Odgovor potraži u rubrici U POVERENJU

0
0
  • Guest postavljeno 08/02/2017 16:42

Zdravo, imam 15 godina i dlačice iznad usana koje želim da uklonim. Dečko koji mi se sviđao zezao me je da imam brkove, a i pričao o devojci s kojom se ljubio. Rekao je da su ga “njeni brkovi bockali” i da “nikad više neće da se ljubi sa njom”. Nevezano za njega, želim da uklonim te dlačice jer mi spuštaju samopouzdanje, a i meni bi smetalo da se ljubim sa devojkom koja ima brkove. Nadam se da mi možete preporučiti neku dobru metodu koja mi se neće obiti o glavu (npr. počnu da mi rastu brže, budu gušće i tamniji). Hvala unapred.

inteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na OTVORENO O SVEMU, a zatim i na U POVERENJU i tamo te čeka odgovor, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz SEXOLOGIJE, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči, a možeš nam javiti i kako se stvari dalje odvijaju.

 

  • You must to post comments
0
0

Postoje razlicite metode kojima mozes da uklonis dlacice oko usana, ali sam se ja uvek odlucivala za odlazak kod kozmeticara, koji za jako malu sumu novca(uglavnom od 200 do 300 dinara) odradi sve sto treba.. Uglavnom sam tada birala topli vosak, ali sam u kucnoj varijanti koristila i hladni vosak sa tracicama(koje mozes da kupis). Vrlo je bitno da, ako odlucis sama to da radis,pratis uputstva ili da pitas nekog od starijih za pomoc, da se ne bi povredila. Prema mom misljenju, treba da izbegavas da ih brijes, jer ono stvara probleme koje ne zelis, a ukoliko zelis skroz bezbolnu varijantu onda makazicama probaj da skratis dlacice.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website