Moda

Šešir, savršen modni detalj

it  | 

Od svih aksesoara, šešir je možda jedini o kome muškarci znaju više od devojaka. Međutim, u poslednje vreme ovaj detalj je postao nezaobilazan i u ženskim ormanima. Ako se pitaš da li je dobra fora da ga poneseš, odgovor je DA! Važno je samo da znaš s čim i kako da ga uklopiš.

FENSI NA KVADRAT

Sa crnim šeširom izgledaćeš moćno. On će upotpuniti tvoj autfit i nema šanse da prođeš neprimećeno.

šešir, kapa, street style, moda 1

VELIKI OBOD

Ispod velikog oboda možeš slobodno baciti pogled prema svojoj simpatiji. On je savršen saveznik za flertovanje ali i za privlačan zimski look. Dodaj svemu kardigan, gotivan šal i veliku tašnu i možeš s drugaricama na kafu ili u šetnju.

veliki obod, šešir, zeleni, moda, trendšešir, moda, street style, trend 2

MALI OBOD

Ah, kako šik. Ovakvi ležerni šeširići više odgovaraju dnevnim varijantama. Super idu uz vezanu kosu i tomboy fazon. Ipak, oni će tvoju svakodnevnu kombinaciju podići na viši nivo. Sa njima sigurno nećeš delovati obično.

moda, street style, šešir, trendšešir, trend, moda, street style, kapa, crveni

VRIŠTEĆA BOJA

Žuta je odličan izbor. Naglasi oči, nakrivi šeširić i spremna si za akciju. Ovakve modele ne treba skidati ni kada si unutra. Naravno, ukoliko si tako zamislila svoj stajling i svaki drugi šešir možeš zadržati na glavi tokom čitavog izlaska. U školi ili na faksu nažalost ćeš morati da ga skineš.

šešir, moda, žuti, street style, kapa

KAKO KUL

Fensi sako, bilo da je reč o neobičnom ili klasičnom kroju, odlično će se uklopiti uz kul šešir.

street style, šešir, kapa, moda, trendmaslinasti šešir, zeleni, kapa, street style, moda

POTPUNO OPUŠTENO

Džins model možeš poneti sa farmerkama i plavom PVC jaknom poput Rihanne. Ukoliko ti se dopada, oko vrata možeš staviti neku upadljivu ogrlicu zlatne ili srebrne boje.

rihanna, šešir, džins, moda, trend, street stylešešir, street style, trend, moda

KAO PRINCEZA

Kate Middleton vrlo brzo postala je ikona stila. Verovala ili ne, svoju popularnost ona duguje i zanimljivim ukrasima za glavu koje krase perle, perje, cveće i predstavljaju nezaobilaznu završnicu svakog njenog stajlinga. Ako može jedna princeza, zašto ne bi mogla i ti.

kate middleton, šešir, moda, inspiracijašešir, kate middleton, moda, inspiracijašešir, kapa, moda, trend, kate middleton

Samo smelo!

Foto: Pinterest

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.