O čemu da razgovaram sa dečkom koji mi se dopada?

0
0
  • Guest postavljeno 25/06/2017 01:24

Sviđa mi se jedan dečko, želela bih da mu se javim ali nisam sigurna, ne znam kako bih se upoznala sa njim, šta bih pričala sa njim, kako da mu pokažem kakva sam u stvari jer u početku kada pričam sa nekim to traje jako kratko. Moja pitanja su uglavnom samo šta radiš, kako si, šta ima… Možete li mi pomoći oko toga šta da pričam sa njim, kako da mu se dopadnem? Usput treniramo u istom klubu ali ga ne viđam toliko…

inteen: Draga tinejdžerko, ovo je jedno od najčešćih pitanja na našem sajtu. Zato mislim da smo vam već dali zaista veliki broj ideja o tome kako da se približite nekome ko vam se dopada. Ti konkretno imaš prednost jer treniraš zajedno sa njim. Dakle, imaš šansu da ga viđaš češće. Raspitaj se kad on ima treninge pa se jednostavno u to vreme pojavi u klubu. Osim toga, to ti daje širok spektar tema za razgovor, od samog sporta kojim se bavite, preko trenera, ekipe, drugara sa kojima igrate… Saznaj sve što možeš o njemu, šta voli, a šta ne, s kim se druži, gde izlazi, koju muziku sluša. Tako ćeš moći sa njim da pričaš o svemu i svačemu. Naravno, videćeš koliko je on uopšte zainteresovan da razgovara sa tobom. Prvo mu se nekoliko puta javi i osmehni, pa ćeš na osnovu njegovih reakcija znati kako dalje da se postaviš.
Pošto si dala veoma malo podataka, teško mi je da ti adekvatnije pomognem. Ne znam ni koliko vam je godina, šta trenirate, kakav je taj momak, daje li ikakve signale da si mu simpatična itd. No, s obzirom na to da smo o ovoj temi već naširoko pisali, ne verujem ni da bih mogla bilo šta da dodam. Osim skoro identičnog članka O čemu da razgovaram sa dečkom koji mi se dopada?, možeš pročitati i naše tekstove: Kako da me primeti dečko koji mi se sviđa?, Kako dečku da dam do znanja da sam zainteresovana za njega?, Da li je u redu da se prva približim jednom dečku? i Da li da se dečku predstavim uživo ili da mu se prvo javim na fb?. Ako imaš još nekih nedoumica, slobodno nam se javi. Veliki pozdrav.

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website