HOROSKOP

od 28. marta do 3. aprila 2016.

it  | 

Ovan
Konačno diše punim plućima. Ne zanimaju ga prepreke i obaveze. Želi nešto novo i to odmah. Dugo je bio uspavan i sputan. U narednom periodu provodiće više vremena napolju.

Bik
Nema nameru nikome da se pravda, mada zna da greši. Nema pojma koliko je nekoga povredio svojim sebičlukom. Neka prijateljstva su na velikom testu. Moguća svađa sa roditeljima.

Blizanci
Brzo i direktno reaguju, nemaju dlake na jeziku. Izazivaju autoritete svojim ponašanjem. Ta njihova mala pobuna neće proći bez sankcija. Ljubav je svuda okolo, ali njima je to beznačajno.

Rak
Oni koji su rešili da se malo primire i zagreju stolicu na potpuno neočekivanom mestu srešće nekog ko će im pomrsiti konce i to samo jednim pogledom. Pitanje je koliko će biti istrajan u nameri da iskulira.

Lav
Oseća sunce, ali ono i dalje nije dovoljno toplo za njega. Kao da se miri sa situacijom i gleda da što lakše pregura ovaj perod. Ne ostavljajte ništa za sutra, dosta se stvari nagomilalo.

Devica
Ljubav i dalje cveta. Neke Device su zavedene, neke očarane. Sve u svemu proživljavaju bajkovit period, sa blagim osećajem prolaznosti. Čini se da ni roditelji ne mogu da im pokvare raspoloženje.

Vaga
Možda je i dalje kopka neki Lav i njegova nezainteresovanost. Ne pada joj na pamet da je taj neko u problemu. Ima više mogućnosti za ljubav. Na umu su joj samo izlasci, škola je po strani.

Škorpija
Problemi se gomilaju, a ona ne čini ama baš ništa da ih reši. Zaostaje sa gradivom. Slabo prati na času ili predavanju. Sa svih strana sledi bezbroj opomena. Bez promena u ljubavi.

Strelac
Najradije bi ostao kod kuće a neki drugi dan razmišljao o problemima. Roditelji primećuju da je odsutan. Neko je bacio oko na njega, ali teško da on bilo šta primećuje. Prija mu samoća.

Jarac
Ako je nekad imao osećaj kako sve zavisi od njega, onda sad dobija potvrdu toga. Prijatelji se na njega oslanjaju zbog objektivnosti i zato što ne drami previše. Treba da sebi pruži malo oduška i izađe u grad.

Vodolija
Obradovaće se novcu ili poklonu koji stiže od neke ženske osobe. U školi sija, a ne trudi se nešto specijalno. Odlično! Dobro se oseća.

Ribe
I dalje se sve vrti oko njih. Raspoložene su, nasmejane i privlače dobre ljude i situacije. U školi je situacija još bolja. Uspeće da poprave neke ocene sa kojima se duže muče. Vreme radi za njih.

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.