Koliko ima poza u seksu i kako da ih sve zapamtim?

0
0
  • Guest postavljeno 13/05/2017 16:56

inteen: Zdravo, dragi čitatelju! Pretpostavljam da je u pitanja šala, ali u svakom slučaju reći ću ti da ne postoji neki određeni broj poza. Sve zavisi od toga šta tebi i onome sa kim si u vezi odgovara. Mnogo puta smo govorili o tome da je u seksu dozvoljeno sve ukoliko se oba partnera slažu. Ako nekome nešto ne prija, ima puno pravo i svakako treba da kaže NE. Dok su oboje zadovoljni i ne osećaju se nelagodno, sve je u redu. I, naravno, ne moraš ništa da pamtiš. Takve stvari dolaze spontano. Tumačenje da je seks “vođenje ljubavi” daće ti najadekvatniji odgovor, jer sa osobom koju voliš deliš intimne trenutke kakve ne deliš ni sa kim drugim. A kad nekoga voliš, onda seksualni odnos donosi mnogo dublji osećaj koji ne mora da ima naročite veze s pozama. Emotivno zadovoljenje podiže i fizičko na daleko viši nivo.
Kada sazriš psihički i emotivno (fizički, moguće je, već jesi) i pronađeš pravu osobu, mnoge stvari će ti biti jasnije. No, da do tada ima još vremena. Sve najbolje!

  • You must to post comments
0
0

Zdravo, imam jedno pitanje za vas, ne mogu da prepoznam da li imam uzvraćenu ljubav moje simpatije ili ne, pa ste mi za to potrebni vi. Pratim vašu stranicu i čitam pitanja i odgovore drugih, i mislim da ste sjajni! Radi se o tome da sam ja od leta prošle godine do kraja ove zime bila zaljubljena u jednog dečaka, i baš smo se družili, stalno smo išli napolje, dopisivali se i imali super odnos, ali on je želeo da ostanemo samo prijatelji. Ja sam prestala da ga volim, ali idemo u istu školu i teško mi je da ga zaboravim, ali recimo da sam nekako uspela. Mi smo od pre 2-3 nedelje opet počeli da se družimo i opet smo se zbližili. Ja mislim da sam se opet zaljubila u njega, ali moje drugarice kažu da misle da je i on sada zaljubljen u mene. Inače nisam napomenula, on ima “devojku”, navodnike stavljam jer nisu u pravoj vezi jer ona njega voli, i on nju, ali meni je priznao da je više ne voli i da smišlja način kako da joj to kaže. Uglavnom, da se vratim na problem, ja ne mogu da prepoznam da li on mene sada voli ili ne. Često se dopisujemo preko facebook-a (nekad se on meni javi, nekad ja njemu), družimo se za vreme odmora u školi, često me u školi zagrli, sedi pored mene kad smo zajedno, čak me je i povukao da sednem kod njega u krilo i tako smo sedeli na malom odmoru pred ostalima koji su dobacivali ali mi se nismo obazirali. Uglavnom, da li ovo znači da se ja njemu sviđam ili ne? Hvala vam unapred na odgovoru, super ste, pozdrav! 

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website