FUN4U

Priključi se kampanji “Planiraj – sve u svoje vreme“, dođi na radionicu 23. juna!

it  | 

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević pokrenula je kampanju “Planiraj – sve u svoje vreme posvećenu problemu maloletnih trudnoća sa kojima se suočavamo.
U okviru kampanje održaće se i radionice čiji je cilj da edukuju mlade o posledicama koje maloletnička trudnoća i abortus nose sa sobom. Na radionicama se pružaju osnovne informacije o prevenciji, rizicima (prepoznavanju i izbegavanju rizika) i razvijanju pozitivnog odnosa prema seksualnosti. Prva će biti organizovana u subotu 23. juna 2018. godine u restoranu “Emili”, u sportskom centru Olimp, u Beogradu.
Pored Biljane Tipsarević na radionici učestvuju dr Katarina Sedlecki, savetnica Republičkog centra za planiranje porodice Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić”, i Violeta Babić, autorka “Knjige za devojčice i njihove momke”, lektor i urednik izdavačke kuće „Kreativni centar“ i nekadašnja profesorka srpskog jezika u V beogradskoj gimnaziji.
Pozivamo vas da nam se pridružite. Obavezna je pisana saglasnost roditelja.
Saglasnost za radionicu (1)
Broj mesta po radionici ograničen je na 15, otvorene su za devojke ali i momke, a prijava je krajnje jednostavna!
Dovoljno je da pošalješ mail sa svojim podacima – ime, prezime, grad, kontakt telefon i godište na hej@color.rs i u subjectu navedeš Radionica “Planiraj – sve u svoje vreme”.
Dođi da učimo zajedno, družimo se i postanemo odgovorni mladi ljudi!

Foto: Guliver Thinkstock

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.