TVOJ ŽIVOT

Nesvakidašnja trka u glavnom gradu!

it  | 

U nedelju 4. februara od 12 sati biće održana Trka u donjem vešu pod nazivom Belgrade Underpants Run 2018.
To će biti drugo okupljanje hrabrih i luckastih trkačica i trkača u okviru zabavne i besplatne trke u gaćicama koja se održava i po snegu i minusu.
Trka dužine 1.600 metara startovaće iz prostorija Beogradskog trkačkog kluba u ulici Tadeuša Košćuške 78, u blizini Dunavskog keja.
Prošle godineje grupa od desetak trkačkih entuzijasta organizovala ovaj nesvakidašnji događaj. Njima se priključilo na desetine sugrađana od kojih je najmlađi  takmičar, četrnaestogodišnji Nikola zajedno sa svojim tatom istrčao 1.000 metara na -5 stepeni na zaleđnoj stazi Ade Ciganlije.
Organičenja za prijavljivanje ne postoje a učešće je besplatno. Svako dobre volje, spreman da se skine u gaće i istrči stazu usred zime, dobrodošao je. Očekuje se nekoliko stotina trkača.
Ukoliko je Trka u donjem vešu idealna zanimacija za tebe, u nedelju 4. februara dođi u Beogradski trkački klub u ulici Taduša Košćuškog 78 oko 11 sati. Start je u podne.
Nagrada za pobednika ili pobednicu biće masaža toplom čokoladom, a pobediće ne najbrži nego najprovokativniji kostim za trčanje!

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.