Posvađala sam se s jednim dečkom i ne znam da li ima šanse da se opet viđamo

0
0
  • Guest postavljeno 27/06/2017 18:48

http://inteenmagazine.com/sexologija/pitanje/seksologija-363/, e da, njemu smeta što ja stalno skrinšotujem poruke i izbacim na Instastory, ali prekrijem ko šalje. Verovatno se zbog toga i naljutio, jer smo rekli da ćemo da brišemo sve poruke. Čuli smo se pre 2 dana, tad smo se i posvađali i posle toga, vraćala sam se iz grada, videla sam njega ispred njegove kuće, video je i on mene i u roku od 5 sekundi je pozvao devojku da uđe u kuću i ušli su oboje, kao da se kriju od mene, što je i logično. Na Instagramu mi svaku objavu pregleda, sad ne znam dal’  i on oseća nešto prema meni još uvek, ili ga je prošlo. Ne znam šta da mislim, posvađali smo se, znači da nemam više razloga da se nadam da ćemo da se viđamo 🙂
I hvala Vam za savete, svaki mi baš pomogne i vrlo ste ljubazni.

inteen: Draga čitateljko, s obzirom na to da smo ti već odgovorili na pitanje, mislim da nema potrebe da dalje pišemo na istu temu. Pred tobom je odluka da li da ga zaboraviš ili da nastaviš da juriš za njim kako biste eventualno bili u kombinaciji, što po mom mišljenju nije srećno rešenje. Kao što smo pisali, šanse da ostvariš bilo kakav ozbiljniji i dublji odnos sa njim veoma su male. Opcija da budete u vezi ne deluje nimalo realno. S druge strane, pretpostavljam da je moguće da spavaš sa njim bez obaveza, ali zaista u tome ne vidim neku svrhu. On se ne ponaša korektno prema tebi, a to što gleda svaku tvoju objavu na Instagramu takođe nema neko bitnije značenje.
Za tebe bi najbolje bilo da iskoristiš raspust kako bi na tu priču stavila tačku i dala sebi prostor da upoznaš dečka koji bi ti poklanjao pažnju i emocije u istoj meri kao i ti njemu. Mnogo je lepše da budeš u kvalitetnoj vezi punoj uvažavanja i ljubavi, nego da si sa nekim ko te ne ceni dovoljno. To je moj stav, ali ćeš ti sama morati da rešiš da li ćeš ga poslušati ili ne. Proceni situaciju, još jednom razmisli dobro i bez dvoumljenja kreni tim putem. Srećno!

Piše: Ivana Todorović, psiholog

  • You must to post comments
Komentar
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website