Imam različite bradavice i ne znam da li je to u redu

0
0
  • Guest postavljeno 27/11/2016 16:48

Imam 16 godina i moje bradavice su veoma čudne jer su različite. Oreol im nije pravilnog oblika, nije čvrst već dosta mekan i ispupčen, a sama bradavica pomalo uvučena. Da li je sve u redu?

inteen: Draga tinejdžerko, sasvim je uobičajeno da grudi nisu savršeno simetrične. Veličina može da varira čak i za ceo broj korpice brushaltera. I ukoliko je to slučaj, nema razloga za brigu. Isto tako i bradavice su normlne bez obzira da li su male, velike, svetle ili tamne. Areole (koža oko bradavice) takođe mogu potpuno da se razlikuju. Povrh toga, kod nekih žena bradavice gledaju ka unutra, uvučene su, a ne okrenute ka spolja i to je sasvim u redu, jer se neki ljudi rađaju tako. Međutim, ukoliko su bradavice bile ispupčene pa se u nekom trenutku uvuku, to može da ukazuje na neki problem.
U svakom slučaju, ovako je veoma nezgodno davati bilo kakav sud o tome šta se kod tebe dešava. Najverovatnije nema razloga za brigu, zato ne paniči. Ipak, najbolje bi bilo da se obratiš lekaru. Porazgovaraj sa mamom, pa sa njom pođi kod njenog ginekologa. Na taj način bićeš potpuno sigurna da je sve kako treba. Piši ako te još nešto interesuje. Želimo ti sve najbolje.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website