HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila

it  | 

Ovan
Prepun energije, prosto sija i uspešan je u svemu što radi, a ovo se naročito vidi u drugoj polovini nedelje. Uspeva da razreši mnogo toga što ga je mučilo, a i utvrdi ko mu je nelojalan u bliskom okruženju.
Ovnovi u vezi treba da se fokusiraju na voljenu osobu i da joj ovih dana poklanjaju više pažnje, nežnosti i razumevanja. A posebno da se uzdrže od flertovanja sa strane.
Ali zato oni slobodni mogu da flertuju koliko im srce želi, a planete im pomažu u tome: daju im neodoljivost, lakoću uspostavljanja kontakta i energiju da taj tempo izdrže. Ipak, jedan susret može da se pretvori u ljupku ljubavnu pričicu.

Bik
Ima još situacija koje ga muče i o kojima stalno razmišlja, ali se sve u svemu može reći da se nebo razbistrilo i da polako sve dolazi na svoje mesto pred skoru vladavinu Bika. Samo neka ovih dana povede računa da ne dođe do nekog razmimoilaženja s roditeljima ili profesorima.
I emotivne stvari se odvijaju glatko, s drugom stranom je u odličnim odnosima, uživa u njenoj blizini i svemu što radi, što opet ne znači kako neće biti nijedne svađice.
Slobodni svoju hraizmu koriste da prošire krug drugara, a među njima će biti i neko ko će im posebno privući pažnju, što bi se reklo – ljubav na pomolu.

Blizanci
Pošto su ovih dana veoma impulsivni, moraju biti vrlo pažljivi u svemu što rade, a naročito kada je reč o predmetima ili zadacima koje baš i ne vole, jer postoji velika verovatnoća da će im se potkrasti neka greška i izazvati ozbiljne posledice.
Pošto su baš nestrpljivi i imaju previše energije, Blizanci u vezi počesto će ulaziti u sukobe i rasprave s drugom stranom. A  nakon toga sledi kajanje, pa pomirenje i tako ukrug.
Međutim, ta silovita energija savršeno odgovara slobodnim pripadnicima znaka jer im donosi dobro raspoloženje a s tim podruku ide i lepo druženje, izlasci… Ali ako žele vezu, od toga zasad nema ništa.

Rak
Ako se dobro organizuje, uspeće da završi sve obaveze koje je preuzeo ili planirao, pa čak i one koje su mu se činile komplikovanim i nemogućim. A sve to će mu pričiniti veliko zadovoljstvo.
Zbog povećane nervoze Rakovi u vezi biće nepredvidljivi i druga strana neće znati šta da očekuje. A onda će ipak pretegnuti emocije pa će sve to biti nadoknađeno romantičnim gestovima i nežnošću.
Slobodni pripadnici znaka privlače veliku pažnju suprotnog pola, a da li će od toga nešto stvarno i da bude, tek će da se vidi.

Lav
Konačno stižu prilike da pokaže šta sve zna i može, što će reći da sebe prikaže u pravom svetlu i dobije zasluženo divljenje drugara a i porodice.
Lavove u vezi čekaju neke promenice koje će inicirati druga strana, a oni sami su sasvim spremni da otvoreno popričaju o konkretnim problemima s kojima su se u poslednje vreme nosili s manje ili više uspeha i koji su na neki način uticali i na njihovu emotivnu vezu. Na rezultate te iskrenosti neće dugo čekati.
Slobodni pripadnici znaka ovih dana su non-stop uključeni u neka događanja i druženja, što im pričinjava zadovoljstvo ali i otvara mogućnost da upoznaju neka nova lica. A se nekim od tih novih verovatno će se zapaliti ljubavna iskra.

Devica
Ako je možda u jednom trenutku pomalo zbunjena i nije sigurna koji put da izabere, neka ne žuri s donošenjem odluka. Najmudrije je da u tom slučaju malo sačeka, pa onda kad oseti da ponovo razmišlja jasno i logično, biće spremna za dobra rešenja i nastupe.
Devicama u vezi preti otkrivanje nekih tajni koje se odnose na njihov emotivni život, što u krajnjem slučaju neće imati dobre posledice po vezu. A da bi to predupredile, bilo bi dobro da se potrude oko druge strane, pronađu zajednički jezik u stvarima u kojima se razlikuju i prirede im male znake pažnje.
Slobodnima se otvara mogućnost za lepu ljubavnu priču, pod uslovom da se manu stalnog filozofiranja.

