Više mi ne odgovaraju ulošci koje koristim, imate li neku preporuku?

0
0
  • Guest postavljeno 17/02/2017 23:04

Od 2014. koristim iste uloške, ali kao da su počeli da mi smetaju (Always noćni). Jel’ možete da mi preporučite neke mekane uloške koji dobro upijaju?

inteen: Draga tinejdžerko, veoma je važno da odabereš uloške koji ti odgovaraju. Zaista ti ne možemo reći koji su za tebe biti najbolji. Ukoliko ti Always ne prijaju, odmah prestani da ih koristiš i probaj druge brendove dok ne nađeš onaj koji ti odgovara. Najzdraviji su oni koji se prave na bazi pamuka. Inače, savet ginekologa je da se nose ulošci od vate u mrežici, ali je to riskantno kada izlaziš napolje jer je njihova upijajuća moć slaba, odnosno morala bi da ih menjaš svaki čas, ili bi se našla u vrlo nezgodnoj situaciji. Dobri su Naturella ulošci, posebno oni malo deblji (ne ultrathin) jer su veoma mekani i udobni. Možeš probati i Care free ili Libresse.
Međutim, ne mora značiti da će ono što nekom drugom prija biti dobro i za tebe. Ulošci mogu izazivati ojede, alergije i iritacije, pogotovo ukoliko imaš oseljivu kožu i sklona si tome. Vrlo je bitno da menjaš uložak na svaka tri do četiri sata, pa čak i češće ako imaš jače krvarenje. Tokom dana ne treba da koristiš noćne uloške ukoliko nije neophodno. Pretpostavljam da ne treba da ti govorimo da vodiš računa o higijeni intimne regije, posebno tokom ciklusa. Dakle, mi smo predložili nekoliko proizvođača, ali ti ćeš morati da isprobaš uloške sve dok ne uvidiš koji su pravi baš za tebe. Piši nam ako naletiš na neke idealne. Možda ćeš tako pomoći drugim devojkama. Srećno!

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website