ovnova ovih dana malo ko će odoleti.

Bik
Kaskaju sa završetkom obaveza što će ih najverovatnije uvesti u sukob sa autoritetima, bilo da su to profesori, roditelji ili stariji članovi familije.
Sunce je ušlo u znak Bika pa su pripadnici ovog hedonističkog znaka dobili sasvim novu i snažnu energiju, a to će se odraziti i na ljubavnom planu. Oni koji su u vezi značajno će poboljšati komunikaciju s voljenom osobom, biće tu manje bikovske tvrdoglavosti a više kompromisa i romantike. I malčice, sasvim malčice sumnjičenja i ljubomore.
Slobodni Bikovi mogu da očekuju neobičnu ljubavnu priču s jednom neobičnom osobom.

Blizanci
Iako im se planovi odvijaju prilično dobro, i dalje treba da konstantno obraćaju pažnju na detalje, da proveravaju ono što rade i da bez ikakvog ustezanja potraže savet od bliskih osoba onda kada osete potrebu za tim. Nije sramota tražiti savet!
Što se emotivnih odnosa tiče, nebo im nije naklonjeno i zato moraju biti krajnje oprezni. Naime, postoje realne mogućnosti da načine neki pogrešan potez, nešto duboko zabrljaju ili nekim svojim stavom razočaraju voljenu osobu. Lek za to je iskrenost, bez obzita na to radi li se o sitnicama ili krupnim stvarima.

Rak
Pomalo je zbunjen i nije mu baš jasno šta se dešava, pa se u njemu rađa neki neobičan strah od same pomisli da bi sve moglo da krene naopako. Ali nema mesta takvim strahovima, pogotovo jer su neke važne osobe spremne da mu pomognu.
Rakovi u vezi nepopustljivo insistiraju na svojim idejama i planovima, a druga strana im uzvraća istom merom. Rezultat? Svađe, durenje, mirenje, pa sve ispočetka.
Slobodni pripadnici znaka stalno misle na jednu osobu i rado bi da sa njom započnu romantičnu priču, ali ih koči slutnja da ona i nije baš dobra za njih.

Lav
Veoma je napet i stalno mu se dešavaju neke situacije koje mu se nimalo ne dopadaju, dogovori mu se otkazuju u poslednjem trenutku ili društvo zaboravi da ga obavesti o nekoj važnoj stvari. Ipak, treba da zna da će i to uskoro proći.
Lavovi u vezi ovih dana teško komuniciraju s dragom osobom, pa mnogo toga ostaje neizgovoreno ili gurnuto pod tepih što na duži rok može da bude veoma štetno po vezu.
Slobodni pripadnici znaka uploviće u veoma neobičnu priču. Buran početak im je najbolje upozorenje da to nikako ne može potrajati.

Devica
Ima potrebu da se pokaže i dokaže kada je reč o školi, ali neke okolnosti na koje ne može da utiče čine je nesigurnom te se stalno pita da li sve radi kako treba i da li je načinila prave izbore. Da bi izašla iz takve situacije, treba da aktivira analitični um i osloni se na svoju praktičnost.
Zaljubljene Device ovih dana nešto i ne pokazuju zaljubljenost, više su okrenute sebi i svojim planovima i draga osoba im nekako ostaje u drugom planu. Ima čak i onih koje su ušle u paralelnu priču koju veoma vešto skrivaju.
Slobodni pripadnici znaka nisu zainteresovani za promenu statusa, savršeno im odgovara da se samo druže sa većim brojem osoba.

Vaga
Trud joj se i te kako isplatio i već su vidljivi odlični rezultati u školi, ali je ona i dalje prepuna nedoumica i strahova, te se u nekim situacijama oseća baš nesigurno, iako objektivno nema razloga za to.
U proteklom periodu Vage su na emotivnom planu imale dosta problema, nesuglasica, udaljavanja… a sad se odnosi svakim danom sve više popravljaju. Ipak, jedna doza sumnjičavosti prema voljenoj osobi i dalje će ih mučiti.
Slobodni pripadnici znaka bacili su oko na jednu osobu o kojoj malo toga znaju, a i da znaju da su u vezi, to ih ne bi odvratilo od osvajanja.

