Tema pitanja nije za inteen sajt

0
0
  • Guest postavljeno 10/02/2017 20:03

Druga godina sam srednje i ne ide mi srpski jezik. Imam 3, ali hoću veću ocenu i zato  sam se obratila vama. Trenutno radimo lektiru „Ana Karenjina“. Dobila sam zadatak poznanstvo Vronskog sa Anom posmatrano iz njegovog ugla. Pročitala sam knjigu i znam da napišem nešto, ali profesor je strog i treba mi mala pomoć. Jel’ možete da mi kažeta koja je poenta/tema/ideja knjige? Hvala unapred.

inteen: Draga čitateljko, kao što vidiš na sajtu postoji rubrika OTVORENO O SVEMU u kojoj su dve podrubrike U POVERENJU i SEXOLOGIJA. Dakle, bavimo se najrazličitijim tinejdžerskim problemima i odgovaramo na pitanja iz svih mogućih oblasti. Međutim, tumačenje školske lektire nikako nije tema nijedne od ovih rubrika. U tome ti može pomoći starija sestra, brat, neko od roditelja. Isto tako, na internetu postoje brojne stranice na kojima možeš pronaći prepričanu lektiru, opise glavnih likova i njihove međusobne odnose, objašnjenja određenih situacija, istorijskog konteksta i društvenih prilika vezanih za period obrađen u datom delu.“ Ana Karenjina“ oslikava rusko društvo 19. veka, ali je to i psihološki roman u čijem središtu je priča o tragičnoj ljubavi, grehu i ispaštanju, a ta strana knjige je ono gde ćeš naći materijal za svoj sastav.
Stvar je u tome da moraš malo da se potrudiš, gugluješ, ponovo pročitaš delove koji su od značaja za tvoj zadatak, konsultuješ se sa nekim starijim ili sa drugarima koji su takođe pročitali ovo Tolstojevo delo. Zaista mi je žao, ali kao što sam rekla, inteen sajt se ne bavi radom na domaćim zadacima. Kako ne spada ni u jednu od naših rubrika, ovaj odgovor će uskoro biti obrisan. Ukoliko imaš nekih nedoumica vezanih za teme kojima se bavi naš sajt, slobodno se javi. Želimo ti da se dobro pripremiš i dobiješ veću ocenu. Sve najbolje!

  • You must to post comments
0
0

Ne ide mi*

  • You must to post comments
0
0

hahahahaha

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website