FUN4U

Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 4. novembra

it  | 

Ovan
Postiže mnogo toga, ali uz dosta rada, truda i stresa.
Neki autoriteti su impresionirani njegovim radom i rezultatima, što će za njega biti važno sa više aspekata.

U ljubavi i dalje prolazi kroz uspone i padove, jer s partnerom nikako ne može da se usaglasi po raznim pitanjima od toga kuda i s kojim društvom izaći za vikend pa do izbora filma.
I zdravlje ide nabolje, energija mu postepeno jača a i bolje spava.

Bik
Dalje od slatkiša, opominje ga nebo, a što više svežeg voća i povrća! Jer sve je povezano, pravilna ishrana rezultira dobrim zdravljem, a zdrav čovek s lakoćom osvaja nova znanja i sposoban je da lakše dođe do dobre pozicije. U školi dobija kontradiktorne informacije, pa je stalno na klackalici između uznemirenosti i olakšanja.
Što se ljubavi tiče, nekima se loše piše piše jer će doći do definitivnog razlaza. Ako je za utehu, to je za njih i najbolje rešenje. A biće i nekih neočekivanih početaka.

Blizanci
Neki se suočavaju s naglim preokretima i konfuznim situacijama, što lako može da ih izbaci iz ravnoteže uprkos njihovoj urođenoj sposobnosti da se prilagode. Dakle, važno je da ostanu mirni i stalno imaju na umu da se na kraju sve nekako reši.
I u ljubavi im je slična situacija, ali nakon ove sedmice stanje se polako smiruje pa se čak neke stvari definitivno razrešavaju. Slobodnim pripadnicima znaka predstoji vrlo zanimljivo poznanstvo koje će u njima probuditi strast kakvu nisu doživeli.

Rak
Bez većih problema izlazi kao pobednik iz svih situacijama s kojima se suočava, a njih je i dalje dosta i vrlo su promenjive. Pred njim su dalje velike promene, i mora biti sasvim spreman za njih.
Mnogi su ovih dana ljubav stavili na prvo mesto, samo ih ona interesuje i njoj su posvećeni. No, neće svima biti lepo, neki će podvući crtu i reći zbogom, a neki će uploviti u blaženstvo. Ali svi će se osećati baš dobro!

Lav
Sav je užurban i deluje da ne zna kuda ide. Ipak, ne pravi nikakve greške i stiže baš tamo gde želi da bude. Takav je Lav! Nekima stižu parice, ali će vrlo brzo i da nestanu.
U ljubavi je sve veoma nestabilno, Lav treba dobro da razmisli da li baš mora toliko silovito da reaguje na nešto. Slobodnima se smeši neki novi početak.
Bilo bi dobro da povede više računa o svom imunitetu.

Devica
Dosta je nervoze ali i vrlo lepih vesti. Mnogima se otvaraju sasvim nove mogućnosti, bitno je da ih sagledaju i iskoriste na najbolji način.
I na ljubavnom polju mogući su konflikti, ali su vrata otvorena za iznalaženje zadovoljavajućeg rešenja na obostrano zadovoljstvo i lep nastavak veze.
I dalje treba da budu veoma pažljivi i da se čuvaju od povrede, posebno u saobraćaju.

Vaga
Ono što je planirala tokom ove nedelje ne odvija se onako kako je zamislila. Neke od tih promena je ljute ali ima i onih kojima se obradovala. Sve u svemu, lepa i berićetna nedelja.
I u ljubavi je tako, pogotovo ako nabaci osmeh i šarm podigne na viši nivo.
Sklona je prehladama, zato bi bilo dobro da imunitet ojača pravilnom ishranom, kretanjem i dobrim odmorom.

Škorpija
Ovo je sjajan period za Škorpiju iako njoj to ne izgleda tako, jer se i dalje bori sa svim i svačim, a najviše sa sobom. I u toj borbi skoro da i ne primećuje kako se ponovo aktivira nešto izuzetno dobro.
I u ljubavi je burno, osim ako oboje ne žele da nešto menjaju u vezi. U suštini ovo je period u kojem svaka odluka ima dugoročne posledice. Zato neka obavezno zastane, razmisli i onda odluči.
Zdravlje je čas ovako, čas onako, što će reći nestabilno.

Strelac
U školi je mnogo neizvesnosti i odlaganja, nikako da stvari krenu u željenom pravcu. U ovom trenutku je najbitnije da redovno završava svoje obaveze kako ga roditelji ne bi stalno opominjali i dizali tenziju. Stižu mu i neke parice, ali njemu to neće biti dovoljno za sve ono što priželjkuje.
A ljubav? E, tu su razne prilike a i neprilike. Neki se spremaju za raskid, a neki pak na novu vezu, samo nikako da odluče kad i s kim.

Jarac
I dalje ima mnogo više obaveza nego što može da izdrži. Ali se istovremeno događa nešto vrlo zanimljivo: otvaraju mu se vrata za nove uspehe i napredovanje. Uz podršku prijatelja lako će prevazići ono malo prepreka što mu se javi na putu.
Slobodnima u život ponovo ulazi neka oosba iz prošlosti, samo je pitanje šta će oni odlučiti. Možda je ipak najbolje da se okrenu nekim novim interesentima.

Vodolija
Svi od nje očekuju da nešto uradi, preduzme, kaže. Uz to su i nedosledni pa danas bi jedno, sutra drugo, čas obećavaju brda i doline a čas se prave ludi. A njoj je toga već preko glave. No, ta situacija neće dugo trajati, Vodolija se vraća u svoje redovno stanje.
I voljeno biće joj skakuće po živcima, stalno je podbada i posle se žali kako je svađalački nastrojena. Mudro bi bilo od nje da tu negativnu energiju ignoriše. Usamljenim Vodolijama smeši se nova ljubav.

Ribe
Nerviraju se oko svega, pa u tom zamahu čak i oko nekih dobrih stvari. Nerviraju se kad u školi odgovaraju, pa onda se nerviraju što ih niko ne pita ili pita kad one misle da nisu dovoljno spremne. A uz svu tu nervozu i dalje guraju po svom i završavaju silan posao, zbog čega im stižu mnoge pohvale.
U život usamljenih Riba iz prikrajka stupa nešto novo. Bilo bi dobro da toj osobi daju šansu.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.