HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra

it  | 

Ovan
Oprez! Sve greške, namerne i nenamerne, mogu biti otkrivene. Zato u svakoj situaciji treba da bude iskren i da dvaput proverava sve što je napisao. Naravno, i da nauči da ne reaguje ljutito na kritiku jer se s njom stalno suočava. Slede neočekivane promene u odnosu s drugarima. I s voljenom osobom mogući su sukobi, zato pažljivo na svakom koraku, pogotovo kad je reč o susretu s bivšima.

Bik
Dešavanja u školi i društvu izazivaju različite emocije: čas mu prijaju, a čas ga dovode do ludila. U takvoj situaciji treba da se smiri i tek onda razmisli o svojim potezima.
Oni koji su vezi suočavaju se s nedefinisnim situacijama i neobičnim ponašanjem druge strane. Reakcije im mogu biti vrlo impulsivne i ishitrene, što stvara mogućnost da se pređe i poslednja crta posle koje nema povratka. Stres može izazvati probleme sa spavanjem, a da bi to preduhitrio, mora povesti računa o hrani i što više šetati.

Blizanci
Greške koje su ranije počinjene sada mogu doći na naplatu, ali isto tako neki pripadnici znaka dobijaju sasvim novu priliku da nešto promene. Sve ovo ja zapravo veliko kosmičko čišćenje nakon kojeg stvari postaju mnogo bolje.
U nestabilnim vezama može doći do velikih nesuglasica a ponegde i do raskida. Slobodni pripadnici znaka mogu iznenada da sretnu staru simpatiju, ili da se upuste u avanturu s nekim iz šireg društva.

Rak
Previše je strog i zahtevan prema sebi, pa je stalno pod pritiskom i u žurbi. Hteo bi što pre da popravi ocene i nadoknadi propušteno, ali nešto od toga ne može se sada završiti ma koliko se on trudio.
Sve to utiče i na odnos s voljenom osobom, pa su susreti puni napetosti i tihog nezadovoljstva. Slobodni su verovatno upoznali osobu koja im se jako dopada i sada žele da je što češće viđaju, ali im se čini da se sve odvija puževskim korakom.

Lav
Sada je pravo vreme da završe zaostale poslove. Zato samo napred ako ima neki predmet iz kojeg nije dobio nikakvu ocenu, jer će sve to obaviti vrlo uspešno i bez velikog napora. Neki zbog svojih stavova i ponašanja gube drugare kojima nije do rasprave a i ne dopada im se  nervoza koju inicira čim se pojavi, niti tempo koji bi da nametne drugima.
Lavovi u vezi nisu baš posvećeni voljenoj osobi zbog čega će ona napravi mali odmak. Dakle, mora malo da se potrudi i izađe u susret željama druge strane.

Devica
Ima osećaj da je neko iz bliske okoline laže i daje obećanja bez pokrića. Sve je moguće, ali i nije neka tragedija. Samo neka podigne svoju pozitivnu energiju i onda redom rešava stvari kako nailaze.
U ljubavi nikako da uspostavi ravnotežu, sve je ili crno ili belo. I dok u jednom trenutku bezgranično veruje voljenoj osobi, u sledećem je već puna sumnje i nepoverenja. A sve to je zbog nekih drugih stvari koje je opterećuju. Slobodne Device najpre treba da utvrde šta i kako dalje sa prethodnom vezom koja ih već duže vreme uznemirava. Vreme je da to jednom za svagda reše.

Vaga
Situacija u školi trenutno nije obećavajuća. Neke stare lekcije stalno dolaze na dnevni red, a to je već izbacuje iz njene čvene ravnoteže. Najbolje je da sačeka da se neke stvari raščiste kako bi shvatila šta joj je najpametnije da uradi.
Balansa nema ni u ljubavu: čas je ludo zaljubljena i puna poverenja, a čas ispunjena sumnjama i ljutnjom. Zbog tako nepredvidivog ponašanja neke veze će se definitivno završiti, a posle toga nikakvo kajanje joj neće pomoći.

Škorpija
Stalno je uključena u neke akcije i dešavanja, ali je prati osećaj da lako rešava samo one nevažne stvarčice, dok one bitne čekaju neka bolja vremena. Zbog toga joj to izgleda kao jedna velika zbrka, ali stvari uskoro počinju da se razrešavaju.
Moguća su burna dešavanja u emotivnim odnosima, pogotovo ako nešto muti. Neke Škorpije se mogu odlučiti i na raskid, a one slobodne jedino dobro plivaju u tajnoj vezi kao treća osoba.

Strelac
Može se osloniti jedino na sebe. To mu teško pada jer je od nekih očekivao dugotrajnu i snažnu podršku u onome što radi. Ali glava gore! Ako sam napreduje, sam će i požnjeti plodove uspeha. I u ljubavi je stanje nerešeno ili se pak sasvim pogoršalo, a u nekim slučajevima moguć je konačan raskid.
Slobodni se nalaze u vrtlogu raznih dešavanja i susreću zanimljive osobe te ne znaju kojoj da poklone pažnju. Uostalom, i nemaju osećaj da je neka od njih ona prava.

Jarac
Kud god krene, neki zastoj ili prolongiranje. On sam mora povesti računa da se to nipošto ne dogodi zbog neke njegove greške ili propusta. A to znači da mora marljivo da ispunjava sve svoje obaveze i uvek ide nasigurno, u čemu i jeste najbolji.
Jarčevi u vezi imaju problema. Razlog je njihova zatvorenost zbog čega druga strana ima osećaj da im nije stalo do veze. Oni slobodni pokušavaju da racionalno odaberu novog partnera, ali to ne ide tako. Racio je za školu, srce za ljubav.

Vodolija
Pokušava da drugima uredi život, a sve zato jer u ovom trenutku nije spreman da uredi svoj. Problem je zapravo u tome što pokušava da izvrda svoj obaveze, pa okreće glavu na sasvim drugu stranu. No, to ne pomaže, nerešene obaveze i dalje čekaju na nju.
Neslaganje oko nekog nebitnog događaja može izazvati veliku krizu u odnosu s voljenom osobom. Ako joj je stalo do veze, takve situacije mora izbegavati po svaku cenu. Slobodne Vodolije uživaju u flertu, pogotovo sa bivšim partnerima, ali o zaljubljivanju do daljeg nema govora.

Ribe
Što se škole tiče ovo je jedan od najboljih perioda za Ribe. Mogu da postignu sve što požele jer sa svakim problemom mogu da izađu na kraj. I uz to imaju ogromnu podršku roditelja i raznih osoba od autoriteta.
Vodolije u vezi od voljene osobe očekuju više razumevanja i posvećenosti. E sad, problem je u tome što i druga strana to isto očekuje od njih. Zamršeno klupko, zar ne?
Inicijatori u razrešenju situacije treba budu Ribe. Takav im zadatak postavljaju zvezde. Usamljene Ribe maštaju o romantičnoj ljubavi, ali im planete serviraju uzbudljivu avanturu.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.