HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 7. do 13. maja

it  | 

Ovan
Društveni život mu je jako zabavan, upoznaje mnogo ljudi, pogotovo rođeni od 1. do 10. aprila. Takođe, pruža mu se prilika da zaradi neki novac svojim znanjem ili izgledom, a možda dobije i zakasneli ali skupocen rođendanski poklon. Savetuje se oprez na časovima fizičkog vaspitanja.

Bik
U centru je pažnje, kao pod reflektorima! Zrači vitalnošću i nekim zaraznim optimizmom koji oko njega okuplja ljude. Ipak, veliku pažnju treba da pokloni tome koliko i šta kupuje, astrološki aspekti nagoveštavaju preterivanje, a to nije dobro. Treba više da uše, biće uspešno.

Blizanci
Šarm im je na raspolaganju tokom čitave nedelje. Uživaju u pažnji suprotnog pola, ali ih to ne zanima toliko koliko avanture i zabava sa društvom. Takođe, moguća je nagla popularnost na društvenim mrežama, poput Instagrama ili Twittera.

Rak
Neka se potrudi da bude u okruženju koje ga razume i inspiriše, a ne da ga guši i sputava. Brojne situacije, te uspeh ili neuspeh na mnogim poljima zavise od društva  oko njega. Treba da planira jako oprezno i pravi rezervne planove, mnogo toga će se dešavati stihijski.

Lav
Oseća se snuždeno i pod pritiskom, ali, srećom, oko sebe ima sistem podrške koji je donekle i sam izgradio. Iako sve što radi ide otežano, na kraju se završava baš kao što je planirao, ako ne i bolje. Najviše zapinje u polju finansija, kod njega i čitave njegove porodice.

Devica
Sedmica protiče skoro pa neprimetno jer je Devica zauzeta radom u školi ili van nje. Potvrdu vrednosti koju traži samo tako može i dobiti, ali mora da zapamti da se nekad svet ne slaže sa njom, ali to nju ne obezvređuje. Trzavice u vezi ili traljavi kandidati s kojima se muva.

Vaga
Što se ljubavnih avantura tiče, Vagi nema ravnog znaka! Međutim, na ostalim poljima ima zakašnjenja ili odlaganja, a to se dešava da bi bila testirana njena strpljivost i upornost. Na svakodnevnom nivou može da dođe do nervoze, ali bitne inicijative idu dobro i po planu.

Škorpija
Mora da bude jako oprezna kako ne bi upala u nevolje. Nije reč o nekim dramatičnim nevoljama, ali bi one ipak mogle da je uspore u uspehu. Poenta svega što radi je da bude pažljiva, ide korak po korak i ne grize prevelike zalogaje koje ne može da sažvaće.

Strelac
Dobar je sa rečima, pa ako nešto treba da se piše ili ima pismeni zadatak iz srpskog, može da se nada dobroj oceni. Takođe je maher kad je u pitanju muvanje i ima pravi odgovor koji uvek oduševi drugu stranu. Nedelja je prijatna za njega, a drugi uživaju u njegovom društvu.

Jarac
Ako postoji nešto što već neko vreme želi i mašta da osvoji, vreme je da to i ščepa. Naime, sa svih strana ima blagoslov planeta, osim manjih smetnji u organizaciji i planiranju što lako može da preokrene ako probudi svoju ozbiljnu stranu. Što se tiče dokolice, teško se opušta i kao da je zaboravio da uživa.

Vodolija
Čini joj se da je sve oko nje nestabilno, čak i tlo pod nogama. Iz tog razloga može da postane previše nesigurna, da ima izlive ljubomore prema partneru ili da optužuje roditelje. Kako god bilo, mora da se koncentriše na školu, jer joj lako opada entuzijazam, a uspeh u školi joj znači.

Ribe
Entuzijastične su, zdrave i spremne na nove pobede. Skoro sve planete im nekako čine uslugu, a na njima je samo da započnu ili dovrše ono što treba. Ipak, u ljubavi treba da pokažu toleranciju i da se izdignu iznad situacije koja ih muči.

Piše: Nikola Novković
Kontakt: Twitter @CikaNikiJr, Instagram @nikolanovkovitz
Foto: Pixabay

 

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.