Stars

Novi detalji o kobnoj noći

it  | 

Pre nešto manje od mesec dana pevačica Demi Lovato pronađena je bez svesti u svojoj kući jer se predozirala. Od tada su se na društvenim mrežama mogle čuti spekulacije šta se tačno desilo tog dana.
Kako se priča, 24. jula Demi se rano ujutru vratila kući s proslave jednog prijatelja. Navodno je tada poslala poruku svom dileru, s kojim je bila u kontaktu još od maja ove godine. Narudžbina je stigla oko četiri sata ujutru. Pevačica je tog jutra koristila fentanil, drogu koja je odgovorna za više od polovine smrti nastalih predoziranjem, uključujući pevača Princa, Toma Pettyja i Michaela Jacksona.
Očigledno je Lovatova odmah konzumirala drogu jer su je oko pola dvanaest bez svesti pronašli prijatelji. Oni su odmah pozvali pomoć. Demi su povratili lekom koji se često koristi za pacijente koji su se predozirali heroinom, međutim, sada se zna da dvadesetčetvorogodišnjakinja nije konzumirala tu drogu.
Pevačica je u bolnici ostala pune dve nedelje, a odmah po izlasku otišla je u jednu kliniku u Arizoni na lečenje od zavisnosti.

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.