HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 4. do 10. februara

it  | 

Ovan
Ljute ga razni pritisci i ubeđivanja kako da iskoristi raspust. Ovo je posebno naglašeno kada je reč o roditeljima koji bi da mu isplaniraju svaki dan. A on bi da sam odlučuje šta hoće a šta neće i kuda da ide. Ipak, bilo bi dobro da razmisli i o savetima i predlozima onih koji ga vole.
Slobodni Ovnovi svuda privlače poglede suprotnog pola, a to čini da se osećaju nedoljivo i moćno. No, to ima i svoju drugu stranu: kako u tom mnoštvu izabrati onog pravog?  Možda time i ne treba da razbijaju glavu kad im je svaki dan zanimljiv i opojan.

Bik
Dobro mu je i pred njim se otvaraju nove mogućnosti za lepa i uzbudljiva druženja i nova poznanstva. Ipak, poneki pripadnici ovog znaka osećaju pojačanu zabrinutost znog nekih događaja u porodici ili u bližem krugu ljudi. No, koliko god im se činilo da je situacija loša, u suštini su stvari sasvim drugačije.
U vezi mu je neko čudno stanje, očas posla iz najveće ljubavi obre se u najžešćoj raspravi, pritisacima i manipulacijama. No, koliko god takvo stanje bilo naporno, nije katastrofalno niti nerešivo. Slobodni pripadnici znaka neka budu na oprezu, u njihov život poput meteora može uleteti neko zanimljiv. Šta će od tog susreta biti, teško je reći. U najmanju ruku rodiće se jedno lepo prijateljstvo koje s vremenom može prerasti u nešto veće.

Blizanci
Još su pomalo nervozni, ali to samo njima najbliži mogu da uoče jer sasvim dobro funkcionišu na svim poljima. I ta nervozica će nestati kako sedmica bude odmicala a događanja na raspustu budu se zahuktavala. Pogotovo ako u bliskom okruženju bez zadrške budu iznosili svoje ideje i predloge.
I u vezi se napetost stišava, pa sad bez varnica mogu da prave zajedničke planove kako da na najbolji način iskoriste slobodno vreme. Slobodni Blizanci preko prijatelja mogu upoznati osobu koja će ih izbaciti iz orbite, a s kojom mogu započeti jednu baš lepu ljubavnu priču.

Rak
Suočava se sa čudnim osećajem da mora da se bori za sve što poželi ili isplanira. No, bez obzira na to, on uspeva u svim svojim naumima a pred njim su interesantni doživljaji i dešavanja koja će zauvek pamtiti.
Rakovi u vezi uopšte nisu zadovoljni trenutnim stanjem iako to ne pokazuju drugoj strani. Oni bi najradije sve promenili iz temelja jer im smeta ili pak nedostaje nešto što ne mogu da definišu.
Najbolje je da u ovoj situaciji naprave mali odmak i puste da se smiri bura u njima, pa tek onda vide koji bi im potez najviše odgovarao.

Lav
Juriš na raspust! Ovo kao da mu je moto ove sedmice. U toj strasnoj želji da uvek bude u centru dešavanja te da na što lepši i najraznovrsniji način iskoristi slobodno vreme, može i da se  pogubi ako u sve uleće bez ikakve organizacije. A da bi mu raspust proticao što lepše, ne sme dozvoliti da bude uvučen u rasprave drugara, pogotovo ne treba da staje ni na čiju stranu.
A ljubav? E pa tu će se potruditi da naprave malo drame, čisto da sve bude uzbudljivije, jer mu inače preti opasnost da se uguši od monotonije i dosade. Ovo je i pravo vreme da Lavovi isprave greške i propuste koje su nedavno napravili.

Devica
Iako ima problema u komunikaciji sa roditeljima i bližim društvom, uspeva da postigne ono što želi, posebno kada je u pitanju način na koji će provesti zimski raspust. A da ne bi bila sama u toj avanturi, mora postati fleksibilnija i manje insistirati na svojim stavovima, rešenjima i planovima.
Sad ima i dovoljno vremena da se posveti voljenoj osobi, njenim željama i nastojanjima što će joj se jednog dana višestruko vratiti.  Slobodne Device veoma su zainteresovane za jednu osobu. Ali, avaj! Viđaju je tek povremeno ili s njom imaju samo kurtoaznu komunikaciju. Zato čekaju da druga strana učini prvi korak ili bar pokaže da je zainteresovana. Ako se to ne dogodi ubrzo, neka se ne razočaraju. Ima još dana.

