HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 5. do 11. novembra

it  | 

Ovan 
U školi je ovih dana bez velikih tenzija, a ukoliko ih i ima – s neverovatnom lakoćom se razrešavaju. Sve to čini da se Ovan dobro oseća, raspoložen je ali i spreman za akciju, samo čeka pravu priliku.
Oni koji su u vezi više izlaze u bioskop, pozorište, prirodu, a slobodnima se otvara mogućnost da ožive neku vezicu koju su već otpisali.

Bik
Suočava se sa serijom iznenadnih događaja i situacija koje mu otvaraju vrata za veliki uspeh. A da li će on izaći iz zone komfora i to iskoristiti, zavisi samo od njega, naravno!  Drugari i porodica ga podržavaju i ovih dana ti odnosi su iskreni i topli.
Na ljubavnom polju dolazi do preokreta, tako se posle velike bure situacija ponovo sređuje pa nekima  ljubav opet cveta, dok je nekima definitivno odzvonilo. A to je daleko bolje od dugog i teškog natezanja, zar ne?

Blizanci
Stižu vrlo interesantne informacije i predlozi, ali treba da budu oprezni čak i ako im se čini da je sve ono što čuju savršeno za njihove želje i planove.  I da se ne razočaraju ako se sve ne realizuje odmah, nebo ih ovom prilikom uči strpljenju.
Oni u vezi treba da se potrude i ne produbljuju probleme s voljenom osobom,  a slobodni neka se pripreme za novu ljubav koja samo što nije stigla.

Rak
Treba posebno da povede računa da mu dnevne obaveze stalno budu u fokusu jer ovih dana ima znatan pad koncentracije i moguće su greške. Znači, triput neka meri pa onda seče.
Veoma je nezadovoljan onim što se dešava u vezi i odlučan je da napravi prave poteze. No najpre treba da izanalizira svoje ponašanje i utvrdi stepen svoje odgovornosti za nastali problem.

Lav
Nešto se baš odugovlači i to će potrajati neko vreme. I svi njegovi dogovori trpe promene koje mu se ni najmanje ne dopadaju, ali se to može ispeglati ukoliko je spreman na kompromis.
Što se ljubavi tiče, treba da proguta svoj ego i više ne poteže pitanja oko kojih se već raspravljalo. Neke stvari reba da prećuti, biće mudrije a i mirnije.
Više fizičkih aktivnosti pomoći će mu da utroši silnu energiju koju ima.

Devica
Mnogo je dešavanja i da bi se to ispratilo, neophodna je potpuna fokusiranost. Želi da stigne na sve, a to nikako nije izvodljivo, pa je zbog toga frustrirana. Dakle, neophodno je da utvrdi svoje  prioritete i posveti se isključivo njima. U suprotnom su  moguće svakakve greške.
Usamljenim Devicama otvara se mogućnost da iznenada sretnu osobu koja će im brzo prirasti za srce.
I dalje pažljivo u saobraćaju.

Vaga
Pred njom su promene,  velike promene. Planete joj omogućuju da sada ostvari nešto što je već proglasila na nemoguću misiju. Kad je reč o novcu, nikako ne može da se kontroliše u kupovini, pa deluje kao da je pomalo neodgovorna. Moguće su nesuglasice u vezi, ali bez brige! Sve se brzo smiruje i vraća u harmoniju.

Škorpija
Bilo bi dobro da pripazi na ishranu kako posle ne bi trljala glavu zbog neželjenih kilograma. I da, neka počne ozbiljno da radi ako želi sjajan uspeh na kraju godine. Ako sada propusti voz, posle može biti kasno, čisto da zna.
Škorpije u vezi (a i one slobodne) pred velikim su iskušenjem: jedna osoba ih posebno intrigira i na ivicu su da se spetljaju sa njom.

Strelac
Neki od njih zabušavaju kada su dnevne obaveze u pitanju: zanemaruju ih ili na jedvite jade otaljavaju, a to je savršena prilika za razne greškice i greške koje će posle s mukom da isprave. Pa bolje neka budu temeljni sad.
Usamljeni neka ne brinu:  ljubav uskoro ulazi u njihov život. Možda su već imali neki značajan susret ili poznanstvo, a to je seme za ono što sledi.

Jarac
Nije da stvari stoje loše, samo je ubiranje plodova dosta odloženo. A to znači da sada mora i te kako da radi ako želi nagradu kasnije. Kao kod sportista, trening, trening , trening pa pobeda. I da, poželjno je da mnogo obrati pažnju na detalje kako nešto ne bi propustio.
Period je  povoljan za jačanje pozitivne energije, neko kratko putovanje, izlet. Ukratko za provod, zabavu, opušteno druženje.

Vodolija
Mnogo se nervira zbog novca jer nikako ne uspeva da kontroliše trošenje. Po tom pitanju je ovih dana u potpunom haosu. Pa opet, na neki čudan način ona uživa, ako ne u kupovini onda u njenom planiranju.
Njeno dobro raspoloženje ništa ne može da pokvari na duži rok, čak ni ljubavne svađice s voljenom osobom. Usamljeni upoznaju zanimljivu osobu s kojom će odmah osetiti bliskost.

Ribe
U najavi su neki bolji dani i mnogo uspeha na svim poljima, ali tek za mesec-dva. Šta do tada da se radi? Da se lepo uče strpljenju i da svakodnevne obaveze ažurno obavljaju i to bez nervoze i uzdisanja.
U ljubavi je moguć problem samo ako ga Ribe izazovu, što je sasvim moguće jer su čas na devetom nebu, a čas u dubiozi.   Te  negativne energije treba pod obavezno da se oslobode, ali ne kroz svađu, već kroz pomoć u kući, sportske aktivnosti i druženje s dragim osobama.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.