HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra

it  | 

Ovan
Konačno je skapirao da je škola savršeno mesto da upotrebi mozak i u delo sprovede svoju kreativnost i fenomenalne ideje. A odlična zabava s drugarima dođe mu gratis. Bilo bi dobro da povede računa o ishrani: meso nije jedina namirnica od koristi za čoveka. U priči je i povrće!

Bik
Pravo vreme za preuzimanje inicjative na svim poljima. Tu, naravno, spadaju i aktivnosti na času a i domaći zadaci čim se stigne kući. To se zove hvatanje vetra! U svim kriznim situacijama treba da kontroliše svoju tvrdoglavost. Bilo bi dobro, kažu zvezde, da se ovih dana što više druži, u kući ili van nje.

Blizanci
Nedelja je kao stvorena za poznanstva, a jedno izaziva čudne reakcije. Zbog njega uvek hladne Blizance obliva rumenilo i srce počinje da udara kao ludo. Iako je sve to tako burno, velika je verovatnoća da će na sledeći susreti poprilično čekati. Ali prave stvari i vredi čekati, zar ne?
Moguće su manje povrede i istegnuća.

Rak
Otvara se prostor za romantična dešavanja. Ali poučen ranijim iskustvima, Rak ne žuri sa odgovorima na signale suprotne strane.
Problemi sa stomakom i varenjem mogu se razrešiti pravilnom ishranom, a to znači što više svežeg ili barenog povrća. Grickalice, brzu hranu, pohovano i prženo treba da zaobilazi u širokom luku.

Lav
Izrazito harizmatičan, može da osvoji koga poželi. A i zvezde su mu naklonjene pa tako ove nedelje u njegov život ulazi osoba koja mu u svemu odgovara.  Ali ovo nije samo vreme za ljubav, gde god poželi može napraviti snažan zaokret, pa i u školi, naravno! Što više šetnje u prirodi uvek dobro dođe.

Devica
Neverovatno, ali eto i Devica trenutno nije baš ažurna niti posvećena onome što radi, pa često napravi grešku ili propust. Zbog toga i ima osećaj da se sve dešava van njene kontrole.
I kao da se raspust nije juče završio, povremeno oseća da je fizički i psihički pri kraju snaga. Bilo bi dobro da promeni način ishrane, to može da joj olakša stanje.

Vaga
Pravo je vreme za akciju u školi. To je ono kao dobra pozicija za start. Jer sve se slaže tako da ide u njenu korist, mnogo toga o čemu je sanjala sada je na putu da se ostvari. Ali neće Vaga zaseniti samo znanjem već, pogađate, i stajlingom koji je mešavina elegancije i mladalačke lepršavosti. Teškoće sa spavanjem mogu da otklone biljni čajići.

Škorpija
Opet se upliću u skrivene i tajanstvene stvari. Tajna veza, tajni dogovori, tajni planovi… Al kad Škorpija reši da nešto uradi ili nekoga osvoji,  tako i bude. A škola?  Samo neka i dalje radi onako kako je počela, za mesec dana stižu džinovski plodovi tog rada.
Neka posluša svoj unutrašnji glas i kada je reč o ishrani.

Strelac
Povoljno je vreme da napravi radikalan zaokret kada je u pitanju škola. Rezultati tog novog odnosa videće se za koji mesec, kao i njihov odjek u porodici. Oduševljeni roditelji neće štedeti na džeparcu. A to zapravo znači i da stižu novi novcijati gedžeti za kojima luduje već neko vreme.

Jarac
Velike promene su na pomolu. No, nisu one stigle same od sebe, rezultat su nekih odluka i poteza koje je Jarac doneo krajem školske godine. A uz to smeši mu se ljubav, lepa i strasna o kakvoj je sanjao. Pa čak i oni koji ne traže ljubav, naći će se u vrtlogu strasti. Ipak, kurs koji su sebi zacrtali ne napuštaju.
Lek za povremeni gubitak energije jeste promena nekih životnih navika.

Vodolija
Odličan period je pred njom, jer tako su se zvezdice složile. A kako to najbolje iskoristiti? Rad, rad i samo rad. Posle će doći zaslužen odmor. I to još kakav!
Ni ljubav nije ostala u zapećku, ako poželi, Vodolija može da upozna osobu koja će uneti veliko osveženje u njen život.
A šlag na torti je savršeno zdravlje!

Ribe
Situacija u školi je solidna, ali mogu Ribe to i bolje, zar ne? Ipak, polako sve dolazi na svoje mesto. A iz prošlisti stiže osoba koja ponovo može da uzdrma njihovu nežnu dušu i otera ih u melanhooliju i sanjarenje.
I zdravlje je solidno, još samo da smire svoje misli koje im bez prestanka proleću kroz glavu u rojevima.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.