HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna

it  | 

Ovan
Poseban uspeh ove nedelje imaće u komunikaciji, a u komunikaciju spada i odgovaranje na času. Drugim rečima, svoje znanje uspeće da prezentuje na najbolji mogući način. I, pogađate!
Što se emotivnih odnosa tiče, evidentno je neko nezadovoljstvo. A šta je to što ga izaiva još mu nije potpuno jasno. Ponekad mu se čini da je druga strana previše zahtevna i da očekuje da joj uvek bude na raspolaganju, a Ovan to oseća kao svojevrsno gušenje. Ali to se sve može rešiti iskrenim razgovorom.
Slobodni pripadnici znaka veoma su zainteresovani za jednu osobu i stalno očekuju da se tu nešto dogodi pa je moguće razočaranje ukoliko od toga ne bude ništa.

Bik
Dosta hteo, dosta započeo te sada oseća da je pretovaren obavezama i zadacima. A kao šamar mu stiže saznanje da je u proteklom periodu napravio pozamašnu grešku. No, nije sve tako crno kao što misli, na kraju će se ipak radovati.
Bikovi koji su u vezi ovuh dana proživljavaju neobična osećanja. Njima drage osobe imaju nekakvih problema i bez prestanaka pričaju o njima, očekujući njihovu pomoć. A oni? Pa povremeno su uz njih i pomažu im od sveg srca, a povremeno im zasmeta stalna kuknjava pa bi pobegli najdalje što mogu.

Blizanci
Jure i žure da što pre završe sve obaveze, a kad se previše žuri, zna se šta se može dogoditi, njeno veličanstvo greška. Zato ovih dana neka budu veoma promišljeni i neka dvaput odvagaju sve što rade.
Blizanci u vezi neka se spreme na to da će sve ono što su skrivali od voljene osobe ovih dana izaći na svetlo dana, bez obzira na to da li je reč o očijukanju sa strane ili nekim drugim tajnama i tajnicima. A kad se to desi, moraju uložiti svu svoju rečitost da bi situaciju smirili.
Slobodni Blizanci mnogo razmišljaju o nekoj bivšoj simpatiji, ali ako do iskre i dođe, brzo će se ugasiti.

Rak
Kako se bliži kraj školske godine, sve je nervozniji, što, naravno, može da ostavi traga u njegovom odnosu s drugarima iz škole pa i iz kraja. Zato silnu energiju troši na samokontrolu, što je svojevrstan test koji će mu pokazati koliko je u suštini jak.
Deo školske nervoze prenosi se i na ljubavne odnose pa je prema voljenoj osobi prilično sekantan, stalno traži neka objašnjenja i razjašnjenja. A u većini slučajeva mnogo toga je proizvod njegove uznemirenosto zbog koje nije u stanju da objektivno posmatra stvari. Slobodni pripadnici znaka neka se osvrnu oko sebe, ljubav je već tu i samo čeka da je primete.

Lav
Prilično se umorio od silnog truda da sve obavi savršeno i da sve bude onako kako je on to zamislio, pa uopšte ne razume kad mu se drugari dive što stvari rešava tako brzo i lako, onako usput, reklo bi se.
Zaljubljenim Lavovima je ovih dana potrebno mnogo više nego što je druga strana u mogućnosti da im pruži jer je zauzeta nekim svojim problemima. Oni bi da se stalno nešto dešava, da im je svaki zajednički trenutak ispunjen vedrinom i pozitivnom energijom, ali od toga zasad nema ništa. Potrebno je da se malo strpe.

Devica
Koncentracija joj je minimalna pa mnogo toga jednostavno otaljava, a to je veoma opasno jer joj mogu promaći veće greške. Zato bi bilo dobro da se što pre sabere i fokusira na ono što joj je važno.
Device u vezi su baš postale preosetljive, često menjaju raspoloženje i reaguju nervozno. Ako im je stalo do druge strane, ovih dana više nego inače moraju da se potrude u iznalaženju kompromisa.
Slobodni pripadnici znaka mogu obnoviti neku vezu koju su smatrali za definitivno završenu, ili uploviti u ljubavnu priču sa dosta starijom osobom.

