HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 30. aprila do 6. maja

it  | 

Ovan
Iako će izvesna doza nervoze ostati do vikenda, Ovan uživa u poboljšanom finansijskom stanju, školskim ili vanškolskim uspesima. Ljubavne veze shvata manje ozbiljno i posle mučnog tugovanja za nekim napokon nastavlja pravo. Moguća nesanica ili neprijatni snovi.

Bik
Odlična nedelja za Bikove! Planete im se smeše i daju blagoslov za sve što rade i žele, a pogotovo imaju samopouzdanja kao nikad pre. Međutim, ako su tromi i previše lenji da se potrude, ispustiće ovaj po njih jako povoljan period. Ljubav im je fokusirana na sebe.

Blizanci
Bilo da su svesni ili ne, osećaju stabilnosti kao i znake stabilnog odnosa. Neki će to prigrliti dok će se neki plašiti i to izjednačavati sa dosadom, velikim strahom Blizanaca. Sreda i četvrtak mogu da budu veoma emotivni dani tokom kojih će na teži način otkriti neku istinu o sebi.

Rak
Nedelja je poprilično mirna. Možee da se revitalizuje šetnjama u prirodi i razgovorom s prijateljima. Od nekih drugarica se privremeno udaljava, ali ne treba da ga to stresira već da pusti da život teče svojim tokom. Neka ne troši novac koji nema, tj. ne zadužuje se.

Lav
Nedelja je puna tenzija i nelagodnosti, sitnica koje mu smetaju. U partnerskim odnosima treba da izbegava ljubomorne scene, a ako i dođe do verbalnog okršaja, neka bira reči. Raspoloženje mu je promenljivo što okolini manje ili više smeta.

Devica
Odlična nedelja za Device i njene poduhvate na polju škole ili vanškolskih aktivnosti. Treba da iskoristi ovu nedelju i period i krene s nečim novim, uspeće da žonglira vremenom i obavezama kao nikad pre. Treba samo da bude snalažljiva i na ljubavnom polju, šarm će joj pomoći.

Vaga
Život se odvija normalno, ali na polju škole ima razočaranja, nesuglasica s profesorima i drugovima kao i nervoze i nestrpljenja prema okolini. Treba maksimalno da organizuje svoje školske obaveze i posveti im se s pažnjom i mišlju da život nije uvek fer, ali da znanje niko ne može da joj oduzme.

Škorpija
Bitnije životne odluke, ako ih ima, treba da ostavi za drugu polovinu nedelje. Svakodnevica joj je malo dosadna, a rezultati u školi osrednji. Tokom muvanja treba da pokaže diplomatske veštine, a u vezi izbegava čarke i pasivno-agresivno ponašanje, jer to niko neće trpeti.

Strelac
Ovo je savršena nedelja za upoznavanje ljudi! Strelac treba da se opusti, bude svoj i jako društven, okružen ljudima. Međutim, treba da bude pažljiv i ne veruje preterano jer će se neki ljudi pretvarati da su nešto što nisu. Kako god, neće ga držati mesto.


Jarac

Deluje poput baterije za okolinu, svima zna da pomogne na odgovarajući način, odličan je motivator. A što se njega tiče, može da nađe pravu osobu ili da učvrsti vezu, ovo je odličan period za to. Takođe je povoljan za stvaranje nove sportske rutine, za dušu i telo.

Vodolija
Malo je zbunjena, nije joj jasno zašto se neke stvari dešavaju i kao da ima maglu pred očima. Ako je zaista rešena da nešto uradi, to će i uraditi, ali neće ići lako. Definitivno treba više da spava i bira odmor umesto provoda. inače će joj opasti imunitet.

Ribe
Odlična nedelja za sve poduhvate! Imaju podršku planeta u ambicioznim planovima u školi, dosta šarma i pravih reči da izmole veći džeparac, itd. Takođe, na ljubavnom polju mogu da se bace u uspešan lov i dozvole da „budu upecane“ ili da se pomire s partnerom koji im još mnogo znači.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.