Škorpija
Posebno u ovom periodu treba da bude oprezna i sa rezervom prihvata neke priče, obećanja i dogovore, jer će na neko vreme biti okružena slatkorečivim osobama sklonim raznim vrstama obmana.
Generalno, pripadnici ovog znaka treba da se pričuvaju tajnih ljubavi, priča i namera jer su se planete namestile tako da će sve što je tajno i mutno ubrzo isplivati na površinu i postati javno. U to spadaju i sitne laži koje dobro mogu da poljuljaju celu emotivnu priču Škorpija.
Slobodni pripadnici znaka čeznu za jednom osobom, ali avaj, ona je trenutno zauzeta pa bi bilo najbolje da je zaobiđu u širokom luku.

Strelac
Pred njim su velike promene, iako mu zasad ništa ne daje povoda da pomisli na to. Zapravo, primećuje neke sitnice, ali mu ne pada na pamet da će baš one da dovedo do značajnih dešavanja.
Kada je reč o emitivnim odnosima, sedmica je prepuna razmimoilaženja i neslaganja po gotovo svim pitanjima. Ovu situaciju naročito iniciraju drugovi i drugarice sa obe strane, većinom nenamerno dok se trude da izglade stvari između njih.
Slobodni pripadnici znaka i dalje nisu spremni da se konačno odluče za jednu od zainteresovanih osoba, ali i te kako uživaju u druženju i flertovima.

Jarac
Izgubio je poverenje u drugare jer ima osećaj da mu nešto skrivaju ili da mu ne govore istinu. Ove sedmice bi trebalo da bude krajnje oprezan kako bi izbegao neke veće greške koje mu posle mogu zagorčati život.
Jarčevi u vezi osećaju izvesnu napetost jer im se čini da im je voljena osoba nešto prećutala, a uopšte im ne pada na pamet da su baš oni „krivi“ po tom pitanju. Zato neka dobro razmisle o dešavanjima i svojim postupcima u poslednje vreme, možda će tako otkloniti hladnoću u vezi.
Slobodni pripadnici znaka mogu izgubiti svoj oprez i uleteti u priču sa osobom koju veoma malo poznaju. U svakom slučaju, biće to lepo iskustvo.

Vodolija
Prepuna je kreativne energije koja joj je razmahala krila pa počinje da realizuje mnogo toga što je ranije planirala. Uspeh će joj biti još veći ukoliko bude verovalo u sebe i svoje porive.
Emotivne priče Vodolija polako ulaze u stabilniju fazu pa je sve zaogrnuto vedrom energijom, slatkim i romantičnim trenucima, baš onako kako i treba kad na scenu stupi proleće. Čak i ako se jave trenuci nesklada, nestaće vrlo brzo.
Slobodni pripadnici znaka ovih dana se više druže a posebno uživaju u sklapanju novih poznanstava i razgovoru sa zanimljivim i obrazovanim osobama. Ova energija prijateljstva dostojna je zamena za neku ljubavnu priču.

Ribe
Generalno je ovo dobar period za pripadnike ovog znaka pa će im se otvoriti neke prilike o kojima su ranije maštali i verovali da su im nedostižne. Ipak, posebno treba da obrate pažnju na odnos sa autoritetima, bilo onima iz porodice bilo iz škole.
Ribama u vezi nisu jasni neki postupci druge strane, pa onda od toga sagrade čitavu priču protkanu sumnjama i ljubomorom. A kako najčešće nisu u stanju da takve misli rasteraju, dolazi do rasprava i nesuglasica iako za njih nema nikakvih realnih osnova.
Slobodni pripadnici znaka neka budu spremni, uskoro će sresti osobu čija će ih energija očarati i oduševiti.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.