Vaga
Nema nekih velikih oscilacija kada je reč o školi, ali i ako se pojave neke povoljne prilike za delovanje, mala je verovatnoća da će ih Vaga iskoristiti. Zasada je najbolje da proverili nije li nešto propustila i da to što pre nadoknadi.
Do juče vesele i otvorene, Vage u vezi odjednom su se povukle u sebe. Trenutno im je baš teško da drugoj strani poklone pažnju i na neki način pokažu da im je i dalje stalo do nje.
Slobodne Vage mogu obnoviti neku završenu vezu, ali to neće potrajati.

Škorpija
Sada je pravo vreme da nauči kako ne vredi kukati za onim što joj izmiče, umesto toga daleko je bolje da bude zahvalna na onome što ima, putevima koji joj se otvaraju i sposobnosti da nikad ne odustane lako.
Odnos s voljenom osobom prividno je sasvim miran, ali Škorpije znaju koliko truda ulažu da ne proključaju. Razlog? Čini im se da je druga strana preuzela komandu pa sve pršti, a one se osećaju tako sićušno, nemoćne da išta izmene.
Slobodni pripadnici ovog znaka naveliko uživaju jer su prosto opkoljeni udvaračima, mada, iskreno, niko od dotičnih nema ni najmanju šansu.

Strelac
S velikom mukom uspeva da realizuje ono što želi ili što je planirao, uvek se situacija naglo izmeni i nešto ispreči na njegovom putu. Šta da se radi, sada je tako kako je. A na kraju karajeva, i to će proći.
Strelčevi u vezi suočavaju se s neobičnom situacijom: oni su se umorili i povukli u malu izolaciju, dok druga strana neočekivano želi da izlazi, druži se, luduje… i ne pokazuje spremnost da od toga odustane pa varnice lete na sve strane.
U životima slobodnih pripadnika ovog znaka pojavio se neko ko je pobudio njihovo interesovanje.

Jarac
Nezadovoljan je i čini mu se da se sve urotilo protiv njegovih želja i planova. Sve se nešto odlaže, pomera, obećanja koja dobija ostaju neispunjena i sve tako… Ipak, ne treba da drami, doći će i njegov trenutak sreće.
Jarčevi u vezi nešto su se udaljili od voljene osobe, a neki od njih počeli su i da muljaju sa strane. E, sad je takvom ponašanju došao kraj, planete su odlučile da sve to obelodane. Može li se to sprečiti? Može, neka odustanu od takvog ponašanja, a ako ne mogu, neka budu izuzetno oprezni i vode računa šta kome govore.
Slobodni pripadnici znaka okrenuti su ka prošlost pa zbog toga i ne vide ono što im je pod nosom.

Vodolija
Bukvalno otaljava sve čega se prihvati da radi, pa je vrlo moguće da u skorije vreme zbog počinjenih grešaka pretrpi mnoge kritike. Dakle, pod hitno neka se fokusira na ono što radi.
Vodolije u vezi su emotivno nezadovoljne, spremne na zamerke i kritike čak i kad tome nema mesta. Jer druga strana je vedra, vesela i opuštena i stalno se trudi da i nju uvuče u tu atmosferu. A ukoliko Vodoliji to baš smeta, neka se više druži s prijateljima a manje s voljenim bićem, bar dok ne prođe kriza.
Slobodni pripadnici znaka zbunjeno se osvrću oko sebe i pitaju kud nestadoše oni zainteresovani.

Ribe
Kad se “pokvare telefoni” pa komunikaciju sa drugarima i rođacima, na vidiku su velike nevolje jer se ni u šta ne mogu pouzdati i sve moraju najmanje dvaput proveravati, čak i ono najbezazlenije: u koji bioskop društvo ide. U suprotnom im se može dogoditi da nekoga čekaju na pogrešnom mestu ili da spremaju pogrešnu materiju za kontrolni.
Velika je neusklađenost i na ljubavnom planu, pa nije ni čudo što između dve strane vlada velika nervoza a neraspoloženje im varira praktično iz minuta u minut. Slobodne Ribe se tope zbog interesovanja jedne osobe, al u njima je proradila neka tvrdoglavost pa se svim silama trude da im nađu zamerke.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.