Vaga
Napeta je jer joj ne prija neki razvoj događaja, ali je stegla zube, navukla širok osmeh i nervozu nikome ne pokazuje. A u suštini i nema baš jake razloge za napetost jer je na samim vratima uspeha koji želi.
One koji su u nekoj ljubavnoj priči čekaju lepe promene. Jeste da su preosetljive i da bi i neka bezazlena reč mogla da izazove pravi požar, ali druga strana je pronašla pravi način da ih razveseli i opusti. A to im je i te kako potrebno.
Slobodni pripadnici znaka uskoro mogu sresti osobu koja će im se učiniti kao ona prava o kakvoj dugo maštaju. Ipak, neka sačekaju, vreme će najbolje pokazati šta je i kakva je.

Škorpija
Pošto se sada oseća sasvim dobro i puna je energije, spremna je da započne realizaciju neke svoje ideje o čemu već izvesno vreme sanjari. Samo čeka neku važnu vest pa da objavi start.
Bilo bi dobro da se Škorpije u vezi potrude i odvoje više vremena za drugu stranu. Jer to će im baš obradovati dragu osobu, a i njima će prijati ti izuzetno lepi zajednički trenuci. Ovo tim više jer se druga strana  trudi i pokazuje više razumevanja i nežnosti.
Ljubavno polje slobodnih pripadnika ovog znaka veoma je aktivno što znači da se oko njih muva jedna osoba, a ponegde bogami i više njih, s neskrivenom namerom da krene u veliko osvajanje.

Strelac
Sve su prilike da će ove nedelje biti među najaktivnijima u školi i da nipošto neće propustiti šanse koje mu se budu ukazale. A to opet znači sate sedenja nad knjigom, što i nije teško ako se dobro motiviše.
Glave zagnjurene u knjigu, spotiče se o kamenčiće i kamenje koji mu iskrsavaju na ljubavnom putu. Druga strana se ponaša neobično. Pa je Strelac u nedoumici oko toga šta da radi. Da se pravi slep i gluv ili da traži objašnjenje, što pak može dovesti do većih razmirica. Ipak, ovaj večiti optimista sigurno će naći pravi način da to razreši.
A oni slobodni neka se spreme. Pred njima se otvara jedna lepa emotivna priča.

Jarac
Evo prilike da strogi i samodisciplinovani Jarac nauči da traži i prihvati pomoć. A da sam pomoć pruža, to je odavno deo njegovog karaktera. Pomoć mu zapravo i nije toliko neophodna koliko je bitna sama činjenica da i u tom pogledu bude opušten i slobodan.
I u emotivnom životu sve je otvoreniji: bez ikakvog ustezanja pokazuje nežnost, spreman je na romantične gestove ( i da ih čini i da ih prihvata), ali i da bez ustručavanja progovori o problemu koji ga muči. Jednostavno, s takvim Jarcem sve postaje mnogo lakše i lepše.
U život slobodnih pripadnika znaka ponovo se vraća neko s kim su ranije bili bliski i s kim dele lepe uspomene. Ipak, to automatski ne znači novu ljubavnu priču, ali je ona moguća.

Vodolija
Nešto je jako opterećuje i nikako ne uspeva da se oslobodi tog osećaja. Nailazi na velike probleme u komunikaciji s osobama iz šireg društva ili pak s rođacima. Tu nema neke pomoći, ako ne ide – onda ne ide i druženje s njima treba da svede na minimum.
Oni koji su u vezi ovih dana nemaju na šta da se požale, sve ide kako treba osim povremenih ispada koje izaziva preterana nervoza pripadnika ovog znaka. Ali to se brzo zaboravi i nastavlja u lepom ritmu.
Slobodni pripadnici znaka neka se spreme za pravu navalu zainteresovanih osoba suprotnog pola. A među njima će biti i neko iz stare priče koju će poželiti ponovo da raspiri.

Ribe
Štagod da im se dešava i kako god da se osećaju, veoma je važno da jednu stvar stalno imaju na umu: nebo im je obezbedilo veliku podršku važnih osoba što je već dovoljno da ih oslobodi zabrinutosti.
Ribe u emotivnoj vezi ovih dana drugu stranu zasipaju dokazima ljubavi, pažnjom i nežnošću. Razlog? Pa konačno su shvatile da su za dosadašnje nesporazume i sukobe najvećim delom same krive i da je red da sada to isprave. A prvi korak u tome je iskren i miran razgovor.
Slobodne Ribe plene šarmom i nekom neverovatnom energijom kojom privlače pažnju gdegod da se pojave. Tako će na nekom druženju sresti osobu koja će joj probuditi leptiriće u stomaku.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.