Stars

Momci održali govor pred UN

it  | 

BTS je prva k-pop grupa koja se obratila Ujedinjenim nacijama. Oni su ovog ponedeljka dali glas svim mladim ljudima širom sveta. Momci su napisali istoriju odličnim 6-minutnim govorom, tokom ceremonije koju je organizovao UNICEF.
Govor je predvodio lider grupe RM koji je zvaničnicima iz zemalja sveta, ali i svima koji su pratili prenos od kuće, poručio da ljubav počinje kada počneš da voliš sebe. Dodao je da su nakon što su objavili Love Yourself albume i pokrenuli Love Myself kampanju, čuli  zadivljujuće priče fanova širom sveta o tome kako im je njihova poruka pomogla da prebrode teške prepreke i počnu da vole sebe. Takođe je istakao da su naučili da vole sebe i da zato sada žele da mi pustimo svoj glas.
Kako se moglo čuti u izjavi Ujedinjenih nacija, cilj ovog sastanka bio je pronalaženje rešnja za krizu globalnog obrazovanja i obuke koja trenutno milione mladih ugrožava u napretku i stabilnosti. Cilj je da se fokusira na obrazovanje, veštine, zaposljenje i pristojan rad mladih širom sveta.

Foto: YouTube

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.