Dečko me muva preko poruka, a u školi ne kaže ni ćao

0
0
  • Guest postavljeno 30/05/2017 20:16

Dečko me preko poruka muva, a u školi neće ni ćao da kaže. Šta da radim?

inteen: Draga čitateljko, iz pitanja se uopšte ne razume u čemu je problem. Nisi objasnila zašto je bitno što ti se taj dečko u školi ne javlja, da li ti se dopada, šta ti piše, poznajete li se ili ne… U svakom slučaju, želiš li da ostvariš i uživo kontakt sa njim, očigledno je da ćeš morati da napraviš prvi korak. Moguće da je on stiljiv i da mu je lakše preko poruka da izrazi svoja osećanja, a kada se nađete licem u lice nema hrabrosti da ti se obrati. Pošto se čini da je tako, možeš mu se u prolazu prvo osmehnuti. Na taj način ćeš mu dati signal da želiš da komuniciraš s njim. Videćeš kakva će biti njegova reakcija. Bilo bi lepo da ti uzvrati osmehom. Ukoliko to ipak ne upali, sledeći put mu reci zdravo, pa šta bude. To bi trebalo da ga osmeli i otvori mu prostor da ti otpozdravi ili čak kaže nešto simpatično. Valjda nije baš toliko smotan.
Nakon toga, postepeno pokušaj da mu se približiš i započneš razgovor sa njim. S obzirom na to da idete u istu školu, a i već se dopisujete, sigurno imate mnogo zajedničkih tema.
Postoji i mala šansa i da se on zeza, ali to ćeš vrlo brzo shvatiti. Čim uspostavite komunikaciju, biće ti jasno da li je zaista stidljiv ili pokušava da glumi frajera. Pozdrav i sve najbolje.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
0
0

Kazi ti njemu cao. U slucaju da te iskulira prestani da se dopisujete, a ako se javi pričajte i pozovi ga na pice (ako on to vec ne uradi). Srecno! 🙂

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website