Da li da raskinem sa dečkom?

0
0
  • inteen postavljeno 25/04/2016 20:12

Imam 15 godina i sa dečkom sam šest meseci. Nisam sigurna da li prema njemu osećam isto što i na početku veze. On je pažljiv i voli me kao i ranije. Ne želim da ga izgubim, ali stvari više nisu kao pre. Da li je došao trenutak da raskinem?

inteen: Ovu odluku moraš doneti  sama. Preduslov za to je da budeš iskrena prema sebi. Važno je da znaš šta osećaš. Ne treba da raskineš pre nego što budeš sigurna da ga više ne voliš i nećeš da budeš sa njim. Ako se posle pokaješ i bude želela da povučeš sve što si mu rekla, može biti prekasno. Zato prvo porazgovaraj sa njim i objasni mu kako se osećaš. Zatim poslušaj šta on ima da kaže. Možda će vam razgovor pomoći da prevaziđete problem.
Daj vašoj vezi šansu. Ako se i posle toga ništa ne promeni i definitivno budeš sigurna da su se tvoje emocije ugasile, vreme je da se rastanete. Nađi najbolji mogući trenutak da mu saopštiš svoju odluku. I budi pažljiva da ga ne povrediš previše. Samo saznanje da raskidaš za njega će biti bolno. Naravno, biće tužan, ali posle nekog perioda biće mu lakše. Malo-pomalo možete nastaviti da se družite i zaista ostati prijatelji.

 

  • You must to post comments
0
0

Valjda ne mora da boli

  • You must to post comments
0
0

Zasto mora da boli prvi put i sta se desava tokom tog procesa?

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website