Vaga
Baš živahna nedelja. Svašta se događa, a događaji se smenjuju munjevitom brzinom. Planovi se menjaju, nastaju novi dogovori. Za divno čudo, generalno neodlučna Vaga savršeno se snalazi u svemu tome. A kako i ne bi kada je reč o zadovoljstvu u uživanju koje samo raspust može da donese.
Vage u vezi zameraju drugoj strani da im ne posvećuje dovoljno pažnje, pa zato koriste svaku priliku da izađu sa svojim društvom i zabave se.
A one slobodne moraju učiniti nešto ukoliko žele novu ljubavnu priču. To pre svega znači da moraju išetati bar na ulicu ili do obližnjeg sastajališta. I onda neka dobro otvore oči kako bi videle da zainteresovanih ima svuda oko njih.

Škorpija
Ukoliko pokušava da se s nekim dogovori oko putovanja ili planova za raspust, biće natezanja. Strpljenje će joj toliko biti stavljeno na kušnju da će u nekim trenucima pomisliti kako je najbolje da od svega digne ruke, a onda će još vatrenije da  nastavi s ubeđivanjem. I uspeće na kraju da bude po njenom.

Usamljenim Škorpijama otvaraju se nove prilike za lepu emotivnu priču. A to podrazumeva situaciju koja nosi dosta izazova, jer Škorpija mora nekoga da osvaja, da pravi strategije kako da sretne osobu koja je interesuje, kako da privuče njenu pažnju i pobudi interesovanje. Ma, treba joj pravi ratni plan, jer jedino tako može u svemu da uživa.

Strelac
Pred njim su sjajne mogućnosti za jedan savršen raspust. Ali sve je samo do njega. Treba da se pokrene, dogovri s roditeljima i društvom i krene u zimsku avanturu. Probleme može da ima jedino sa samim sobom ukoliko mu je baš teško da uradi nešto od toga.
Strelčevi u vezi mogu imati lepe trenutke s voljenom osobom ukoliko se opuste i ne budu zakerali i gunđali zbog raznih sitnica. Slobodni pripadnici znaka zasuti su pozivima za izlaske, predlozima za druženje, komplimentima. Oni naprosto cvetaju u takvim okolnostima, a istovremeno se pitaju čime li su izazvali toliku pažnju, što je pogrešno. Jednostavno treba samo da uživaju.

Jarac
Očekuju ga pozitivni preokreti, no to ne znači da će sve ići kao po loju. Mogući su velika razmimoilaženja s nekim tvrdoglavim drugarima, ali na njih ne treba da troši vreme niti da ulazi u rasprave. Umesto toga bolje da se posveti svojim planovima i idejama i izvuče maksimum zadovoljstva i uživanja iz raspusta koji je pred njim.
Jarčevi u emotivnoj vezi već duže vreme bez reči prelaze preko nekih situacija jer ne žele svađu i dramu. Međutim, stiže vreme za naplatu, pa uskoro mogu da očekuju burne reakcije i svoje, a i druge strane.
A slobodne pripadnike ovog znaka čeka novo i zanimljivo poznanstvo koje ima sve šanse da se razvije u nešto više.

Vodolija
Puca po svim šavovima od nestrpljenje i dosta joj je onog „sačekaj još malo“. Ona ne želi više da čeka i spremna je da to jasno i glasno pokaže roditeljima i ostalim osobama s kojima je bliska. No, to neće potrajati još dugo, uskoro stvari dolaze na svoje mesto i Vodolija će s velikim uživanjem da uplovi u čaroliju raspusta.
One koje su u vezi ponašaće se promenjivo, kao prolećno vreme. Iako se sve odvija baš onako kako one žele, povremeno prasnu i drugoj strani kažu i šta misle i šta ne misle. A onda im opet zasija sunce…
Slobodne Vodolije su okružene zainteresovanim osobama jer zrače magnetskom privlačnošću. A ukoliko potencijalnih uopšte nema na vidiku, to je znak da se moraju probuditi i uključiti u dešavanja u kraju, i to pod hitno.

Ribe
Stalno im se otvaraju neke nove mogućnosti, nove prilike. Uz to imaju svu moguću podršku bliže a i šire porodice, što je već sjajan uslov da ostvare ono što žele. I zato ako im se na putu ispreči neko ko ih smara, ne treba da gube vreme na njega, već da ga zaobiđu u širokom luku.
Ribe u vezi polako popravljaju odnos s voljenom osobom, ali ih i dalje muče neka pitanja na koja još nisu dobile odgovor. To će se rešiti u neko drugo vreme. Slobodne Ribe treba da procene i ocene nastojanja jedne osobe koja svim silama pokušava da uspostavi čvršću komunikaciju s njima. Ne bi bilo loše da im se malo više približe i tačno utvrde šta je među njima moguće. Uostalom, to će im začiniti raspust.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.