U POVERENJU

Kako da se obučem kada idem u solarijum?

it  | 

Kako treba da se obučem kada idem u solarijum? Da li da nosim brus? Da li treba da mažem neku kremu za sunčanje pre nego što odem? Koliko dana ranije da idem u solarijum kako bi dobila lepu boju pre mature?
Planiram da za maturu idem u solarijum, da bi haljina lepše izgledala. Imam svetao ten. Haljina bi bila na leđima otvorenan.

inteen: Draga čitateljko, nisi navela koliko ti je godina. Ne znam da li govoriš o maloj ili velikoj maturi. U svakom slučaju, naš stav je da je solarijum štetan i ne bismo ga preporučili. Kažeš da imaš svetao ten i upravo to je ono što treba da iskoristiš jer ćeš uz adekvatnu šminku i toaletu izgledati veoma prefinjeno.
Ukoliko si, pak, čvrsto rešila da deluješ osunčano, tu je takozvani AIRBRUSH, metoda potamnjivanje kože prskanjem. Dobićeš savršeno preplanuo ten bez izlaganja suncu ili veštačkim UV izvorima. Na jednostavan i brz način postići ćeš boju koju želiš, bez ikakvog rizika po zdravlje. Bitno je samo da se raspitaš koji kozmetički saloni to rade kvalitetno, kako ne bi došlo do prebrzog ispiranja i neravnomernog skidanja. Ako se odradi profesionalno, i ako se pridržavaš uputstava za pripremu i dalje održavanje, željeni ten se zadržava do nekih 7 dana. Razmisli o ovoj opciji. Sve najbolje i lepo se provedi na maturi.

Piše: Ivana Todorović, psiholog
Foto: Pinterest

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.