Moda

Ništa bez dobrih detalja

it  | 

Detalji mogu da učine da budeš u fulu, ali i da ti totalno unište autfit. Budi pametna pri izboru. Igraj se, isprobaj razne varijante, kombinuj. Prvo razmisli o tome kako želiš da izgledaš, kakav utisak da ostaviš, gde ideš, a onda garderobu i detalje prilagodi tome.
Za potpuno smeo stajling najbolje su jarke boje. Mešaj žutu, narandžastu, tirkiznu, pink. Neka sve deluje šašavo. Crvena i zelena zajedno asociraju na novu godinu, zato ih izbegavaj u paru.

šarene minđuše, detalji           minđuše,, alksesoar

Ukoliko ti je garderoba šarena, bolje bi bilo da se odlučiš za jednostavniji aksesoar. Isto važi i ako si odenula nešto pufnasto, karnere, printove, pruge…

   clutch aksesoar    kaiš, aksesoar

Vodi računa i o svojoj građi. Visokim devojkama dobro stoje clutch torbice ili one male sa dugačkim drškama, ali i XL tašne. Njih bi, s druge strane, sitnije damice trebalo da izbegavaju. Krupnijima i onima građenim poput peščanog sata najbolje će pristajati  tašne srednje veličine ili u obliku koferčića.

Yellow_high_heels        square-metal-earrings-CN43_lsquare-metal-earrings-CN43_l

Ako si obukla svetle pocepane farmerke, dovoljno će ti biti neke dobre štiklice, možda čak žute, i crno-žuta tašna sa kratkim drškama. Dodaj tome XL minđuše i narukvicu i ne treba ti ništa više.

marama e[arpa leptiri'i  šeširić, tašna, naočare za sunce, aksesoar  

Šeširić, nežnoroze naočare za sunce i tašna srednje veličine uz crne ravne sandale biće savršen dodatak za prolećni look.

acessorize torbica za telefon govornica london

U Accessorizeu možeš naći i fenomenalne tašnice i torbice za telefone. Ne znamo kako ćeš odabrati samo jednu.

Doca jarkoplave i mintzelene narukvice       narukvice aksesoar

Jarkoplava i mintzelena odličan su spoj. Šarene kožne narukvice, one s perlicama i veliki ručni sat dovoljan su začin za svaki svedeni casual autfit. Dodaj još tašnicu u istom plavom tonu.

Doca 1, voćke, jagodedoca torba tufnice

Ukoliko si spremna da uneseš vedrinu u svoj stajling, zaboravi na dosadne jednobojne novčanike i tašnice. Neka se na njima baškare voćkice, tufnice, zvezdice… Osmeh na lice i oborićeš sve s nogu.

Foto: booandboofactory.com, InstagramAccessorizeDocaShoeDuzzle, Pinterest, www.aliexpress.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.