Može li dečko tokom maženja da shvati da devojka nije nevina?

0
0
  • Guest postavljeno 18/06/2017 21:19

Zanima me kada devojka nije nevina, i nađe dečka novog, sa njim se ljubi i hvata, i desi se da joj on gurne ruku dole, da li on tako može da sazna da devojka nije nevina a pre toga nisu imali odnose njih dvoje?

inteen: Draga čitateljko, dečko ne može sa sigurnošću da tvrdi imaš li ti ili nemaš himen, ni u situaciji o kojoj govoriš, pa ni kada dođe do seksa. Naravno, to zavisi i od njegovog iskustva, odnosno neiskustva. Međutim, ipak postoji šansa da mu se učini da nisi tako uska i da prolazi poprilično glatko. Pročitaj naš tekst Može li dečko pri seksualnom odnosu da oseti da nemam himen? i porazmisli koliko ti taj momak znači i kakvu vezu planiraš da gradiš s njim.
Ukoliko misliš da među vama može da se razvije nešto ozbiljnije i ako postanete dovoljno bliski da poželiš da spavaš sa njim, po mom mišljenju bi najbolje bilo da mu kažeš istinu. Da bi veza uspela, ona mora da počiva na čvrstim temeljima a iskrenost je svakako jedan od bitnih faktora svakog kvalitetnog odnosa. Šta ćeš da kažeš ako te on pita da li si nevina? Činjenica je da niko ne može da te natera da govoriš o svojoj prošlosti i bivšim momcima, ali ne vidim razlog zašto bi ga lagala. Ukoliko te on voli, nije mi jasno zbog čega bi to umanjilo njegova osećanja. Međutim, pošto ne znam kako si izgubila nevinost, pa ni koliko ti je godina, i sama se pitam da li s pravom brineš. Nije isto imaš li 15 ili 18. Dakle, manjak podataka koje si dala, ostavlja me u mraku i otežava mi da problem sagledam u celosti i odgovorim ti detaljno.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website