Da li da dečku kupim poklon za Dan zaljubljenih?

0
0
  • Guest postavljeno 09/02/2017 00:58

Skoro sam se smuvala sa jednim dečkom, a bliži se Dan zaljubljenih. Da li bi trebalo nešto da mu kupim i šta bih mogla? Hvala unapred.

inteen: Draga čitateljko, bez obzira na to što ste kratko zajedno, pretpostavljam da ti je stalo do dečka sa kojim si. Pošto pitaš da li bi trebalo nešto da mu kupiš, ja sam ZA. Najverovatnije i on tebi priprema neki poklon. Kao što će tebe njegov gest obradovati, bilo bi lepo da i ti njega obraduješ. Tako da mislim da je sasvim u redu da mu prirediš iznenađenje. To ne treba da bude nešto pretenciozno jer je vaša veza u začetku, ali mali znak pažnje je OK. Predložila bih, eventualno, šolju sa njegovim omiljenim filmskim junakom, sportistom ili nekim šašavim natpisom. Isto tako, dobar izbor mogu biti fazonski privezak za ključeve, CD benda koji voli da sluša, neka kul kapa ili šal (sada su zaista velika sniženja), XL čokolada, a možda i knjiga ako znaš koji žanr mu leži.
U svakom slučaju nemoj da preteruješ. Kao što si rekla, nedavno ste se smuvali tako da to treba da bude neka sitnica. Tako ćeš mu pokazati da misliš na njega i gajiš osećanja prema njemu ali da si svesna da vaš odnos treba još da se razvija. Osim toga, nećeš ispasti smešna ukoliko ti od njega ne dobiješ ništa, mada sam sigurna da je to gotovo nemoguće. Nadam se da će te on tog dana pozitivno iznenaditi, kao i da će se njemu dopasti tvoj poklon. Želim ti da provedeš najlepši Dan zaljubljenih. Ako budeš imala još nekih pitanja, tu smo. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website