Stars

Promenila odluku?

it  | 

Angelina Jolie i Brad Pitt su krajem 2016. priznali da su stavili tačku na brak i da ih očekuje razvod. Ipak, taj proces još nije završen jer je, kako se priča, veliku prepreku u samoj realizaciji pravila upravo glumica.
Glavni problem je predstavljalo starateljstvo nad decom, lepa Angie nije želela da Pitt viđa njihove naslednike. No, gotovo u poslednjem trenutku došlo je do promene koja je šokirala i mnoge koji su upućeni u njen život.
Kako se priča na društvenim mrežama, Brad i Angelina su sporazumno dogovorili i druge uslove razvoda. Navodno će sve će biti rešeno za nekoliko nedelja. To je zaista veliki zaokret, s obzirom na to da je glumica bila poprilično oštra i nije htela da Brad učestvuje u odgajanju dece.

Angelina Jolie and Brad Pitt's divorce is expected to be finalised within weeks after they reportedly agreed on terms. The Hollywood actors are believed to have finally made their relationship 'respectful' for the sake of their six children. A new report, published this weekend, hints that proceedings are imminent, following news that both have moved on with new love interests. Credit : @dailymail #angelinajoliestyle #joliestyle #fashion #styleicon #model #dress #shoes #lips #hairstyle #idol #joliepittfamily #beautiful #flawless #perfection #StyleiconAngelinaJolie #streetstyle #outfit #sexy #angelinajoliepitt #hollywood #oscardress #celebrity #brangelina #hairstyle #necklace #queen #angelinajolie #womancrush #bradpitt

A post shared by STYLE ICON ANGELINA JOLIE ☮ (@styleiconangelinajolie) on

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.