Odgovor potraži u rubrici U POVERENJU

0
0
  • Guest postavljeno 12/02/2017 23:04

Imam problem sa grupom učenika iz odeljenja i želim da im stanem na kraj. Vi ste stranica koja mi je dosta pomogla. I sada imam jedan problem vezan za školu i prijatelje. Pokušala sam da napišem u rubrici U POVERENJU, ali nisam uspela. Idem u drugu godinu srednje. Imam 2 drugarice sa kojima se družim i sa ostatkom sam okej (njih 26). Međutim, u prvoj godini, u drugom polugodištu, drugog formirala se jedna grupa (njih 11, mešovito). Sama se nazvala jednim imenom, ali neću ga reći. Toj grupi se sve popušta, od ocena, do odlaska iz škole… I sve im razredna opravda. Ja sam odlična učenica (jedina u odeljenju) i osećam se kao da razredna misli da ja ne zaslužujem da budem odlična i da treba neko iz te grupe da bude. Falile mi dve ocene u ovom polugodištu da budem odlična. Jedna od tih ocena je bila kod razredna, ali je rekla da mi ne može upisati dve petice i ako zazlužujem, dok je njenoj “najinteligentnijoj” učenici mogla da da sve petice i to za zaključnu 4, a prosek je bio nedovoljan. U drugoj godini na roditeljskom sastanku je rekla da je njena najinteligentnija učenica ta i ta (u toj je grupi) iako  ima 2 jedinice iz stručnog predmeta. Rekla sam sve drugaricama i odlučile smo da kažemo toj grupi šta mislimo, i podržao nas je ostatak odeljenja. Grupa je sve to ispričala verovatno razrednoj, ali to je manje bitno. To se desilo u prvom polugodštu druge godine. Na roditeljskom za polugodište razredna je rekla da je trebalo da 2 osobe imaju odličan uspeh. Ja nisam bila ni jedna od njih (nisu iz grupe ali opet mi je krivo). Odlučili smo da stanemo na kraj toj grupi, ali ne znamo kako. Nemamo kome da se žalimo, jer je razredna u dobrim odnosima sa direktorkom. Šta da radimo? Čuli smo i to da je jedna osoba počela da se drogira i šmrka lekove. Jedna osoba je spavala sa više njih, a neki se ne kupaju po 2 nedelje.

inteen: Draga čitateljko, tvoje pitanje nije za ovu rubriku. Molimo te klikni na OTVORENO O SVEMU, a zatim i na U POVERENJU i tamo te čeka odgovor, te nam, ako ti nije teško, ovde u komentaru ispod našeg napiši da si se snašla. Mi ćemo tvoje pitanje izbrisati iz SEXOLOGIJE, jer je tvoj problem sasvim drugačije prirode, pa da ne bunimo ostale. Mnogo ti hvala i piši šta god da te muči, a možeš nam javiti i kako se stvari dalje odvijaju.

  • You must to post comments
0
0

Juce kada smo bili u skoli dve osobe iz te grupe su dosle i pocela da nas napadaju (nas 6). Pricali su da mi omalozavamo ljude, jer je jedna drugarica rekla da stan kada je otisla kod nje ne vredi 60€. Posto smo imali i vaske u odeljenju rekli su da smo mi sirili price, a ne oni. Poceli su mene da napadju kako mogu sve da znam… da sam ja tuzakala njih kod prof, a ja iskreno nikad to nisam uradila. Polude cu pored njih.

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website