Moda

Novogodišnji autfit za tvoju sobu

it  | 

I tvoja soba zaslužuje fensi novogodišnji stajling. Mi smo prikupili brojne ideje, a ti uključi maštu, pa ih razradi i doradi. Naoružaj se šljokicama, svećicama, bombonama, konfetama i seckaj, crtaj, lepi… Trebaće ti sigurno nekoliko dana. Zato unapred osmisli šta želiš, kupi sve potrebne rekvizite i baci se na posao. Biće ti sigurno zabavno.

maxresdefault1-nova-godina-ukrasi-tvoja-soba

Model pahuljice prisloni na jednobojni jastuk i poprskaj sprejom u boji. Tako ćeš na njemu dobiti super šaru. Naravno, možeš odabrati i neku drugu dekoraciju…

MAŠTOVITA DEKORACIJA

nova-godina-ukrasdekoracija-sobe-nova-godinanova-godina-dekoracija

maxresdefault2-nova-godina-soba-ukrasi

Šolju u obliku Deda Mraza možeš  napuniti veselim lizalicama ili bombonama. Na dno staklene čaše ili čase stavi vaticu, kamenčiće ili perlice koje će imitirati sneg, pa u nju dodaj razne novogodišnje figurice. Ukrašena ovim džidža bidžama tvoja polica za knjige ili radni sto izgledaće sasvim drugačije. Toliko da ćeš potpuno zaboraviti na učenje. 🙂

dekoracija-nova-godina-soba3dekoracija-nova-godina-soba5dekoracija-nova-godina-soba-4

Veoma lepo izgledaće i šišarke ako ih obojiš u svoju omiljenu boju, a zatim pospeš šljokicama. Potreban ti je još samo lak za kosu kako bi sve ostalo na svom mestu.

NEKA SIJA

dekoracija-sobe-nova-godina ukrasi-svoju-sobu-nova-godina

Baldahin ili zid pored kreveta možeš ukrasiti lampicama. Na njih čak možeš pričvrstit fotografije članova porodice ili svojih BFF. Odlična fora.

nova-godina-dekoracija-sobanova-godina-dekoracija-lampicenova-godina-dekoracija-tinejdzerska-soba

NIŠTA BEZ SNEŠKA

maxresdefault-nova-godina-ukrasi-soba

Sneška Belića možeš napraviti od kartona. Na glavu mu stavi Deda Mrazovu kapicu a oko vrata crveni šal. Njega ćeš najverovatnije pronaći, ako ne u svom, ono u ormanu nekog od ukućana. Ako ti je to prekomplikovano, dovoljno je da mu od belog papira napraviš glavu, za šešir i usta trebaće ti onaj crni, a za nos u obliku šargarepe narandžasti. Ovo svoje remek-delo okači sa unutrašnje strane vrata svoje sobe.

IMPROVIZOVANA JELKA

nova-godina-tvoja-soba-dekoracija  jelka-dekoracija-soba-nova-godina   nova-godina-ukrasi-soba1

Budi kreativna. Uzmi ram za sliku i unutar njega zalepi ukrase najrazličitijih boja i šara i od njih formiraj oblik jelke. Novogodišnje drvce možeš napraviti i od ukrasnih traka koje ćeš pričvrstiti na zid. Sledeći istu šemu na nju pokači lampice. Kada ih upališ, nastaće prava čarolija. Veoma zanimljiva biće i jelka sastavljena od čestitki, želja i slatkih porukica koje ćeš osmisliti za svoje najmilije i štipaljkama zakačiti za kanap.

Foto: Instagram, YouTube, Pinterest, wwwamzon.com, uk.accessorize.com, ebay.com

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.