HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta

it  | 

Ovan
Iako vatreni, moraju da svedu očekivanja na najmanju moguću meru, a pogotovo ne smeju da se razočaraju ponašenjem osoba na koje su se do sada bez problema oslanjali kad im je to potrebno. Jer one odjednom kao da su postale sasvim drugačije, lako zaboravljaju na obećanja i dogovore.
Oni zaljubljeni suočavaju se s burnim reakcijama druge strane jer je očas posla isprovociraju neki njihovi postupci ili propusti koji bi u nekim drugim periodima prošli gotovo neprimećeno.
Slobodni pripadnici znaka žele samo dobar provod, ali se zbog osobe koju su ovih dana upoznali njihov cilj menja. No ta priča, nažalost, nema izgleda da potraje.

Bik
Konačno shvata kako od nekih planova mora da odustane jer su se pojavile neočekivane prepreke koje ne može da otkloni. Najvažnije je da u ovom periodu ne donosi nagle i nepromišljene odluke i sve će biti dobro.
Oni u vezi i dalje su nervozni jer nemaju odgovor na neka pitanja koja postavljaju sebi iako se druga strana trudi da se prilagodi njihovim željama. Da bi zaboravili na problem koji ih muči, mnogi Bikovi će razonodu i vedrinu potražiti u društvu dobrih prijatelja ili u zabavnim izlascima. Ali će, na kraju krajeva, morati da se suoče sa činjenicama. Oni slobodni koji se aktivno druže, izlaze ili su na društvenim mrežama, lako sklapaju zanimljiva prijateljstva, a neko od novih poznanstava moglo bi da preraste u nešto više.

Blizanci
Imaju osećaj kao da im se čitav život nekako zamutio. Više nisu sigurni da li će neki dogovor biti ispoštovan i da li se zaista mogu osloniti na onog ko im nudi rame, a više im nije jasno ni ko laže a ko govori istinu. Teško im pada ova situacija jer se oni dobro snalaze samo sa jasnim informacijama i iskrenim drugovima.
Blizanci u vezi imaju osećaj da s voljenom osobom pričaju različitim jezicima i da jedno drugo nikako ne razumeju. A iz takve situacije zaista svašta može da se izrodi. Slobodni pripadnici ovog znaka utonuli su u maštarije i iluzije. Nekima se dopadaju neobični likovi koje samo oni doživljavaju kao divne i neverovatne dok ih ostali s čuđenjem gledaju.  No, tu se ništa ne može dok ne prođu trenutne nebeske konstelacije.

Rak
I on u ovom trenutku ne može da se oslanja na druge već isključivo na samog sebe. Čak i ako uspe da izmami neki savet od nekoga, više je nego sigurno da će pogrešiti ako postupi po njemu. Najbolje je da ništa ne požuruje već da strpljivo sačeka bolje prilike.
Zaljubljeni Rakovi ove nedelje mogu da poprave odnos s voljenom osobom ukoliko je u proteklom periodu bilo nekih konflikata i nesporazuma. Neke će i dalje da muče brojna pittanja na koja nisu našli odgovore, ali je mnogo bolje da ih ovih dana ne izvlače na dnevni red. Biće vremena kasnije.

Lav
Šta to muči Lavove ovih dana? Stalno im izmiče cilj koji su sebi zadali, i to baš kad pomisle da je tu, na dohvatu ruke. Koliko god im to delovalo razdražujuće, nema razloga za brigu.  Sve je to provera njihove upornosti  i istrajnosti.
Zaljubljeni Lavovi treba da raščiste neka pitanja s voljenom osobom, ali to sigurno neće proći mirno i u tišini. Ali nakon sevanja i grmljavine uvek se pojavi sunce, pa i u ovom slučaju, te će njihova veza još jače da zablista. Slobodne pripadnike ovog znaka čeka jedno nenadano i sasvim neuobičajeno poznanstvo jer se dotična osoba u svemu razlikuje od onih koje poznaju.  A to im garantuje divno raspoloženje i užitak.

Devica
Oseća kao da ne može da mrdne s mesta kada su mnoge stvari u pitanju. No, to ne znači da nema rešenja za ono što bi htela, već samo da na njega mora da sačeka neko vreme. Bitno je i da važnije odluke ne donosi na brzinu, neka joj vodilja bude ona narodna: jutro je pametnije od večeri.
Neke Device žele više romantike i nežnosti kada je ljubav u pitanju, ali je druga strana gluva i slepa na sve takve nagoveštaje pa čak i ne odgovara istom merom na njihove poteze. A one slobodne imaju veliku šansu da privuku jednu zanimljivu osobu uz koju će poverovati u pravu ljubav.

