FUN4U

Premijera filma A Star is Born

it  | 

Pevačica i odnedavno glumica Lady Gaga i glumac Bradley Cooper ovih nedelja širom Amerike promovišu rimejk filma A Star is Born, inače Bradleyev rediteljski prvenac. Nažalost, mi nećemo moći  da glumački par vidimo uživo, ali ćemo biti u mogućnosti da u sredu 3. oktobra od 20 časova film premijerno pogledamo na Ladies night događaju u svim bioskopima Cineplexx.
U Cooperovoj verziji on je roker Jackson koji se džinom i pilulama bori protiv demona i zaljubljuje u Ellie, konobaricu sa snovima da postane kantautorka, ali su joj rekli da ne može zbog izgleda. On joj pomaže da postane zvezda a u istom trenutku otpočinju i strasnu ljubavnu vezu… Ali kada njena popularnost pomrači njegovu, teško to prihvata.
Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao lično Bradley Cooper, a sve pesme u filmu snimane su uživo. Film je prikazan na 75. venecijanskom festivalu u okviru glavnog programa i pridobio je apsolutno naklonost kritike koja je smatra da je na tom festivalu zaista rođena nova filmska zvezda.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa. Jedva čekamo!

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.