Stars

Sel bolesna?

it  | 

Kako se priča na društvenim mrežama, pevačica Selena Gomez ima zdravstvenih problema. Naime, već neko vreme nije viđena u javnosti, a nije se čak ni oglasila na društvenim mrežama kada je izašao spot za njenu novu pesmu Taki Taki. To je pojačalo sumnju da pevačica u poslednje dve nedelje ima zdravstvenih problema koji su uticali i na njeno duševno stanje.
Navodno je Sel pre dve nedelje prvi put hospitalizovana zbog smanjenog broja belih krvnih zrnaca, što je, kako se priča, posledica transplantacije bubrega. Ona je otpuštena nakon par dana, ali je prošle nedelje bila primorana da se vrati zbog istog problema.
To je jako uticalo na pevačicu, doživela je nervni slom i insistirala da je puste napolje. Zbog toga je primljena u psihijatrijsku ustanovu gde dobija DBT terapiju, tj. dijalektičnu bihejvioralnu terapiju, koja se obično daje osobama sa graničnim poremećajem ličnosti i osobama koje su sklone ka opasnom ponašanju kao što su samopovređivanje, namera da se počini samoubistvo ili zloupotreba psihoaktivnih supstanci.
Mi joj želimo da se što pre oporavi!

Foto: Instagram

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.