Da li je moguće da mi je dečko prstom probio himen?

0
0
  • Guest postavljeno 14/05/2017 21:39

Ćao, imam 17 godina i u vezi sam sa dečkom skoro 5 meseci. Pročitala sam većinu pitanja i odgovora ali mi i dalje nešto nije jasno. Dečko i ja imamo odnos pun razumevanja i pričamo o svemu, naravno. Uvek kad se vidimo samo se ljubimo i mazimo ali u poslednje vreme smo otišli malo dalje, dozvolila sam mu da mi gurne prst u vaginu i da me oralno zadovolji ali posle par minuta mi je pošla krv. Da li je moguće da mi je probio himen i da sam izgubila nevinost? Upoznata sam sa većinom stvari ali me samo to brine. Hvala vam unapred, najbolji ste!

Inteen: Draga čitateljko, moguće da je zbog obostranog neiskustva došlo samo do male povrede koja je dovela do blagog krvarenja. S obzirom na to da nisi navela koliko je bilo krvi, ne mogu ništa da tvrdim. Međutim, postoji verovatnoća i da ti je himen “pukao”. Neke devojke koje koriste tampone probiju himen a da toga nisu ni svesne. Tako da je i tvoj dečko mogao to da učini prstom, dok ste se mazili. Upravo na slično pitanje već smo odgovorili, pa zato pročitaj članak Ako mi je već pukao himen, hoću li osećati bol pri prvom odnosu?. U svakom slučaju, to ne treba toliko da te brine. Nevinost ćeš izistinski izgubiti tek kada budeš poželela da spavaš sa momkom. Prvi seks i potpuno predavanje partneru predstavljaju daleko više od pukog “pucanja” himena.
No, ne treba nigde da žuriš. Idite korak po korak, kao i do sada. Kada budeš sasvim sigurna da je on onaj pravi i spremna da to učiniš baš tad, možeš se upustiti i u seksualne odnose. Prethodno se, naravno, obavesti o kontracepciji i odaberi vid zaštite koji smatraš najboljim. A do tada nastavite da uživate u tako lepoj vezi. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Ćao mogu i ja da postavim neko pitanje. Imam 17 godina i pocela sam sama da se zadovoljavam i gurnula sam prst tako je lagano ušo da nista nisam osetila da li to znaci ako skroz uguras prst a da nema ništa znaci li to da nisi nevina?

  • You must to post comments
0
0

Gurni četkicu za zube da osjetiš????

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website