HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 8. do 14. oktobra

it  | 

Ovan
Drama i teatralnost njegova su stalna karakteristika, ali ovih dana toga ima i previše. Zato neka dobro pripazi da nekoga nenamerno ne povredi jer će se posle veoma loše osećati. A pošto se oseća baš moćno, pod hitno neka skrati krila samouverenosti pa ponekad zatraži savet od prijatelja ili roditelja. Biće mu to od velike koristi, a i sačuvaće se od većih nevolja.

Bik
Do izražaja dolazi njegova kreativnost i sposobnost da u trenutku naparvi savršenu improvizaciju bilo da je reč o odgovaranju na času ili pak nekoj žurki na kojoj mu je stalo da očara osobu suprotnog pola. Zauzeti Bikovi koji su se u proteklom periodu malo udaljili od svoje simpatije sada imaju mogućnost da ponovo izgrade bliskost kroz zajedničke aktivnosti.

Blizanci
I dalje ih prate povoljne okolnosti kada je reč o školi ili nekom takmičenju. Naravno, to treba da iskoriste na najbolji način i ostvare ono što su davno zacrtali u svojoj glavi kako cela ta priča ne bi ostala puka maštarija. Neki Blizanci imaju mogućnost da zarade od svog hobija. Zvezde im se smeše i kada je reč o sklapanju novih poznanstava, jer ovih dana naprosto plene šarmom.

Rak
Napokon je isplivao na površinu i čini mu se kao da nešto može da promeni. No, i dalje se bez razmišljanja žrtvuje za nekoga, nesvestan da je to sasvim pogrešno jer na taj način nikako drugome ne može pomoći, a sam će se nakon neuspeha osećati loše.
Oni koji su se osamili doživljavaju bliske susrete sa čudnim osobama čije im društvo u toj situaciji ni najmanje nije potrebno.

Lav
Neko iz šireg društva u školi pokušava da mu napakosti, u najmanju ruku da izazove žestoku reakciju i tako svima pokaže kako Lav nije ono za šta se predstavlja. Situacija je odlična za razvoj samokontrole, jer u tim okolnostima nikako ne sme da reaguje burno već da mudro sačeka i pusti da se provokatoru plan izjalovi.

Devica
Pedantna i analitična, Devica i dalje radi punom parom i ne dozvoljava da joj išta pomuti sliku koju je u školi stvorila o sebi, bilo da je reč o drugarima ili o profesorima. Osim što od toga ima trenutne koristi i na dugi rok takvo ponašanje joj donosi oblate plodove. No, što se tiče ljubavi stvari ne stoje tako dobro. Mnogima se otvara put za ulazak u tajnu vezi ili u neku ludu avanturu koja ih može malo pokrenuti, ali je u potpunom neskladu s njihovom prirodom.

Vaga
Sve što ovih dana radi ide joj lako i bez ikakvih poteškoća. Ipak, period je doneo određeno zatišje u svemu. Zato su neke Vage na velikoj muci jer su navikle na izuzetnu aktivnost, a sada toga nema, pa mogu upasti u zamku da namerno čine pogrešne stvari samo da bi se nešto dešavalo. Slobodne Vage već neko vreme imaju imaju tajnu simpatiju koja pokušava da im privuče pažnju. Zbližavanje sa njom biće joj pravo osveženje.

Škorpija
Tajanstvena Škropija treba da postane još tajanstvenija i da ovih dana nikome ne priča o svojim planovima. Ako namerava da u školi odgovara za ocenu ili želi da briljira na kontrolnim i pismenim zadacima, neka dobro proveri kojim znanjem raspolaže i ako treba, neka se odmah prihvati knjige. Vikend obećava zanimljiva poznanstva, zato bi bilo dobro da s društvom izađe u grad ili bar na obližnje sastajalište.

Strelac
Kao da je pod nekim pritiskom, mnogo različitih stvari želi da uradi, ali mu se čini da za to nema dovoljno vremena. I dok okleva čemu da da prioritet, na kraju uradi malo toga. To je na neki način i dobro jer će se okolnosti menjati gotovo svakodnevno pa bi trud možda bio uzaludan.
Ali zato u flertu može da uživa punom parom.

Jarac
Do izražaja će doći potreba da bude fleksibilniji kako bi se što bolje snašao u sasvim novoj situaciji. Treba da postupa mudro i pogled uperi u budućnost, pa u skladu s tim da pravi planove. Slobodni Jarčevi upoznaju osobu koja bi mogla da im oboji život, ali su nekako spetljani baš onda kada treba da se pokažu. A sve to zbog prevelikog razmišljanja. Dakle, razum neka ostave po strani a otvore srce.

Vodolija
Ako se oseća izgubljeno u trenutnoj situaciji samo treba da smanji napetost i bez pritiska razmisli o svom položaju i mogućim rešenjima. Ipak, treba da ima na umu da nije vreme za krupne promene. Za utehu je to što loš period na ljubavnom planu polako ostaje iza nje i u njen život ulaze sasvim drugačije osobe.
Vodolije u vezi neka ne dozvole da im se prijatelji mešaju u odnos.

Ribe
Unose vedrinu i dašak radosti gde god da se pojave. I u lošim okolnostima treba da sačuvaju taj entuzijazam i energiju, to im olakšava da prevaziđu prepreke koje im iskrsavaju. No, lepo je to što Ribama dolazi bolji period, a i one su se odlučile na promene. Slobodne privlače navalentnije osobe, što ih tera da se povuku u svoj oklop. Kao i uvek, i to ima svoju dobru stranu: naučiće ih da se i u takvim situacijama snalaze baš kao ribe u vodi.

Foto: Pixabay

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.