Vaga
Čekaju je velike promene u planovima, što je na neki način može uznemiriti, ali će na kraju da shvati kako joj baš to unosi novu dinamiku u savkodnevicu i počeće da uživa u tome.
Vage u vezi suočavaju se s monotonijom koja sigurno vodi u dosadu, pa neće biti nikakvo iznenađenje ako se ovih dana pobune protiv takve situacije. Pobuna može biti burna, ali će sasvim izvesno osvežiti vezu. A to je baš ono što ime je potrebno kao hleb nasušni.
Slobodni pripadnici znaka ne treba više da se plaše da im se neće dogoditi ljubav. Stižu im divna ljubavna iznenađenja, ljupki flertovi, romantična atmosfera, ma sve što su želeli!

Škorpija
Prepuna je sjajnih ideja, kreativnosti i dobrih planova, ali…
To čuveno ali! I pored svega toga mora da se pomiri s činjenicom da se neke važne stvari  prolongiraju, a najteže joj pada što na mnogo toga mora da čeka. E sad, to može da bude strpljivo ili na teži način – nestrpljivo. Ona bira.
Ove sedmice započinju i promene kada je reč o emotivnim odnosima. A one mogu pozitivno uticati na vezu, ali i negativno, što najviše zavisi od njene spremnosti da se promeni u skladu sa situacijom.
Slobodni pripadnici znaka hrle ususret ljubavnim iznenađenjima. Dobro rraspoloženi i u svom elementu, uživaće u činjenici da se nekoliko osoba bori za njihovu naklonost.

Strelac
Da bi uspešno plivao u školskim vodama, neophodno je pre svega da dopuni znanja iz nekih oblasti, uglavnom onih koje je u prošlom polugodištu samo pretračao, tek reda radi. E sad to mora da ispravi jer će mu biti neophodna u narednom periodu.
Strelčevi u vezi i dalje nikako ne nalaze zajednički jezik sa drugom stranom. Ipak, ako im je stalo do te osobe, treba da se potrude i nađu neki izlaz bar kada je reč o onim najvažnijim pitanjima. Ako to ne učine, sigurno će se priključiti onim slobodnim pripadnicima znaka. A njima se jedna osoba prosto uvukla u glavu i ne da im mira čak i kad spavaju.

Jarac
Čini mu se da se društvo poigrava njime jer više uopšte nije siguran šta je od onoga što mu govore tačno, a šta nije. Iako je generalno nepoverljiv, ova situacija ga teško pogađa jer mu se čini kako ne može da se osloni ni na koga. Ali to neće potrajati još dugo.
A dok bolji dani ne dođu, oni u vezi podršku i razumevanje imaće u voljenoj osobi. A ako sve to začine malim znacima pažnje, njihov odnos može se pretvoriti u bajku.
Slobodnim pripadnicima znaka otvaraju se prilike za neki mali flert ili neobičnu ljubavnu priču. Pa sad, neko će to da iskoristi a neko baš i neće.

Vodolija
Suočava se s naglim i neočekivanim promenama po mnogim pitanjima koji se tiču svakodnevice. To je u najmanju ruku onespokojava i stalno se pita zašto se to njoj događa i u čemu greši. I dok traži odgovore na to, stvari će polako dolaziti na svoje mesto.
I što se emotivnog odnosa tiče oseća se nesigurno što u njoj izaziva zabrinutost. Zbog te zabrinutosti u trenutku može da ekplodira i uništi sve. A kad se ohladi biće joj žao što je uništila odnos koji je u suštini bio kvalitetan. Zato je najbolje da ovih dana stegne zube i zadrži kontolu nad svojim ponašanjem.

Ribe
Došlo je do neočekivanih promena u širem društvu: neko s kim je bila u sjajnim odnosima kao da više ne mari za nju, čak ima osećaj i da joj okreće leđa kad god joj potrebna podrška. To je u većini slučajeva subjektivno mišljenje koje počiva na čuvenoj preosetljivosti pripadnika ovog znaka.
Do sličnih nesporazuma dolazi i sa voljenom posobom, pa se Ribama čini kao da se čitav svet urotio protiv njih. A u suštini samo treba da se fokusiraju na lepe stvari i događanja kako bi potisle taj neprijatan osećaj.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.