Identična pitanja

0
0
  • Guest postavljeno 01/05/2017 22:12

Imam 16 godina i nisam imala dečka. Sa drugaricama mogu lagano da pričam, da se balmiram ali sa momcima mi je to nekako glupo. U 8. razredu mi se sviđao drug (nismo de družili ali smo se stalno gledali) i to je trajalo do 2 razredna srednje. U 8. razredu smo isli na ekskurziju i igrali se istine izazova. Drugarica me je naterala da sednem kod njega u krilo i bilo mi je mnogo lepo. Kasnije me je njegov drug pitao da li mi se sviđa on, a ja sam nekako smotano rekla ne. A pre ekskurzije me je pitao da idem sa njim na maturu, i ja mu nisam ništa odg jer sam mislila da se zeza. Ni da danas ne znam sta je pokušavao.
U 2. razredu srednje mi se javio njegov drug  (žive u istom naselju) i počeli smo da se dopisujemo. On me je video na rođendanu i onda mi se 2 nedelje kasnije javio. Kada mi se javio taj sto mi sviđao drugo je okacio na inst sliku i napisao kao “Vi ste mi kao neki drugovi”. Nastavila sam da se dop sa tim ’97 i pozvao me je na bleju i kafu, ali ja sam nalazila uvek izgovor da se ne vidimo jer ne umem da pričam sa momcima. Rekla sam drugarici za njega i ona j rekla da odem, ali opet ne znam. Bio je okačio neku sliku za horoskop i tagovao tog sto mi se sviđao dve godine jer su isti znak. Na rodjendanu me je bio pozvao na telefon, a pre toga sam mu se javila sa “Ee” i lupio je seen, i ja dok sam izašla da se javim prekinulo se. Odmah sam ga posle pozvala, ali bio je nedostupan (pričao je sa nekim na telefon 10 min jer je kasnije stigla poruka da je on opet dostupan). Sutra dan, posle rodjendana, mi se javio tek uveče i rekao kao da ga sve živo boli jer radi naporan posao i pitao me kao da ga izmasiram. Ne shvatam sta mu je to značilo.
Pričala sam sa jednom drugaricom o njomu i rekla je da ga poznaje i da on nije za veze, da bežim od njega. Druga mi je rekla da on na slikama izgleda kao okej lik.
Imam neki strah da kad se vidimo da me neće prepoznati ili da ja neću njega prepoznati jer je 2 puta prošao pored mene, a nije me video. Jednom vraćao sa posla i prošao pored mene biciklom, a drugi put je njegovo kuće krenulo na drugaricu. Sigurna sam za ovaj drugi put da je on, a za ovaj prvo baš i nisam.
Mene muči to sto imam osećaj da ce opet da mi se svidi taj što mi se sviđao 2 godine jer je ta ekipa nerazdvojna. Da li ima šanse da je ovaj sto mi se sviđao dve godine pre bio u mene zaljubljen? Inace, ovog iz 8. razreda sam srela 2-3 puta i to kada je on bio u busu, a ja sam isla polako kući i on je bio pogledao u mene. Skoro je taj što mi se sviđao baš dugo okačio sliku i ja sam u tu sliku toliko blenula jer je prelep. Takođe, na Instagramu me je zapratio od ove dvojice zajednički prijatelj.
Izvinjavam se na dužini.
P.S.: Pisala sam vam i pre u vezi ovoga, ali nisam napisala ovako detaljno.

inteen: Draga čitateljko, pošto smo već smo odgovorili na sva tvoja pitanja molimo te da pročitaš naše članke: Volela bih da se približim dečku koji mi se dopada već duže vremeZaljubljena sam u jednog dečka, a drugi me pozvao da izađemoŠta ako nisam prebolela bivšu simpatiju? i Mislim da me jedan momak neće prepoznati ako ne budem sređena.
Ukoliko te muči još nešto, slobodno piši, ali nemoj da se ponavljamo. Hvala. Sve najbolje!

 

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website