HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 4. do 11. juna

it  | 

Ovan
Nailazi emotivno zatišje ili nova dilema u vezi s voljenom osobom, što Ovan nikako ne voli. Na pomolu je neka ponuda ili kombinacija koja obećava značajan dobitak. Školske obaveze završava užurbano. Impulsivnost treba da drži pod kontrolom.

Bik
Bilo bi dobro da zadovolji različita interesovanja, jer sve se lakše rešava u kreativnom raspoloženju. Nužno je potrebno da otpusti emotivne kočnice, posebno ako je razlog osoba do koje mu je stalo. Harmonija nastaje usklađivanjem želja i mogućnosti.

Blizanci
Kad je o ljubavi reč, bilo da dobro da se ne rukvode samo razumom već i svojim unutrašnjim glasom. Situacija u školi je definitvno rešena na najpovoljniji način, pa je za većinu Blizanaca raspust već počeo. Za opuštanje od napornih situacija prija im šetnja i boravak u prirodi.

Rak
Smeši mu se romantična zabava udvoje ukoliko odgovori na nečiji poziv ili emotivnu poruku. Čvrsto veruje u sebe i svoje sposobnosti, te se ne obazire na različite nesuglasice u društvu. Uz to naprosto zrači pozitivnom energijom.

Lav
Određena doza tajanstvenoti kod bliske osobe u Lavu razvija neviđenu upornost, a kod nekih može da stvori i niz neprijatnosti. Prednost daje neobičnim aktivnostima koje skriva od radoznalih pogleda. Važno je da u ovom periodu pravilno usmerava kreativnu energiju.

Devica
Jedna osoba u njoj pokreće emocije, romantične snove i uživanje u lepim stvarima. Zamerke koje joj neko upućuje treba da prihvata s rezervom. Nikako ne sme da dozvoli da drugi na njena leđa svaljuju svoje obaveze.

Vaga
Usedsređena je na rešavanje ljubavnog rebusa i sve pažljivije analizira osobu koja u njoj izaziva emotivnu nesigurnost. Iako se suočava s  različitim dilemama, školske obaveze završava u predviđenom roku i na dobar način.
Neka ne dozvoli da je bliske osobe psihički opterećuju.

Škorpija
Poljuljano joj je poverenje u voljenu osobu, te zato postavljate suvišna ili pogrešna pitanja na koja druga strana ne želi da odgovara. Razmišlja o različitim mogućnostima za raspust i pokušava da izabere najbolje. Neka neguje optimizam i pozitivno raspoloženje.

Strelac
Ako ima dobar predosećaj, neka se jednostavno osloni na njega i na svoju moć opažanja. Novi uspeh će dodatno da ga motiviše. Inspiracija mu je vodilja i emotivni podsticaj.
Važno je da pravilno usmerava energiju.

Jarac
Sad je pravo vreme da slobodno izrazi svoje želje i osećanja i tako ulepša događanja u ljubavnom životu. Ponekad treba da deluje instinktivno i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume njegove ideje, ali neka ga to ne brine. Najvažniji poslovi su završeni i Jarac je u dobroj formi.

Vodolija
Njene  ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor, a partner je bezrezervno ohrabruje.
Potrebno je da proceni najbolji trenutak za akciju te time eliminiše rivale. Aktivna je i u sjajnoj formi.

Ribe
Čini im se da im ljubavni život nije dovoljno interesantan i inspirativan i ne žele da se pomire sa sporednom ulogom. Pre nego što povuku odlučujući potez, bilo bi dobro da potraže mišljene osobe od poverenja. Kreativan odmor čini čuda.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.